Megtalálta közönségét a Watch Dogs 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A WD-t nem a főszereplő személye miatt utálták, hanem mert az Ubi maximumra tolta a hype-ot a brutális minőségű ingame demóival majd a végső kiadásban a grafikai elemek 80%-át kivették, mert nem bírta a PS3 hardvere. A vásárlók többsége tehát - jogosan - átverve érezte magát.
Kellemes csalódás nekem is a WD2, de tényleg nem szabad mélységeket keresni benne. Amúgy nem korai még WD3-ról beszélni? Bár ha azt vesszük hogy UBISOFT...
Nekem meg pont hogy Aidan féle jobban tetszett.... nem volt rossz ez a 2. rész sem Marcus-al ,de ez már ilyen tinédzser popcorn movie hatást keltett bennem. A sok baromkodás benne, a béna szövegek néhol. Amikor meg meghal egy csapattagunk (nem akarok spoilerezni így nem írom a nevét) rögtön túl is teszi az egész banda magát rajta és 2 küldetés multán már ömlik ismét a vicc özön meg a marhaság a karakterekből...
Ez nekem így nagyon felszínes és lagymatag lett, pedig néhol jól elkapták a sztorizást de amint megéreztem volna annak komolyságát vagy ha tetszik drámai feszültségét máris visszarántottak a tini stílusú semmit mondó ökörködő mélységekbe! Kár érte... ettől függetlenül jól sikerült még így is a játék,de több komolyság kellene a következő karakterekbe vagy mehet le ez is a wc-n, mert egyszer elment a hülyülés de 2x már nem igazán....ahogy mondják: "sose nyomd full kreténbe" .
Ez nekem így nagyon felszínes és lagymatag lett, pedig néhol jól elkapták a sztorizást de amint megéreztem volna annak komolyságát vagy ha tetszik drámai feszültségét máris visszarántottak a tini stílusú semmit mondó ökörködő mélységekbe! Kár érte... ettől függetlenül jól sikerült még így is a játék,de több komolyság kellene a következő karakterekbe vagy mehet le ez is a wc-n, mert egyszer elment a hülyülés de 2x már nem igazán....ahogy mondják: "sose nyomd full kreténbe" .
El. Psy. Congroo.
Jöhet a W_D 3, cask ne Marcus-szal. Sokkal semitmondóbb, mint Aidan bármikor...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams