Készül a Dungeons 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tulajdonképpen nem is tudtak csinálni olyan játékot azóta, mert a War of the Overworld pl jó próbálkozás és megszerezték azt a jó embert is maguknak, akivel szerintem a játék azér jobban hangzik.
A dungeons meg nem kifejezetten kötött le és nem igazán voltak szerethetőek a karakterek benne. A dungeon keepernek meg egy komoly folytatás lehetne, de már sok idő telt el és az EA-nek köszönhetően még meg is gyalázták a nevet. Azért bízom benne, hogy valaki egyszer még belátható időn belül bejelenti a Dk3-at. (reménykedik)
Alternatívának ott van a keeper RL, ami nem egy grafikai zsenialitás, de jól el lehet vele szórakozni.
Utoljára szerkesztette: Sziklamester, 2017.11.27. 13:20:41
A dungeons meg nem kifejezetten kötött le és nem igazán voltak szerethetőek a karakterek benne. A dungeon keepernek meg egy komoly folytatás lehetne, de már sok idő telt el és az EA-nek köszönhetően még meg is gyalázták a nevet. Azért bízom benne, hogy valaki egyszer még belátható időn belül bejelenti a Dk3-at. (reménykedik)
Alternatívának ott van a keeper RL, ami nem egy grafikai zsenialitás, de jól el lehet vele szórakozni.
Utoljára szerkesztette: Sziklamester, 2017.11.27. 13:20:41
We shall walk on path.
Mondjuk a tényleges játékból többet meg lehetett volna tudni. Ebből csak az derül ki, hogy az a hang a közelében sincs Richard Ridingsnak az eredeti Mentor hangjának. Amúgy meg kétlem, hogy különösebben jó lenne. A DKII majd 20 éves, de én azóta sem láttam jobb, tökéletesebb játékot. Ez sem lesz az...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams