52
  • Bandicoot
    #52
    Eszed mint látszik. Nyilván jobb lett volna a Sorosribanc,és Trump a félkegyelmű Putyin meg a megtestesült gonosz.
    Merkelt nem akarod a kebledre ölelni? Ezek után azt is kinézem.
  • Montar
    #51
    Tökéletesen egyetértek a véleményeddel, de nyugodtan írd ki, hogy "cigány". Ha csak c-vel jelölöd, az számomra már PC.
  • gforce9
    #50
    "hanem egyes részeket önkényesen lehagynak, hogy nem akarnak táptalajt adni a rasszizmusnak, de pont ez a maszatoló hozzáállás hozza azt, hogy a kuruc népszerű"

    Ez pontosan így van. A manapság népszerű PC duma ellentéteket és társadalmi feszültségeket szít. És erre rengeteg példa van.
  • Archenemy
    #49
    "Ettől eltekintve szerintem nem kéne átesni a ló túloldalára és bekajálni mindent amit az alternativ média hirdet. "

    Nem hiszem, hogy az emberek bármit bekajálnak, ha mégis, akkor bármit bekajálnak a másik oldalról is. Én pl. ha RT-t olvasok, akkor tudom, hogy ez az orosz álláspont, nem is gondolom, hogy elfogulatlan.

    Pont ezért visszatetsző, hogy a magukat függetlennek, mércének tartó híroldalak gátlástalanul állást foglalnak egy ügyben, az objektivitás legkisebb jele nélkül. Basszus a CNN facebook oldala a választás előtt kb. úgy nézett ki, hogy 9 trump fika, 1 kis színes, repeat. A Fox news kiegyensúlyozottabb volt ennél. De említhetném a német médiát is, ahol az, hogy a migrikkel esetleg bármi probléma lehet, durva nácizmusnak számított.

    A kurucról sem gondolja senki, hogy elfogulatlan, de mikor az index annyit ír, vagy annyit se, hogy két nagycsalád egymásnak esett, akkor a kurucon leírják, hogy ja, azok, akikre most gondolsz. A nagy, mainstream oldalak azzal indokolják, hogy nem teljes hírt hoznak, hanem egyes részeket önkényesen lehagynak, hogy nem akarnak táptalajt adni a rasszizmusnak, de pont ez a maszatoló hozzáállás hozza azt, hogy a kuruc népszerű. És ha már ott van a nép, akkor elolvassa a többit is, amik meg lehet hogy demagóg faszságok.

    Szóval kb. ezért van ez szerintem, hogy az alternatív hírforrások népszerűek, mert a velük együtt jövő összes faszság ellenére olyan dolgokkal foglalkoznak, amivel a nagyok nem. Igen, érdekli az embereket, hogy a két egymásnak eső nagycsalád tényleg c-e, érdekli őket, hogy Trump minden hibája mellett amúgy mit akar és mit mond, érdekli őket, hogy a migráció nem jelent-e veszélyt, és rohadtul nem szeretik, ha azért rasszistázzák le őket, mert az igazat akarják tudni.
  • gforce9
    #48
    Oknyomozói újságírás, mint olyan, szinte teljesen a múlté. Meg sem próbálnak utánagondolni, hogy egy hír hitelessége mennyire is megalapozott vagy egyáltalán mennyire lehet megalapozott. Utánagondolást írtam, mert utánajárni meg főleg nem fognak

    Így pedig lényegében a hírek arról szólnak, hogy XY kijelentett valamit. Nos, ha a kijelentés ellent mond a józan észnek és a legkisebb kritikus gondolkodásnak is, akkor az hiteltelen. És erre épül ma az újságírás. Lényegében arról, hogy kinek nagyobb a szája.
  • Montar
    #47
    És a hab a tortán... Akik pedig az igazmondó, szűzien tiszta nyugati mainstream média álláspontja helyett az orosz álláspontot támogatják, azok teljesen nyilvánvalóan "moszkva bértollnokai". Mit mondjak... valakik nagyon becsavarodtak.
  • nkmedve
    #46
    Tudom én is hogy az embereknek elegük van a média hazudozásaiból, érthető az alternativ mozgalmak megjelenése (médiában, politikában, orvostudományban, stb.). Migránskérdéssel kapcsolatban engem is szóltak már le fórumokban (majd hogy nem lenáciztak) amiért le mertem irni, hogy a nagy babusgatás hosszú távon senkinek nem tesz jót.

    Ettől eltekintve szerintem nem kéne átesni a ló túloldalára és bekajálni mindent amit az alternativ média hirdet. Rengeteg embert lehet manipulálni úgy hogy azt mondod amit hallani akarnak (hány háború volt már emiatt?) és általában a népszerűségre hajtó alternativ média pont ezt teszi, ahogy a demagóg politikusok is.
    Legjobb ha az ember alapból semmit nem hisz el addig amig alaposabban utána nem néz, több forrásból is. Akinek nincs módja/ideje normálisan tájékozódni az inkább ne is olvasson semmilyen hirfolyamot és ne foglaljon állást, mert egyik vagy másik oldalról manipulálva lesz.
  • ReszegKoldus
    #45
    Szerintem nincs ebben semmi érdekes, engem is a hányinger kerülgetett, amikor twitteren még pár napja is láttam azt a kamu képet, ami szerint Trump kigúnyolt valami fogyatékost. :)

    Egyébként meg #44

    Ezzel szerintem már jó 10 éve is gondok voltak, épp ezért semmi meglepő nincs ezekben a weboldalakban, a mainstream média csak maszatolni tud, meg részrehajlóan "tájékoztatni" és ez a magatartásuk (remélhetőleg) egyre több embert fordít ellenük. Csak maguknak köszönhetik.
    Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2017.01.09. 16:36:12
  • Archenemy
    #44
    az a gáz, hogy az ilyen "tömegpusztító fegyverek miatt indul az iraki háború" meg "a migráció elhanyagolható veszélyt jelent, jól képzett emberek jönnek" hírek után az average joe teljes joggal fordul az alternatív hírforrásokhoz

    ha a CNN képes majdnem eltagadni a "4 feka autistát kínoz"-ból a fekát, ha a német sajtó 3 napig nem foglalkozik a kölni erőszakolásokkal, ha full antitrump propaganda megy mindenhol, akkor ez lesz
  • nkmedve
    #43
    Sajnos sokan nem képesek helyén kezel a dolgokat, elolvasnak egy szenzációhajhász cimet, és már meg is győződtek róla, hogy mindent értenek. Aztán arról ne is beszéljünk, hogy különböző kétes oldalak veszik át egymástól a ferditéseket (vagy ferditések ferditéseinek a ferditését :) ). Az eredeti Sputnik-os cikk legalább tartalmazott egy linket a teljes jelentésre ahonnan kiragadták a 2012-es dátumot (lehet tippelni hogy az olvasók hány %-a kattint rá és olvas bele a jelentésbe, szerintem nagyon kevés).

    Engem a hányinger kerülget amikor a linken szereplő cimekhez hasonlót olvasok "Sokkoló blamázs..." "Hihetetlen..." "Szenzáció..." de rengetegen bedőlnek nekik.
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.01.09. 14:43:47
  • ReszegKoldus
    #42
    Érdekes, én ezt egyáltalán nem így értelmeztem, hanem csak arra az egy részre, mivel csak annak az egy oldalnak az alján szerepel.

    Mindenesetre vicces ez a vizsgálódás
  • nkmedve
    #41
    Ott van az idézet, csak az ilyen cikkek nem tudják értelmezni (vagy csak szándékosan ferditenek).

    Az eredeti dokumentumból:
    "
     For more on Russia’s past media efforts—
    including portraying the 2012 US electoral
    process as undemocratic—please see Annex A:
    Russia—Kremlin's TV Seeks To Influence
    Politics, Fuel Discontent in US.
    "

    Majd pedig az idézett rész:

    "
    Annex A
    Russia -- Kremlin's TV Seeks To Influence Politics, Fuel Discontent in US*
    ...
    * This annex was originally published on 11 December 2012 by the Open Source Center, now the Open Source Enterprise.
    "

