7
-
mortep #7 "baloldal" triggered... az ugrott be, hogy már itt is megy a politizálás. Azt hiszem ideje dilidokihoz mennem
Utoljára szerkesztette: mortep, 2017.07.18. 11:55:25 -
Akva #6 Tényleg érdekes, hogy "tudósok" nem jönnek rá olyan egyszerű összefüggésekre, ami minden második átlagembernek eszébe jut. -
poiuztrewq #5 "Én balkezes vagyok és jobbkézben fogom legtöbbször a kislányomat mert akkor szabad a bal kezem."
Én például nem tudnék bal kézzel ott matatni egy jobb kézben tartott babánál.
Mindenestre a felmérés következő lépcsője az, hogy összehasonlítjuk az embereket az anyjuk domináns keze szerint. -
stremix #4 Én balkezes vagyok és jobbkézben fogom legtöbbször a kislányomat mert akkor szabad a bal kezem. Ennyi.
A gitárt is "fordítva" fogom, a jobbkezemmel nem tudok bűvészkedni, ezért fogom azzal az akkordokat, ballal már tudok pengetni is. -
zeneszp #3 "Sikerült megoldani annak rejtélyét, hogy az anyák miért inkább baloldalt ringatják az újszülöttjeiket. "
Tehát az anyák mindig is tudták, hogy ha bal oldalt ringatják a babát, akkor annak a jobb agyféltekéje fejlődik jobban. Csak eddig titkolták előlünk.
Azt nem derítették ki, hogy valóban miért azon az oldalon ringatnak? A jobbkezes dominancia tényleg okozó lehet. Vajon a balkezes anyáknak is bal oldalon "kényelmesebb" ringatni? -
petrov144 #2 Így van, ha komolyan csinálják a felmérést, van benne egy standardizálás jobb és bal kezesekre. -
laci0604 #1 Vagy azért, mert többnyire jobbkezesek.