4
  • halgatyó
    #4
    Ez a túl-elektronizált rendszerek természetes velejárója.
    Sajnos, az évek haladtával egyre több FELESLEGES elektronikus szarral vesznek körül minket. És ezt úgy adagolják be nekünk (mondjuk nekem nem tudják), hogy ez a "FEJLŐDÉS", ez így trendi, aki ebből kimarad, az lemarad, az kőfejű, az ostoba, az fejlődésképtelen, megrekedt, stb...
    Természetesen NEM a hasznos elektronikus fejlesztések ellen vagyok!
    Ezzel szorosan összefüggő másik probléma, hogy ezek az elektronikus szarok már nem szimplán elektronikusak, hanem egy EXTRÉM MÉRTÉKBEN TÚLBONYOLÍTOTT szoftveres hulladékok. Bárki megnézheti, például letölt egy weblapot (save .. weblap teljes) aztán megnézi valamivel a html filet (a FAR és Total commanderben az F3 gombbal), hogy mi van benne, meg a html-lel azonos nevű elemei alkönyvtárat és az abban találhat fileokat: egy ezer karakteres szöveg weblapja akár 50-nél több filet tartalmazhat és 5 MB-ot is elfoglalhat, benne jávascriptes okádékhulladéktömeggel. Olyan undormánytömeg, amit már egy programmozó se tud visszafejteni. Nem csoda, hogy terjednek a virusok a sok szarral.
    Meg kellene reformálni az egész internetet. A html kódok minden funkciót el tudnak látni, a programként futó scripteket BE KELLENE TILTANI, mindent, amit a számítógép a netről levesz CSAK ADATKÉNT KEZELHESSE a gép, futó programként soha!
    Így már csak netről letöltött freeware és shareware jelentene veszélyt, de az már sokkal könnyebben kezelhető veszély, mint ami most van.
  • Skylake
    #3
    Nyehehehehe, ez mennyire gyenge már! Ennyi agyat, hogy nem "implementálnak" mechanikus nyitási-zárási megoldást is biztonsági okból a zárakba! Gratulálok a menedzsmentnek és a kivitelezést végző vállalkozóknak együttesen! Ügyesek vagytok!

    Nyilván tűz esetén sem lehetne őket nyitni, mi?
  • cateran
    #2
    Nyilvan meg nem hallottad azt a szot, hogy valtsagdij....Idaig foleg emberrablasoknal fizettek, manapsag mar informatikai rendszerek "elrablasa" utan...evvan
  • Tinman #1
    "A hotel tulajdonosai 1500 eurónyi bitcoint (460 ezer forint) fizettek a zsarolóknak"

    Akik terroristákat, bűnözőket pénzelnek azért nem jár valami? Ezt mégis, hogy képzelték?