A Mass Effect 2 ingyenes az Origin rendszerében

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

futás közben nem tudok irányt váltani. Remek.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

Nemes gesztus, de ez csak egy "fél" termék. Megint arra jó, hogy pénzt sajtoljanak ki a DLC-k miatt, hátha valaki ugye megveszi őket hozzá.
Sajnos igen. Én is többet fizettem a 2 és a 3 DLC-iért, mint a két játékért együtt. De szerencsére a DA:I óta már nincs ez a BW pontos szarakodás.
Utoljára szerkesztette: WoodrowWilson, 2017.01.08. 10:49:28

Nem az Origin-en.
A social.BioWare.com-en végre megtaláltam őket. Más kérdés, hogy a szükséges pontok 40 dollárba kerülnek (az Amazonon ugyanezek majdnem 50-be kerülnek), ami elég gáz egy 3 éves játék DLC-iért...
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.01.08. 07:54:44

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Mért ne lehetne Bioware pontokkal megvenni a 3 DLC-it?

Kasumi, az Overlord Project, a Shadow Broker és az Arrival nem jár hozzá ingyen, Bioware pontokkal lehet csak megszerezni. 3 DLC küldetés van ingyen: Zaeed, a Firewalker és a Normandy Crash Site. Ezeken kívül pár páncél, fegyver, a zene, az art book és egy doku ingyenes. De legalább van pontért DLC, a ME3-hoz semmi, csak a Digital Deluxe verzióhoz járó From Ashes. Semmi más DLC-t nem lehet megvenni sehol. Nem is beszélve az Extended befejezésről...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams