14
  • Nirz
    #14
    Azért mert nincs rá kereslet nem szeretem a futurisztikus játékokat, a jelnekor meg ugyis terroristákra menne rá,illetve egyéb lerágott csontra mint anno a totál bukás alpha protocol játékuk
  • lammaer
    #13
    Fenébe, a kisképre hirtelen ránézve azt hittem végre vmi fallout klón (a régi 3ds) vagy vmi modern RPG... de nem, n+1. kardos varázslós cucc...

    Miért nincsenek jelenkorban vagy jövőben játszódo RPGk? Herótom van már a fantasytól, mindig ugyanaz a nóta....

    Ahogy Gerin is írta.. kotor 3 inkább már akkor...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.23. 10:28:09
  • Stonee
    #12
    az alapjátékot végig vittem (elég rövid). a DLC-nek a felénél járok kb. a cikkíró által emlegetett 3-4mp-s akció előtti várakozás abszolút nem vészes, nem idegesítő. viszont amit többen is írtatok itt, hogy rengeteg és nagyon nehéz a játék szövegezése, az igaz. kb középfokon vagyok angolból, nyelvvizsgám is van, használom is, mégis csak kb 60-70%-át értem meg a szövegeknek... )nyílván az én hibám is, mert sokkal jobban is ismerhetném a nyelvet.)
    de a lényeg, hogy nagyon jó, nagyon hangulatos, magával ragadó játék. és NAGYON összetett!
  • IMYke2.0.0.0
    #10
    "Tryranny nem tűnik jónak amikor több tucat oldalon kell átrágni magunkat az idegesítő, nem könyvet akarok hanem játékot, persze kell a szöveg de túlzás."

    Pedig nem nehéz a szövege. Az elején kicsit jobban munkára fogod az agyad, és igyekszel megjegyezni pár komolyabb nevet és fordulatot, utána már gyerekjáték - néha elég csak a szövegkörnyezet, és már érted is, miről van szó. Nem kell túlpörögni ezt a kérdést, hiszen nem kell róla olvasónaplót írni...
  • Tinman #9
    A harcrendszere pedig a BG-féle AD&D egy átdolgozott verziója, de az tény, hogy ez a része középszerű lett. Nem is ez volt a lényeg benne. Olyannyira nem, hogy rengeteg helyzetből kidumálhattad magad kellően magas intelligenciával.

    Igen, sok a szöveg benne... de atyaég milyen az a szöveg! Felér egy filozofikus szépirodalmi regénnyel. Ezt gondoltam róla.

    Ízlések és pofonok. Mivel az akciódúsabb szerepjátékokból jóval több van, így szerintem nem gond, hogy a Planescape vagy éppen a Tyranny jóval dumálósabb.
  • Nirz
    #8
    Szerintem A Planescape Torment mint játék rossz volt a valaha volt legunalmasabb utálatosabb harcrendszer amit láttam, inkább nevezném egyfajta könyvnek mint játéknak TÚL SOK SZÖVEG. De igen középfokkal én sem boldogultam.

    Tryranny nem tűnik jónak amikor több tucat oldalon kell átrágni magunkat az idegesítő, nem könyvet akarok hanem játékot, persze kell a szöveg de túlzás.
  • Tinman #7
    Nálad a pont.

    Letoltam a BG 1 + Totsc kieget + BG2 + ToB kieget és ezek még az egyszerűbb angol szöveggel voltak megáldva. A csúcs ezen a téren eddig a Planescape Torment volt. Életem legtökéletesebb játéka, de a szövegéhez a középfok NEM elég. Viszont az elérhető honosítás hozzá nagyon rendben van.

    Tartok tőle, hogy Tyranny is ezen a magas szinten lehet, így azt hiszem rá sem nézek, kevés lenne hozzá az angolom :-/
  • Kisssssss
    #6
    rpg-tem már angolul nem egyszer, de azért nem főbűn(még) ha valaki mégiscsak a saját nyelvén szeretne játszani... igaz?
  • sárkánylovag
    #5
    Én megpróbáltam ezt.
    De túl bonyolult, a tárgyak kidolgozottsága félelmetes mindenről van kb 50 adat.
    Nem értettem a történetet ezért abbahagytam annyi száraz angol szövegen kell magad átrágni amíg valami történik hogy túl sok. A lapozgatós könyvekbe volt utoljára hogy ennyit kellett olvasgatni. Meg ami nagyon hiányzott egy normális távolsági varázsló mert ez az érintgetős varázsló nem bejövős...
    Egy 3D CRPG hiányzik nagyon a piacról... kb 5 éve.
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2017.01.22. 11:36:50
  • molnibalage83
    #4
    Azért kivételek vannak, A Witcher III-hoz full magyar felirat van, méghozzá igen magas színvonalon. Ez persze ritkaság. Bevallom én is azért nem toltam végig még egyik BG részt és a PoE-t sem, mert picit nekidurálom majd előtte magam annak, hogy ezek nem lesznek egyszerűek. Meg eddig időm sem volt ezekre.
  • cateran
    #3
    Kb miota kijott az elso crpg....:D
  • molnibalage83
    #2
    Ha RPG-zni akarsz akkor meg kell tanulni angoul. Ez van...
  • Kisssssss
    #1
    na ehhez se lesz magyarosítás 5 vagy 6 évig....