    Szóval a 2012-es dátum egy apró paragrafusban és egy függelékben jelenik meg ami az RT csatorna multbéli ténykedéseivel kapcsolatos, amolyan történelmi háttéret nyújt.
    Semmi gond nincs ezzel, minden hasonló dokumentumban van történelmi háttér vagy idővonal. A gond csak az hogy a különböző cikkek ezt a 2012-es dátumot kiragadták az eredeti kontextusból, és úgy tálalják mintha ilyen régi bizonyitékra épülne az egész mostani nyomozás.
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.01.09. 13:31:35
  • ReszegKoldus
    #40
    Nincs ott az idézett szöveg az egyik oldal alján?
  • nkmedve
    #39
    Ha már a "liberális" mainstream média nem jön be akkor tessék legalább ilyeneket nézegetni, a Fox-nak még legalább van némi hitelessége:
    https://www.youtube.com/watch?v=-SHrmSjbROc
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.01.09. 12:25:05
  • nkmedve
    #38
    Köszi, ez a cikk kb. megmutatja hogy a Trump támogatók mennyire megbizható forrásokból tájékozódnak (a szenzációhajhász cimhez pedig külön taps). :D

    Vicces, hogy egyesek mennyire sirnak a mainstream média valótlanságain, és amikor valamit mutatni/bizonyitani kéne akkor előkerülnek az ilyen orosz propaganda cikkek... (forrás: Sputniknews és RT)
  • coyote55
    #37
    Na és? Ki ez a Lovas István? Miért kellene neki hinni? Egyébként máshol is meg lehet találni ezt a "leleplezést", amivel csak az a gond, hogy senki sem látta...
  • jkedzs
    #36
    wikileaks - Hillary Clinton:
    "We discovered Japan"; "We" are going to "ring China" with the US military;
    https://twitter.com/wikileaks/status/787491649148641280

    Kim Dotcom egy senki ebben a játékban, de csak úgy poénként kiemelném ezt az interjút még 2015 májusából:
    "Julian Assange is going to be Hillary Clinton's worst nightmare"
    https://www.youtube.com/watch?v=hm_ZUzkXV3I&feature=youtu.be&t=17m

    shit happens, szokták mondani. (:

    tisztára olyan mint a game of thrones btw. az önelégült, agresszív picsa belerúgott mindenkibe, megkeserítette az életüket, és hát visszaszállt rá a szar.


    Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2017.01.08. 22:35:01
  • Tetsuo
    #35
    http://lovasistvan.hu/2017/01/07/sokkolo-blamazs-trump-orosz-tamogatasanak-bizonyitekat-obama-megvalasztasa-idejen-szedtek-ossze/
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.01.08. 21:00:54
  • kvp
    #34
    Csak egy mondatot emelnek ki a cikkbol:
    'A jelentés hozzátette, hogy a WikiLeaksen kiszivárogtatott információk között nem szerepeltek hamis információk, koholmányok.'

    Szoval a gond az, hogy kiderult az igazsag es ez az amerikai elharitas csodjet jelenti, hiszen kiderult az igazsag. A gond tehat ez es nem az, hogy ki volt, bar bizonyitani nem tudjak kik voltak, mert annyira azert se az oroszok, se a tobbi csoport nem bena. Mondjuk a kinaiak biztos nem, mert nekik rosszul sult e a valasztas.

    A cionistakat meg Izraelt nem kellene belekeverni, mert jelen esetben Izrael pont Trump partjan volt, szemben az amerikai befeketok csoportjaval, akik mar Ukrajnaban is szembe mentek a hivatalos allasponttal. (Aki nem hiszi erdemes megnezni, hogy Obama alatt mennyire visszaszorult Izrael erdekervenyesito kepessege az arabokkal es a kinaiakkal szemben, de meg Irannal is kibekult az USA.) Szoval vicces, de most pont egyezett az orosz es az izraeli erdek, ellenben szemben all a kinai, arab es globalista nagytokes erdekekkel.
  • ReszegKoldus
    #33
    De már nem sokáig, mert Január 20-án beiktatják Trumpot
  • Nemzsidó
    #32
    Tegyük fel, hogy a hír igaz, az oroszok valós információkat csepegtettek, amit ilyen-olyan úton és eszközökkel szereztek meg.
    Ugyanakkor ne feledkezzünk meg a másik oldalról sem, s itt elsősorban izraelre és a mindenhol jelen lévő cionistákra gondolok, akik ugyanilyen eszközökkel akarták Clingonnét előnyhöz juttatni.
    Nekik most nem jött össze, pedig többszöröse volt az anyagi- és emberi erőforrásuk az oroszokénak, ha az EU-t, mint bevallottan neokon párti tömörülést is ideszámítjuk.
    Kínát ebben a felállásban sokat nem emlegetik egyik oldal "mecénásaként" sem.
  • EnxTheOne
    #31
    Akár a ruszkik, akár nem ők, teljesen lényegtelen hogy ki hozta nyilvánosságra az adatokat.
    Csak az számít hogy a nyilvánosságra hozott adatok hitelesek vagy hamisítottak.

