8
-
krics #8 Szasztok, esetleg működő rootot tudtok a telóhoz? Kingroot és Kingoroot nem jó. köszi -
#7 Itt van egy Screenshot róla. Amit linkeltél, az egy 2014-es videó, és akkor még KitKat volt csak hozzá. (Bár szerintem azzal sem volt ilyen lassú...)
Tulajdonképpen pont a sziPhone 7-re gondoltam. Ismerem a chartot, onnan jött, amit írtam, de annyira nem érdekelt, hogy végignézzem az egészet és statisztikát csináljak belőle.
Ez csak jó, később kell cserélni... :D -
cateran #6 Prozai egyszeruseggel: lofaszt
A 3x ertek is hmm-hmm..a szifon 7-esek meg ugy-ahogy hozzak is (170-172k kornyeken, de utanuk mar majdnem 10k-val ugralnak lefele a toplista tagjai, a 3. mar csak 160k, a 4. mar csak 153k, a 10. meg mar "csak" 138k..legalabbis az antutu szerint novemberben...)
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.01.11. 21:44:27 -
#5 Ezen a bluboo márkanéven az elephone óta meg sem lepődök :)
-
#4 Akkor ott valami probléma lehet, mert nekem is LG G3-mam van és picivel 60000 fölött produkál (Marshmallow-val, de KitKattel és Lollipoppal is lennie kéne szerintem 40-45ezernek).
Manapság egy csúcstelefon kb. 3x annyi pontot ér el Antutu-ban, mint a G3. Legalábbis a 60ezerhez képest. -
Cat #3 Örömteli, hogy ma már aprópénzért is lehet nagyon jól használható telefont venni. Ez hozza egy két évvel ezelőtti csúcstelefon tudását - nekem is LG G3mam van, és ugyanilyen antutu eredményt produkál.
Utoljára szerkesztette: Cat, 2017.01.11. 14:24:26 -
#2 Tavaly év vége felé vettem ilyen 20-25ezer forintos "noname" kínai telefont. Antutu-ban ez is hozza a 23000 körüli pontot, és igazából teljesen oké benne minden. Leszámítva a kamerákat, ami ugyan állítólag Sony, de kritikán aluli minőségű képeket csinál... Ennyi pénzért viszont mit várjon az ember...
Egyetlen gondom volt vele, hogy a kamerákat időnként nem tudta elindítani az OS. Factory módban megnéztem, és "acdkifinit fail"-t írt ki a diagnosztika rá. Kontakthibára gyanakodtam, mert csapkodásra időnként újra működött.
Persze ilyen olcsó telefont nem volt kedvem visszaküldeni, több a pistaköltség, mint amennyit ér a teló... Szétszedtem, kiszedtem belőle a kamerákat, megpucoltam, kontakt spray-jel befújtam a szalagkábelek érintkezőit, visszaraktam, azóta is tökéletesen működik (bár nem használom, mert rossz minőségű :D).
Ugyan most az LG 2014-es flagshipjét használom, de a következő telefonom biztos egy ilyen kínai telefon lesz. Valószínűleg Elephone, azok nagyon tetszenek. -
#1 Hát ha erre még rászámolod az áfát, akkor annyira már nem jó termék. 40 alatt nem kapod majd meg itthon :(
Egy Redmi 4A, vagy Vernee Thor olcsóbb, és hozza ugyanezt.