Ötvös Tibor

Az eddigi legszebb és legtartalmasabb Need for Speed készül

Az EA szerint az eddigi legszebb és leginnovatívabb Need for Speed játék jelenik meg a következő üzleti évben.

A tavalyi évben pihenőre küldte a Need for Speed sorozatot az Electronic Arts és tegyük a szívünkre a kezünket, meg is érdemelte. Ezek után pedig kíváncsian várjuk, hogy a Ghost Games a közepes reboot után mivel rukkol majd elő legközelebb. Nos, az EA fejesei kimondottan bizakodók és miután az idei üzleti évben, azaz legkésőbb 2018 márciusáig meg is jelenik az új fejezet, így elárultak pár dolgot róla.

A Need for Speed még nem kapott alcímet, de az immáron teljesen biztosnak tűnik, hogy a játék a széria eddigi legszebb és leginnovatívabb epizódja lesz. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tiszta, de Andrew Wilson szerint a multis rész kimondottan "ambiciózus" lesz és sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a kompetitív online részre is. Várjuk a hivatalos bejelentést és az első információkat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #8
    Néhol túl színes a képi világa...
  • Jagdgeschwader #7
    Talán a Split/Second a legjobb árkád autós játék, de azért a Blur se volt rossz! Nekem tetszett a Fuel is, meg az F-Zero sorozat!
  • Yagami #6
    Azóta is az egyetlen innovatív autós játék (és az eléggé keményen) a Split/Second volt. De nyugodtan mondhat valaki még mást is (nem nagyon van, talán még Flatout, de az sincs ahhoz képest sehol).
  • Yagami #5
    Annyira várom már, hogy ez a multis-faszomság lufi kipukkanjon már. Lassan csak észreveszik az emberek, hogy mennyire le vannak húzva nulla tartalomért cserébe. Évről-évre...aztán jön a következő és a következő unalmas semmilyen multi.
  • Magnum PI #4
    Emlékszem mikor ez megjelent mekkora álledobós volt. Ekkora még az NFS innovatív sorozat volt.
  • TothLaci #3
    Need For Speed III - Windows 10 támogatással, fullHD és 4K! támogatással, és 3DFx to DirectX 9! szoftverréteggel, több, mint 200 hibajavítással...


  • Magnum PI #2
    Tudom, tudom ez PS4 de majd ha így néz ki akkor szóljanak (NFS PS4-en is szarul nézki)

  • Ender Wiggin #1
    A trailer alapján annyira innovatív, hogy pont olyan, mint bármelyik rész az elmúlt 10 évben.