    Ez olyan mintha a rendőrséget/bíróságot hibáztatná egy bűnöző amiért börtönbe kell mennie.
  • nkmedve
    #30
    Csak röviden, mert kell utazzak:

    Itt már rég nem arról a szintről beszélünk, hogy valaki egy IP cimről betört ide vagy oda, és egy CIA gyakornok az IP cim helye alapján gyanusitotta az orosz kormányt. Már egy jó ideje kinai és orosz támadások tömege folyik, amit az USA minden szervezete (CIA, NSA, FBA, stb.) vizsgál nagyon sok eszközzel (értsd beépitett emberek, mindenféle kommunikáció figyelése, stb.).

    "Te meg elhiszed, mert azt mondták."

    Én nem látom hogy miért kéne kételkedjek ebben a dologban, azok után hogy részletes vizsgálat volt minden erő, párt bevonásával és mostmár nagyjából mindenki elfogadja hogy volt ilyen támadás. De értem én hogy miért van ez a szkepticizmus, errefele nagyon népszerű mostanában az EU és USA utálata (valamilyen szinten rászolgáltak), úgyhogy bármi amit ők mondanak az csak hazugság lehet. Megértem, de ettől eltekintve én nem fogok ész nélkül felülni erre a vonatra, csak azért mert mostanában ez a népszerű irány...
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.01.08. 11:15:09
  • gforce9
    #29
    Néhány dolog:

    1. Nem jelentettem ki hogy ők voltak és azt sem hogy nem ők voltak.

    2. Egy hackertámadásnál kideríteni, hogy ki vagy kik ültek a gép előtt igencsak nehézkes, még országon belül is, nemhogy egy idegen országban.

    3. Azt, hogy ezeket az embereket ki utasította arra, xy dolgot elkövessenek, mégnehezebb kideríteni.

    4. Ha az oroszok követik el a támadást, tényleg annyira hülyének nézed őket, hogy direkte orosz ipkről teszik? Ilyen alapvető dolgokkal sincsenek tisztában?

    Én csak felsoroltam néhány dolgot, hogy miért is hülyeség a kijelentésed, hogy a napnál is világosabb, hogy az oroszok voltak. Te meg elhiszed, mert azt mondták.
  • ugh
    #28
    Miert egy wallstreet altal penzelt, kotlolazba belebolondult, evtizedeke ota baszatlan, ostoba, hatalommanias full korrupt hiszterika az jobb lett volna?
    Teljesen nem a foldon elsz...


    Utoljára szerkesztette: ugh, 2017.01.08. 10:27:14
  • ugh
    #27
    Az usakok evek ota ezt csinaljak a vilaggal.
    Beleszolnak valasztasokba, az altaluk mukodtetett media mahinalja a vilagot, penzugyi es gazdasagi fenyegetesek, zsarolasok.
    Csak az a demokracia ami az o malmukat hajtja, minden mas diktatura, fasisztaantiszemitatrapistafradista.
    Ha igaz egyaltalan az egeszbol valami (ami azert erosen ketseges es klingon-né egy kis oroszbasztatasra kapott parancsot mert jo uzlet es minden aron vegre kell hajtani akar nelkule is) akkor visszanyalt a fagyi.
    Aztan ez most nem tetszik nekik.
  • lac coo
    #26
    Igazából teljesen mindegy, a lényeg hogy egy igazi kretén, félbolond az USA elnöke, ez senkinek se olyan jó ám .....
    Nekünk aztán a Putyin talpnyaló Ülőbikánkkal meg fóleg ...
  • dregnarr1 #25
    Nem is engedik, még a CIA-nak és FBI-nak sem, hogy a "meghekkelt" gépeket megvizsgálhassák!
  • Tetsuo
    #24

    1. A legeslegritkább esetben lehet bizonyítani, hogy mondjuk oroszok (vagy éppen kínaiak) voltak egy hekkertámadás elkövetői; jelen esetben kb. csodával lenne egyenlő.

