8
-
Jawarider #8 Néhol túl színes a képi világa... -
Jagdgeschwader #7 Talán a Split/Second a legjobb árkád autós játék, de azért a Blur se volt rossz! Nekem tetszett a Fuel is, meg az F-Zero sorozat! -
Yagami #6 Azóta is az egyetlen innovatív autós játék (és az eléggé keményen) a Split/Second volt. De nyugodtan mondhat valaki még mást is (nem nagyon van, talán még Flatout, de az sincs ahhoz képest sehol). -
Yagami #5 Annyira várom már, hogy ez a multis-faszomság lufi kipukkanjon már. Lassan csak észreveszik az emberek, hogy mennyire le vannak húzva nulla tartalomért cserébe. Évről-évre...aztán jön a következő és a következő unalmas semmilyen multi. -
#4 Emlékszem mikor ez megjelent mekkora álledobós volt. Ekkora még az NFS innovatív sorozat volt. -
#3 Need For Speed III - Windows 10 támogatással, fullHD és 4K! támogatással, és 3DFx to DirectX 9! szoftverréteggel, több, mint 200 hibajavítással...
-
#2 Tudom, tudom ez PS4 de majd ha így néz ki akkor szóljanak (NFS PS4-en is szarul nézki)
-
Ender Wiggin #1 A trailer alapján annyira innovatív, hogy pont olyan, mint bármelyik rész az elmúlt 10 évben.