381
Nioh
-
-
Gabe18 #18 Érdekes. Az utolsó demót kipróbáltam, az valahogy nem jött be. Kicsit olyan "összeerőszakolt-nak" (vagy hogy mondjam) tűnt az egész. Nem éreztem olyan letisztultnak mint akármelyik DS, vagy a Bloodborne. De most elolvastam a IGN tesztjét, és teljesen megjött hozzá a kedvem.
Nem bírom én ezt már, még a Bloodborne-ban is benne vagyok, a DS2-t is végig kéne vinni még egyszer most már lefordítva. Aztán még ebbe is vágjak bele? Ennyire már lehet nem vagyok "hardcore"... -
Fasza. :) -
Megy az előtőltés. -
NioH
-
:D
-
Ja mert annyival többet halunk meg. :D
Akkor nekem lesz vagy 700. :D -
Bandicoot #12
Teljesen korrekt. -
70 óra körülire mondják a játékot. -
Bandicoot #10 A demóban 1 pályával 4-5 órát lazán elvolt az ember...
10-12x 4-5 óra az minden csak nem kevés és nem szégyen. -
Bandicoot #9
Grat,én totál eltoltam mindent betegállomány miatt, csak a Horizon 3 és az Andromeda lesz egy ideig...
De ezt mindenképp pótlom.:( -
Viszon a 12 pályából ha 2 a demoban volt, az elég nagy szégyen lenne. Az kevés. -
Na, pár óra után azt hiszem nagyon tetszik :D
Első pályát nem lövöm le, enyhén DS1 érzésem volt az elején :) A 2. a demós,partra szállunkos, majd a 3. a szintén demós barlangos.A térképen ha minden jelölt pont bejárható,akkor lesz még minimum 10. Egyelőre itt tartok, megyek mint kés a vajba, nagyon sokat segített a demók alatt szerzett tapasztalat :D
A 2. pályát 2x csináltam meg, adott egy side mission-t miután a főküldit ott teljesítettem. Ellenfelek,itemek máshol vannak, nem teljes pályaszakasz elérhető, le vannak zárva az utak, szóval ez ilyen kis miniküldetés volt, de nagyon jó. És ez nem a twilight küldi,az még nem nyílt meg erre a pályára. A loot meg tiszta diablo, tobzódni fogunk fegyverekben,amit aztán eladhatunk, lebonthatunk alkotóelemekre a kovácsnál. Később gondolom majd extrém erős fegyókat gyárthatunk (ami el is kél, egyik twilight küldi 142-es szintre van belőve,még nem mertem elkezdeni :D )
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.02.04. 18:05:22 -
Te szemét! :D
/ja és mellesleg grat hozzá, használd egészséggel....:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.04. 17:32:56 -
Még hamar :o -
Megjött,ááá
-
Előrendelve :D
22 bossrol tudom eddig.
Negativumnak meg maxt azt irják, hogy a pályákon sok az ismetledő/hasonlo épület/díszlet. -
Day 1 (vagy -2,majd meglátjuk :D)
Remélem a 3 demó csak ízelítő volt és kb 5x annyi pálya lesz benne, nem akarom,hogy hozzávágjanak még 2-3 db-ot aztán backtrackelj különféle küldik alkalmával ugyanazokra -
A Nioh fejlesztése 2004-ben kezdődött, és rengetegszer újrakezdték, mert nem voltak megelégedve az eredménnyel. De a Team Ninja most végre befejezte a játékot. A PS4 exkluzív játék, Február 8.-án, világszerte megjelenik.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.03. 00:04:36