NIOH (PS4)

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zizz21
Köszi!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Seth
Igen, respawnolnak a bossok is

PSN ID.: Beegabor

zizz21
Sziasztok! Ha visszamegyek egy main mission-be pl az elmaradt kodamakat begyűjteni akkor a bossok ugyanúgy ott lesznek, mint rendesen? Tehát akkor újra meg kell őket ölni, hogy onnan kijöjjek? (nem tekerccsel kijönni) Köszi!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

GOTY
Villámkutyával elvoltam szerintem olyan 2 órát, de a repülős kurvával én nagyot szoptam, nekem ráment vagy 6-8 órám, mire megfeküdt.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Villámkutya az esőben tegnap kifeküdt elsőre, szal bizakodó vagyok. Mondjuk kicsit OP is, Lvl 41 (a 19-es küldire), nemtom miért, nem grindolok csak megcsináltam minden mellékküldit + az első pályát twigthlight módban.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

GOTY
Nahh, kíváncsi leszek majd a "repülős kurva" bossnál...:) Mennyire fogja adni!

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Azt én sem igazán értem a mai napig hogy hogyan kell.
Ja, unrelated de a Vámpír kiscsaj (második boss) elmehet a picsába, minimum 10x mentem neki mire kifeküdt. Már előre várom a százlábút, hallom páran ott feladták a francba :)

Azthiszem itt a staminára van kártékony hatással,de ez nem tuti.Én mindig ninja cuccban mentem az meg könnyű.
Nioh prók segítsetek: megéri 30% alatt tartani az equip load-ot? Régi Darkszósz motorosként hallani sem akarok a fatroll-ról, de mintha itt nem lenne akkora a szakadék. Cserébe nem ütne le minden csicska zombi 2 ütésből 10% HP-ra.

Elején vagyok még, 3. (esős) főküldi kezdődött most. Tegnap megvolt az első pálya Twighlight verzióban, adta nagyon :)

Sziasztok,a segítségeteket szeretném kérni azt olvastam ps4 jet black 500gb 1004 szériás géppel sok probléma van!Ez valóban így van?köszönöm a segítségeteket!
Pontosabban Skill es utana kell nezni ,hogy mi a tovabbi skalazodas.
Pl. a Futatsu-mei Norimune & Hone-bami Toshiro Master Swordsman's Skill B+ Heart C+ Stregth D+

Utoljára szerkesztette: sp8787, 2017.06.29. 11:26:53
Ha a damage-et akarod maxolni akkor nem art a Dual Sword eredeti scalingje szerint.
Ami Dual-nal Heart Skill Strength.
A spiritnek 10 boven eleg. Ha veletlenul van egy CTA-s Dual akkor az nem art ha e 3 kozuli van rajta.
A Dexet meg a Magicet 20-ra.

Gondolom elso vegigjatszasrol van szo
Utoljára szerkesztette: sp8787, 2017.06.29. 11:17:04
Marobashi
Saisetsu-shin's Sake-vel kozepes farmolo gear-el.
Minden mestert megolsz kiveve az utolsot majd repeat amig meg nem telik az itembox cca 8-10 Sake kell hozza.
A vegen cca 400-600 millio amritaval vegzel.
Utoljára szerkesztette: sp8787, 2017.06.29. 11:09:18
lvl 400-on ez a max a Destroyer of Demons trophy is megvan
Utoljára szerkesztette: sp8787, 2017.06.29. 11:08:05
darkSectorxxx
Éld túl! :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

dual sword-höz milyen setet javasoltok ?
darkSectorxxx
Csak 6 földrész lesz. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Köszi nekem az még nagyon messze van lvl 45 vagyok még.
És még most hajóztam át a másik földrészre.
darkSectorxxx
Igen, a legvégén mikor többedmagatokkal mentek a legutolsó pályán, na az egy konkrét farm üdülő....fegyők, páncélok, armita, amit szeretnél.

