10
  • Tetsuo
    #10
    A Nyugat a "fake news hisztiből" következő törvénnyel pont önmagának ártana legtöbbet ha tényleg betartanák.
  • fonak
    #9
    A Sputnik az ilyen bulvársz.r nem? Az RT az nem rossz, bár csak yt videókból ismerem. Bár természetesen eszemben sincs készpénznek venni mindent, amit az orosz média mond, különösen az elmúlt 3 évben. A gáz az, hogy a nyugati mainstream média is már majdnem olyan szinten propagandisztikus/elfogult lett. Ez a fake news hiszti meg tényleg már a legalja, a cenzúrának akarnak vele megágyazni. Sz.r ügy, hogy tömegek fordultak el nyugaton is a mainstream médiától, illetve tartják semmire se már a szavahihetőségét.
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.01.27. 00:43:34
  • Tetsuo
    #8
    Ezt nem az RT, meg a Sputnik terjeszti, hanem úgy általában a nyugati sajtó.
    Tehát egyetértesz fonak iróniájával, csak te irónia nélkül.
  • dartois83
    #7
    Nézzed a tovább a RT-t meg a Sputnikot, abból megtudod az igazságot.
  • dartois83
    #6
    Szerinted az oroszok csak a cirill betűket értik és használják? Nem tudják a latin betűket használni?
  • end3
    #5
    Az orosz álhírterjesztésnek van egy ici-pici akadálya, mégpedig leginkább a ciril betűk. Ha pedig átvették, lefordították tőlük nyugatabbra, akkor azt én már nem nevezném tisztán orosz álhírterjesztésnek. (Gondolom, nem lehet minden álhírhez egy blogoló-posztoló orosz ügynököt társítani.)

    A megerőszakolás ügyében meg milyen álhír? Sztem. ez naponta többször előfordul valahol keleten és nyugaton (északon és délen) Többségük a szégyenérzet miatt ki sem derül. (Rossz helyen volt, rossz időben, és az apácákat ritkán szokták megerőszakolni, ezt sokszor még a sértettek is belátják.) Valamint a muszlim és a nyugaterópai női öltözködési kultúra különbsége, bőven ad ezen "apró félreértésekre" lehetőséget.

    Nem szép dolog. Vannak rá európai törvények, és igazságszolgáltatás. - De botrány? Milyen botrány? Ma már nem üti meg sehol azt az ingerküszöböt...
  • fonak
    #4
    Természetesen nem, az oroszok a megtestesült gonosz, a nyugat meg csak a javunkat akarja. És tisztán önzetlenségből terjesztik a demokráciát, pl. az ukrajnai "forradalom" elősegítésével, amivel az USA rúgta fel a hidegháború és a SzU felbomlása utáni új status quot.
    Az oroszok pedig kivétel nélkül mindig hazudnak, anno Victoria Nuland lehallgatott telefonbeszélgetése is hamisítvány volt, ahogy a wikileaks által kiszivárogtatott e-maileket is természetesen személyesen Putyin hamisította, nincs itt semmi látnivaló. Demokrata és hazafi csak mainstream médiát fogyaszt! Éberség!
  • Ender Wiggin #3
    Az oroszok a pozitív? Húvazze...
  • coyote55
    #2
    Oroszország a pozitívabb?
    Mihez képest?
    Érdekpárhuzam? Az EU lerombolása a te érdeked is? Akkor felkopik az állunk, mert akkor már nem kellünk Oroszország-anyácskának sem.
  • Tetsuo
    #1
    Egyik sem jobb a Deákné vásznánál. Ha lehetne, kis hazámat kihagynám e hatalmi harcokból, persze nem lehet.
    Jelenleg úgy fest, Oroszország áll a pozitívabb oldalon, de nem altruizmus és igazságkeresés, hanem érdekpárhuzamok okán.