7
  • Akva
    #7
    Nekem már vagy 15 éve ilyen strapabíró Nokiám van. Nem is tervezem lecserélni.
  • wraithLord
    #6
    Egyszerre mindegyik felsorolt problémára nem tudom, hogy van-e tok, de egyenként biztos. Max. az extrém hidegtűrésre nem.
  • Cat #5
    Egy tok az ütésállóságon túl semmit nem tud. Nem lesz benne radikálisan nagyobb akksi, nem lesz vízálló, nem lesz benne kesztyűs kezelhetőség stb..

    Egy dolgot a fentiből is hiányolok: a jelentősen javított hidegtűrést. Ne pattanjon el az üvege -30 fokban se, és ne legyen szabad fémfelület rajta, amihez a kezed odafagyhat.
  • cateran
    #4
    Reszben igazad van, de nem teljesen...ez meg az oskorbol ered, reszben azert, mert 1 mobiltelefon eszmeletlen draga es ritka volt es akkorak voltak (es akik hasznaltak oket sokszor ugy viselkedtek) mint 1 bunko...(sot neha nagyobb..a 80-as evekben voltak az vallon hordott mobiltelefonok, 10kg-os akksival...persze foleg inkabb autoban hasznaltak oket..peldaul )
    "Mobiltelefon.
    Pontosabban bunkó ember mobiltelefonja, amely temetés, mise, esküvő, komolyzenei koncert, stb. kellős közepén csörög maximum hangerőn, sokszor, lehetőleg rettentő irritáló csengőhangon. Midőn gazdája megbizonyosodott róla, hogy elnyerte környezete osztatlan figyelmét, kéjes vigyorral előhúzza zsebéből a készüléket, és hangosan kiabálva előadja a vonal túlsó végén kagylózó másik félnek, hogy milyen esemény közben zavarják éppen együtt az összes többi egybegyűltet.
    Különösen a mobiltelefonok megjelenésének kezdeti időszakára volt jellemző ez a jelenség, amikor még a kivagyisági-faktort kielégítette az, ha valaki mindenkinek megmutathatta, hogy neki van mobilja, ő fontos ember, mert sűrűn felhívják telefonon, stb."


    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.01.19. 17:51:09
  • wraithLord
    #3
    Igazából nincs is szükség szerintem strapabíró mobilra, mert nem csak dísznek való tokokat lehet venni hozzájuk, hanem heavy duty mindennek ellenálló tokokat is. Attól is ugyanígy fognak kinézni, mint ez, a különbség annyi, hogy le lehet róla szedni, ha nincs rá szükség, és tok nélkül, vagy egy egyszerű vékony TPU tokba rakni.

    Miért jó ez a megoldás? Mert a strapabíróra épített telefonok eszméletlenül drágák, és ehhez képest kb. semmit sem tudnak. Tehát így olcsóbb.
    (Mondjuk erre úgy látom, nem igaz, de pl. a Cat-ekre igen.)
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.01.19. 17:33:41
  • Jawarider
    #2
    Majd akkor szoftveresen lesznek vele gondok, hogy vegyünk újat :)
  • Ender Wiggin #1
    a "bunkófon" nem a méret vagy az alak jelzóje, hanem a mobiltelóké en bloc.