4
 • ugh
  #4
  +1
 • Skylake
  #3
  Általában a nagyfejűek profilját ezen a sz*ron, amit most kétpofára zabálnak a népek, mert csinálja nekik a flow illúzióját, mindig staff gondozza. Mi ebben a hír?

  Avagy mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek. Egyrészt azok, akiknek életükből és pénzükből adódóan itt mindig lehet érdekes megörökítenivalójuk, a plebssel szemben, akik csak a mindennapi semmitmondó életüknek banális ostobaságait van módjuk megosztani, illetve a többi proli által ezerszer megosztott szemetet újraosztani. Másrészt, akiknek a társadalmi pozíciója eleve szükségessé teszi, hogy a jelenlétüket ezen a kék-fehér online seggvakaró műintézményben hírügynökségi minőségben kezeljék. Mégis, ki az a hülye, aki ebben demokráciát vár, függetlenül attól, hogy a digitális infrastruktúra szerkezete ugyanaz mindenkinél ott? Ugyanúgy leképeződnek a társadalmi különbségek: ki mit tud közölni, és mennyire professzionálisan - ennyi!
 • Szefmester
  #2
  Inkább üzletember mint programozó. Ha programozó lenne akkor használható lenne az oldal normális keresővel (szűrőkkel), nem csak egy hitvány kémprogram.
 • TokraFan
  #1
  Milyen üzletember? Egy mezei tejfölös szájú programozó...Cukorberg mint üzeltember...esszem megáll.
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.01.21. 18:44:13