2
 • Bandicoot
  #2
  Magyarul minden ami a VALÓSÁG és sérti a libsi érdekeket cenzúrázva lesz...
  De a hologiccs, a fekaáradat, a gazdasági bevándorló erőszakológépek sajnáltatása és a többi népbutító szenny az mehet ezerrel.
 • poiuztrewq
  #1
  "Németországban a társaság a Correctiv nevű központtal közösen dolgozik az álhírek visszaszorításán. A Correctiv a felhasználók által jelentett tartalmakat fogja megvizsgálni és amennyiben szükséges, akkor kétségesnek minősíteni. "

  V. ö.:

  "Az internet sem biztonságos tér többé. A Facebook törölte azt a bejegyzésemet, amelyben szóvá tettem a fideszes média ellenem indított karaktergyilkossági kísérletét. Az utókornak ugyan archiváltam a cenzúrázott tartalmat a Szélsőközép portál és a Magyar Nemzet Online szerverein, a tényen ez azonban mit sem változtat: a kormánymédia döntéshozói nem tűrték az Orbán-klánt ért bírálatot, a jól szervezett fideszes trollkommandók tömegesen jelentették fel a százezer elérésnél és kétezer lájknál járó posztot, amit Zuckerberg robotcenzorai haladéktalanul el is távolítottak. A döntést a Facebook nem indokolta, csak annyit közölt, hogy legközelebb akár a teljes profilt is törölheti."

  // Puzsér, Magyar Nemzet, http://mno.hu/cinkosakinema/a-civil-vilag-a-valodi-ellenzek-1380776