A Netflix miatt esnek vissza a DVD-eladások?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nálad fullhd-nál bejön az "Insert Disc 2""
hmm... én BL lemezeken fullhd-t nézek egyetlen 1x sem jött elő ez...
hmm... én BL lemezeken fullhd-t nézek egyetlen 1x sem jött elő ez...
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Bakelit lemez miatt nem sírnak? Érdekes! Az is kiszorult,és nem a rossz hangzás miatt...
Bérbe vehet? reklámfelület...
pl. autóban nincs projektor, így jobb híján tableten néznek a gyerekek filmet ... ha akarnak. Van hordozható dvd lejátszónk, de azon is inkább pendrive-ot használnak. Otthon sem DVD-ről nézünk filmet. Nálad fullhd-nál bejön az "Insert Disc 2" felirat? Optikai tárolót 15 éve nem vettem.
Hurrá.. nagy a felbontás... de tenyérnyi szaron nézni filmet? egy vacak kis füles prüntyögésével? Mozis kalózminőséget még csak csak.. mert az igényszint az kb ott lehet... :/
A CD-k miatt estek vissza a kazetta eladások. Felháborító!!!
A 2013-as xperia sp 4k video-t lejátszotta és MHL-en (felbontás csökkentve, de még mindig 720p-ről beszélünk) ki is tette TV-re. Megjegyzem szabványos DVD-n maximum 576 sor lehet, de egyrészt nem ritka, hogy ez nem "p" hanem "i", másrészt gyakorlatilag nem létezik anamorph kiadvány, úgyhogy ebből lejön a szélesvásznúság csíkja.
Minőségük (ha ezt 2017-ben lehet így nevezni) miatt a DVD-n kiadott filmeknek már rég ki kellett volna halniuk. A TV-n UTP és USB bemenet van, DVD fogadására alkalmas felület nincs. Stream-et le tud játszani (Netflix, youtube, vagy akár DLNA), DVD lejátszást meg nem akarom megoldani.
Minőségük (ha ezt 2017-ben lehet így nevezni) miatt a DVD-n kiadott filmeknek már rég ki kellett volna halniuk. A TV-n UTP és USB bemenet van, DVD fogadására alkalmas felület nincs. Stream-et le tud játszani (Netflix, youtube, vagy akár DLNA), DVD lejátszást meg nem akarom megoldani.
mobil, tablet, netbook... mind mind kiválóan alkalmas filmek nézésére és élvezésére! Ohh.. várjunk csak... MÉGSE!
Neked ilyen igényszint mellett hivatalból rendelném ki hogy 320p-nél nagyobb minőséget nem nézhetsz...
Neked ilyen igényszint mellett hivatalból rendelném ki hogy 320p-nél nagyobb minőséget nem nézhetsz...
DVD?? Minek? Fos minőség, sok helyet foglal, az összes film menüje totál használhatatlan vagy agyonlimitált.
Egyszerűen ez a technológia elavult.
Egyszerűen ez a technológia elavult.
A világ boldogabbik felén a torrent forgalom már 3 éve 10% alá ment. A netflix-nek önmagában 4x annyi az adatforgalma mint a teljes torrent forgalom. A világ megváltozott az elmúlt 5 évben. 2 éve észak-amerikában a streaming szolgáltatók vitték el az adatforgalom 70%-át. Ennek több mint fele már akkor a netflix volt.
A dvd/blu-ray eladások meg nyilván csökkennek ha bármelyik filmet egy gombnyomással elérhetem. Nem fogok több száz, vagy ezer filmet tokban tárolni. Van egy-egy diszdoboz ami kell, de módjával.
A dvd/blu-ray eladások meg nyilván csökkennek ha bármelyik filmet egy gombnyomással elérhetem. Nem fogok több száz, vagy ezer filmet tokban tárolni. Van egy-egy diszdoboz ami kell, de módjával.
Totál érthetetlen ez a feltételezés. A DVD eladások az egyre olcsóbb szélessávú net és a torrent oldalak világa óta zuhanórepülésben van... Arról nem is beszélve, hogy a DVD technológia önmagában kihalófélben van.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ezt komolyan el is hiszi valaki?????
Hát hová a tökömbe dugjam be a DVD-t????
Se a mobilon, se a tableten, de még a netbookon sincs olyan lyuk, ahová bedughatná a hülye stúdiója a DVD-jét...
Hát hová a tökömbe dugjam be a DVD-t????
Se a mobilon, se a tableten, de még a netbookon sincs olyan lyuk, ahová bedughatná a hülye stúdiója a DVD-jét...