Úgy, hogy többet játszol. :)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Valamint tudtok jó amrita gridelő helyet?
Vagy valami jó taktikát hogyan gyűjthetem gyorsabban ?
Milyen statokat érdemes uppolni ?
Dual sword-ot használok.
Ki Milyen lvl-en van ?
Remek,köszi szépen.
Seth
Himorogi Branch vagy Himorogi Fragment.
Branch ritkább item, de nem vész el az összegyűjtött amrita, ha használod, míg a Fragment bármikor használható, de elvész minden amrita és úgy dob vissza a térképre, szóval előtte érdemes elkölteni
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.06.21. 17:31:18

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok ha elindítottam egy küldit,de a kari még nem bírja hogyan tudok visszajutni a térképhez hogy másik küldit válasszak?
darkSectorxxx
:P

Hát erre kíváncsi leszek...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Fent a gépet megtekered, majd futsz az alatta lévő oszlop körül egyfolytában mig fel nem ágaskodik, ekkor uccu neki menj mögé és üsd szét a valagát, ezt kell ismételgetni, csak nem szabad sok ideig ütni mert elindul feléd a feje....türelem. :)

Akkor szerintem mondd meg, mit kell, és megteszem. :)

darkSectorxxx
Bakker, még nem hallottad mit kell nála csinálni, azért nem megy. :)
Amúgy elég bunkó tud lenni ja. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.11. 15:38:41

Na, en ezt a 100 labunal hagyom abba. 3 flaskaval teljesen eselytelen.

Nah, tegnap megadtam a kegyelemdöfést Uchigana Gombatanyának. De úgy érzem, a nagy szopó még csak most kezdődik majd.

Tochigana Muncsika szivat.

darkSectorxxx
Ja nem is figyeltem...:D jópofa.

Nem,ez az új nehezítés a nioh- ban bossok egymás után és egyszerre és ez még a könnyebbek közül való.
darkSectorxxx
Hát nem a parry-zést akartad mutatni? :D

Ezt hogy érted?
darkSectorxxx
Fasza, de így túl könnyű. :D

//www.youtube.com/embed/iQvS5wvuTgY

Neked Darky.
Ja láttam én is de még 1 új küldetést sem találtam, illetve mintha gyengítették volna az attack powerem de ezt lehet csak beképzelem.
Maxyka
Új patchel jön olyan mission amiben a boss okatsu aztán pedig hanzo és béka duo és közbe spawnolnak rád a ninják :D ki fogja azt végig vinni? :O

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Maxyka
Bocs a helyesírási hibákért. Telefon

Maxyka
Jah csak azokat már el is felejtheted, ha nem ugyan azt szeretnéd újrajátszani félévente. Én meg annyiszor játszottam ki a bloodbornt hogy a könyökömön jön ki az egész. Nem tud újat mutatni. Ezért is jó volt a nioh mert valami új jött ebbe a stílusban de most megint pangás lesz. Ds dlc ket meg hadjuk. Minden dlc vel egyre roszabb mert nagyon érződik hogy csak töltelék, ahogy a bb nél is volt.aga a dlc nrm motivált hogy folytassam a játékos és ds3 ba pont nrm azért fogok visszamenni mert jött pvp hez aréna, kb leszarom. Eddig is része volt a pvp a játéknak és aki akart az tudott eddig is. Az hogy beeaknak 1-2 új bosst az meg nem tesz hozzá sok játékidőt. Az újítás hiányzik nekem, nem a régiek bővítése. Nah... Egy ideig nem lesz semmi ebben a stílusban. Pár bossért meg nem megyek vissza a régi játékhoz. Azt ennyi. Nioh ból ennyi ép elég is volt dlc ig.

Először nekem is nagyon tetszett és tényleg nagyon jó játék, addig amíg nem tudod merre fejlesszél de ha ezt tudod onnantól átmegy 1 sima taktika nélküli henteldébe és nagyon könnyű lesz, elszáll a varázs.
A 2. Végigjátszás után azt mondom az etalon továbbra is a souls- born.
Tatyla
Átjutottam new game pluszba level 137 és 90 óra, eddig év játéka esélyes

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maxyka
Kb 10millio kellene ez azért nég így is kevés :/

Farmolj renevantokat,a zöld ruhákat 10k aranyért megveszi,1 szett 50 k körül van.
Maxyka
Erre ad bónusz sebzést a 6db os set +a klán +a guardian spirit. még a kardra és a fejesre kellene reforgelni valahogy attack from behind-et. de nem akarja a játék. és gold szükében is vagyok.

Oldal 1 / 8Következő →