Ötvös Tibor

Készül a Dungeons 3

Hivatalosan is bejelentésre került a Dungeons harmadik része.

A Kalypso Media és a Realmforge Studios a mai napon hivatalosan is bejelentette a Dungeons sorozat harmadik részét, mely elvileg még az idén meg is jelenik. A csapat azt is hozzátette, hogy a játék maga a GDC 2017-en mutatkozik majd be, de itt rögtön játszható változatban lesz jelen. A Dungeons 3 természetesen a megszokott ösvényen halad tovább, azaz ismét a gonosz erőit kell irányítanunk és elfoglalni a világot.

Bár még csak alfa-változatban leledzik a program, de a Dungeons 3 megvalósításában már most megdobogtathatja a rajongók szívét akik feltehetően ismét rohannak majd megvenni a Dungeon Keeper light változatát. A sztori szerint egyébként a sötét tünde, Thalya átáll a Sötét Lord oldalára és így együttes erővel próbálják meghódítani az egész világot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Sziklamester #2
  Tulajdonképpen nem is tudtak csinálni olyan játékot azóta, mert a War of the Overworld pl jó próbálkozás és megszerezték azt a jó embert is maguknak, akivel szerintem a játék azér jobban hangzik.

  A dungeons meg nem kifejezetten kötött le és nem igazán voltak szerethetőek a karakterek benne. A dungeon keepernek meg egy komoly folytatás lehetne, de már sok idő telt el és az EA-nek köszönhetően még meg is gyalázták a nevet. Azért bízom benne, hogy valaki egyszer még belátható időn belül bejelenti a Dk3-at. (reménykedik)

  Alternatívának ott van a keeper RL, ami nem egy grafikai zsenialitás, de jól el lehet vele szórakozni.
  Utoljára szerkesztette: Sziklamester, 2017.11.27. 13:20:41
 • Ender Wiggin #1
  Mondjuk a tényleges játékból többet meg lehetett volna tudni. Ebből csak az derül ki, hogy az a hang a közelében sincs Richard Ridingsnak az eredeti Mentor hangjának. Amúgy meg kétlem, hogy különösebben jó lenne. A DKII majd 20 éves, de én azóta sem láttam jobb, tökéletesebb játékot. Ez sem lesz az...