9
  • NEXUS6
    #9
    Nem duplázná meg, ha növekedne az életszinvonal és áttérnének a következő demográfiai fázisra. De mivel gazdaságilag stagnálnak, és a nyugat állandóan pumpálja oda a fegyvert, így képtelenség, hogy ez a folyamat lezáródjon. A klímaegyezmény is őket sújtja majd, ha életbe lép. Leginkább az ő kibocsájátásuk lesz korlátozva, szal iparosítást, fejlődést évszázadokig el lehet felejteni. A nyugat a környezeti fegyvert az afrikaiak elen használva, gyakorlatilag egy legyőzhetetlen barbár ellenfelet kreál magának, ahelyett, hogy békén hagynánk őket, hogy lenyugodjanak.
  • Nos
    #8
    na ja, lassan csak a sivatag és a jégsapka nem lesz beszántva
  • torreadorz
    #7
    De az is segítene ha az afrikai régió nem duplázná meg a létszámát 10 évente...

    pl. nigéria népessége 40 év alatt 40-ről 160 millióról nőt. 50 év múlva leszünk vagy 12 milliárdnak a Földön, szóval ha a klíma semmit sem változna akkor is túlszaporodunk és kiirtjuk magunkat.
  • Nos
    #6
    Rendet azert nem rak, a Foldnek tok mindegy hany fok van rajta, van-e rajta elet, vagy egyaltalan letezik-e. Igazabol nekunk szamit, meg foleg az unokainknak fog. Es nem jell itt sci-fi szeru vilagegesre gondolni. Egy kicsit szarazabb lesz par fejlodo orszagban a klima, vagy meg par fokot melegszik a levego, es a sziriai menekulthullam csak bemelegitesnek fog tunni. A szubszaharai kiaramlas mar amugy is reszben annak a szamlajara ithato, hogy az elmult par evtizedben tovabb sivatagosodott a regio, ami kinullazta az amugy is gyenge kis mezogazdasagukat, jott persze a politikai instabilitas. Szoval az onnan erkezok mar reszben az elmult evek klimavaltozasa miatt indultak el.
  • barret
    #5
    Ha mi nem csinálunk semmit,majd a bolygó rendet rak!
    Sannos mire ezt megteszi,nagyon sok állatot és növényt kipusztítunk...
  • Nirz
    #4
    Jah kit érdekel felőlem elpusztulhat a föld 100 év múlva úgy se leszek már.
  • dregnarr1 #3
    Hőmérséklet ingadozás mértéke egyre nagyobb lesz.
  • Ender Wiggin #2
    A rekordok önmagukban semmit sem jelentenek. Pl. 2014 a harmadik legmelegebb év volt úgy, hogy több hidegrekord dőlt meg, mint meleg.
  • overseer-7
    #1
    mire ez kiteljesedik és lakhatatlanná válnak a trópusok az emberi élet számára.. addigra mi már hol leszünk.. a föld alatt.
    addig meg élvezzük az életet amíg lehet