    2. Teljesen mindegy, hogy a hírszerzés mennyire tudná bizonyítani, nem tárhatják teljesen nyilvánosság elé; így pontosan ugyanazt érik el, mintha hazudnák csak az orosz támadást.

    3. És ha orosz hekkerek voltak, akkor mi van? Akkor Hillary Clinton nem egy erkölcstelen, törtető és hazug némber? De.

    4. Mi is volt annak a következménye, amikor kiderült, hogy Ámerika a világ csendőre az oroszokénál nagyságrenddel nagyobb hálózattal lehallgatja még a szövetségeseit is? Semmi szankcó, semmi ejnye-bejnye... Azt sem verik nagydobra pedig tudvalevő, hogy az izraeli Moszad itt szaglászik a seggünkben, szerte ügynökökkel és fanatikus önkéntesekkel az országban, Európában vagy a világban.

    5. Evidens a fősodratú média részrehajlása is, ahogy a különböző kormányzatok demagóg, propagandista hozzáállása is.

    6. Feltehetnénk ezeket a kérdéseket is: Kinek érdeke, hogy Oroszországra terelődjön a gyanú sőt, vád?
    Illetve, Ámerika, a világ csendőre, a hírszerzés és elhárítás mestere e veszélyes időkben miért nem védi a rendszereit legalább alapvetően elvárható módon?

  • Bandicoot
    #22
    1. Miért van ez tényként tálalva miközben SEMMI bizonyítékot nem mutattak fel még mindig?!
    És van aki mindezt el is hiszi?

    2. Ha igaz is miért ezzel foglalkozik mindenki, és miért nem Hillary ügyeit vizsgálják?:)
  • nkmedve
    #21
    Mármint mit kéne neked bizonyitsak én vagy bárki? Hogyha eddig nem fogtad fel hogy itt titkos tevékenységekről, dokumentumokról, ügynökökről, szervezetekről beszélünk (amik SOHA nem publikálnak bizonyitékokat a hozzánk hasonló Average Joek számára), akkor tényleg fölöslegesen fogyasztom a karaktereket.

    Egy dolog kételkedni bizonyos szervezetek szavában, az viszont már egy teljesen más szintű paranoja amikor azt próbálod bizonygatni, hogy mindenki aki részt vett a nyomozásban (republikánusokat is beleértve) és az összes biztonsági szervezet hazudik ezzel az üggyel kapcsolatban. Mellesleg már Trump sem tagadja az orosz támadásokat, mostmár csak azt mondja hogy azok nem befolyásolták a választások eredményét (amin lehet vitatkozni, de azért nagy dolog hogy már ide is eljutottunk a teljes tagadás stádiumából).


    "Ilyen vakon bekajálni a propagandát nem semmi."

    Na ebben teljesen egyetértünk, csak a propaganda mellé még a demagógiát is odatenném. :)
  • gforce9
    #20
    És mindezt otthonról teszik :) És felhívja őket az NSA és megkérdik, őn a támadója a nasa.gov webhelynek? Azt mondják: Da! :)
  • Doom 4
    #19
    Már itt is :D Ezek a csúnya gonosz orosz hekkerek. Feltörnek mindenkit. o.0
  • gforce9
    #18
    Még ehhez: gondolom te sem hallotál még botnetekről, meg arról hogy ezen kívül még van vagy 100 féle mód a támadás kiindulópontjának elrejtéséhez. Mondjuk 3-4 proxyn keresztül. És ha még ezt az egészet vissza is fejtik az utolsó állomás odamutat egy fullingyenes wifire.... sok sikert a nyomozáshoz.

    Az orosz titkosszolgálat meg fullhülye és ezekről a módszerekről nem tud és simán a Kremlből ddosolják az amerikai szervereket.... mert ugye mit nekik.

    Ilyen vakon bekajálni a propagandát nem semmi.
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2017.01.07. 22:23:21
  • gforce9
    #17
    Itt is rendkívül sok érvet hallottam, hogy akkor mégis hogyan is lehet bizonyítani?.... Köszi... :)
  • gforce9
    #16
    Oké hogyan is? Mert te azt mondod hogy tudják? :) Oké biztosan elhiszem.... :)
  • nkmedve
    #15
    "Annyit kellett volna mondaniuk, hivatalosan, hogy kétséget kizáró bizonyítékuk van arra, hogy befolyásolták a szavazást orosz kormányzati utasításra. Ilyen kijelentés nem volt, csak hogy vélelmezhetően, meg gyanú van rá, meg egyéb ködös kijelentések."

