Ötvös Tibor

Megtalálta közönségét a Watch Dogs 2

Bár nem kezdett túl jól a Watch Dogs 2, de a Ubisoft szerint mostanra megtalálta közönségét és jól teljesít.

A Watch Dogs első része nem kapott túl jó visszajelzéseket a rajongóktól és ez elsősorban a főszereplő személyével függött össze. A Ubisoft meg is hallotta a hangokat és le is cserélte a fő karaktert a folytatásra és várták a számokat. Azok azonban elmaradtak az első rész eladásaitól, így kérdésessé vált a széria további sorsa. A kiadó ma végül örömmel tudatta a sajtóval, hogy a Watch Dogs 2 megtalálta a közönségét és szép eladásokat produkál.

A közlemény szerint a Watch Dogs 2 annak köszönheti sikerét, hogy bár a kritikusok is kedvelték Marcus kalandját, de a rajongók egymás között is dicsérték és ez a szájhagyomány útján terjedő pozitív visszajelzés jót tett az eladásoknak. Pontos számokat nem árult el a kiadó, de azt elmondták, hogy az Assassin's Creed: Syndicate mutatóit már felülmúlta, pedig az egy évvel hamarabb jelent meg. Így végül érkezhet majd valamikor a Watch Dogs 3 is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • asgh #4
  A WD-t nem a főszereplő személye miatt utálták, hanem mert az Ubi maximumra tolta a hype-ot a brutális minőségű ingame demóival majd a végső kiadásban a grafikai elemek 80%-át kivették, mert nem bírta a PS3 hardvere. A vásárlók többsége tehát - jogosan - átverve érezte magát.
 • rajdi #3
  Kellemes csalódás nekem is a WD2, de tényleg nem szabad mélységeket keresni benne. Amúgy nem korai még WD3-ról beszélni? Bár ha azt vesszük hogy UBISOFT...
 • Relixo #2
  Nekem meg pont hogy Aidan féle jobban tetszett.... nem volt rossz ez a 2. rész sem Marcus-al ,de ez már ilyen tinédzser popcorn movie hatást keltett bennem. A sok baromkodás benne, a béna szövegek néhol. Amikor meg meghal egy csapattagunk (nem akarok spoilerezni így nem írom a nevét) rögtön túl is teszi az egész banda magát rajta és 2 küldetés multán már ömlik ismét a vicc özön meg a marhaság a karakterekből...
  Ez nekem így nagyon felszínes és lagymatag lett, pedig néhol jól elkapták a sztorizást de amint megéreztem volna annak komolyságát vagy ha tetszik drámai feszültségét máris visszarántottak a tini stílusú semmit mondó ökörködő mélységekbe! Kár érte... ettől függetlenül jól sikerült még így is a játék,de több komolyság kellene a következő karakterekbe vagy mehet le ez is a wc-n, mert egyszer elment a hülyülés de 2x már nem igazán....ahogy mondják: "sose nyomd full kreténbe" .
 • Ender Wiggin #1
  Jöhet a W_D 3, cask ne Marcus-szal. Sokkal semitmondóbb, mint Aidan bármikor...