    Nem tudom honnan szerzed az információkat, de volt ilyen kijelentés, és ellenintézkedések is, 35 darab ember, diplomaták és velük kapcsolatos személyzet célzottan ki volt rakva az országból. Itt már rég nem gyanúról, vélhető dolgoról van szó, ez csak egyeseknek a téveszméjük és az utolsó dolog amibe próbálnak kapaszkodni.

    "Csak én meg nem, mert van némi közöm az IT-hez."

    Remélem az a hatalmas IT tapasztalatod a kiberbiztonsággal és a kémkedési módszerekkel kapcsolatos, másképp jobb lett volna ha nem irsz semmit. Én bevallom, hogy nekem nincs ilyen tapasztalatom, az IT más ágazataiban tevékenykedek.
    Amúgy meg amikor a ki mivel foglalkozik kártya előjön egy vitában, az nagyon az alja már mindennek...
  • mcganyol
    #14
    nehogy már azt magyarázd, hogy el kell menni kikérdezni oroszországba azokat az embereket akiknek ki volt osztva valami dinamikus ip cím. persze, mert biztos meghekkelték a wifijüket, mi? :)) A hálozati kommunikáció 1 című tárgy második előadását hallgató emberek szoktak ezen a szinten gondolkodni.
    Nekem holt mindegy, hogy mennyire nem értesz az egész security témához, - vagy hogy ezt egy nemzetbiztonságnál milyen szinten csinálják - csak kérlek ne kérkedj azzal, hogy de.
    Megnyugodhatsz, tudják.
  • ReszegKoldus
    #13
    "A jelentés hozzátette, hogy a WikiLeaksen kiszivárogtatott információk között nem szerepeltek hamis információk, koholmányok."

    Szóval tulajdonképpen az a bajuk, hogy amíg a mainstream média a műsoridejét Trump mocskolásával töltötte ki, addig más alternatív helyek a banyáék szennyesét teregették ki?

    Hát naaagyon sajnálom őket, az amcsik nem ezt érdemlik, hiszen ha valakik, akkor ők aztán biztos soha semmilyen körülmények közt nem avatkoztak be kívülről más országok belügyeibe :D
  • gforce9
    #12
    Oké, hogy teljesen hülyének nézel, semmi gond. Akkor én is téged, aztán innen indulhatunk. :)

    Annyit kellett volna mondaniuk, hivatalosan, hogy kétséget kizáró bizonyítékuk van arra, hogy befolyásolták a szavazást orosz kormányzati utasításra. Ilyen kijelentés nem volt, csak hogy vélelmezhetően, meg gyanú van rá, meg egyéb ködös kijelentések.

    "Trump nyert egy kis orosz segitséggel, ez a napnál is világosabb."
    Belelátsz az NSA és az orosz titkosszolgálat munkájába? :) Ügyes! :)

    Tudod mi a napnál is világosabb? (Ha egyátalán igaz az, orosz ipkről történt befolyásolás és hackertámadás stb.) Az, hogy egy olyan érdekcsoport, amely szimpatizál Trump-al vagy épp utálja Hillary-t és pénzük is van, a világ bármely pontjáról tud támadást indítani, olyan módon, hogy bizonyítani nem lehet, hogy ki is áll mögötte.

    Az, hogy az orosz ip-címekről történt a támadás az kb annyit jelent, hogy a támadót nem érdekli az orosz-amerikai viszony. Ennyit lehet kideríteni egy internetes támadásról. Hacsak azt nem gondolod, hogy az NSA elment oroszországba és kikérdezte azokat, akiknél ez az ip ki volt osztva a kérdéses időpontban.

    Más dolog egy gyanú más dolog a bizonyítás. És ez utóbbira még egyértelmű konkrét kijelentés sem volt.

    Oké, hogy te elhiszed amit mond 1-2 nagyfejes. Csak én meg nem, mert van némi közöm az IT-hez.

    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2017.01.07. 21:24:46