Kamionokkal újít az Uber
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Robot -> nem kell ember -> nem lesz vásárló/fogyasztó -> bevétel leapad -> nem kellene ember -> "de jó, hogy robotok dolgoznak"
Nagyon leegyszerűsítettem a dolgot de amúgy igazad van.
Nagyon leegyszerűsítettem a dolgot de amúgy igazad van.
Nincs ezzel baj, a fejlett országokban -ahol ez a téma szóbakerül- úgyis csökken a lakosság száma. Emellett a föld meg túl van népesedve, tehát baromira nem gond. Mellesleg pedig a szállítmányozás pont az a téma, ahol egyre inkább előtérbe kerül a helyi termék kérdés, tehát a trendek amúgy is arra irányulnak, hogy csökkenjen. Az a pár millió ember meg mire ez komolyan elterjed úgyis nyugdíjba megy, a maradékre meg úgyis szükség lesz. Szóval ez kb. olyan, mint a szövőszék, manapság már senki nem pattog azon, hogy a szövőnökkel mi lesz.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
200 km egyenes úton... gratulálok. És ebből vizinonálják, hogy 3 millió sofőrre már nincs is szükség...(főleg, hogy a szabályozás nem nagyon hajlik arra, hogy egy bent ülő sofőr nélkül kóvályogjanak az autók).
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
És ez pontosan így van. A nagyfokú automatizálással csak azt érik el hogy nő a munkanélküliség. Egy idő után el kell kezdeni elfelejteni az örökös bevételhajhászást. Sok problémát fog okozni, de többet meg fog oldani. Persze a problémákat nem ugyanaz a réteg fogja észlelni. 😄
Egy magyarországi nagy egyetemnek egy tanára (közgáz) az alábbiakat fogalmazta meg. "A világ javainak a megtermeléséhez a föld lakosságának az 1/3-a elegendő, a többit le kell foglalni" Ez volt 2005-ben.. egyre jobban látom, hogy igaza volt és ez az arány még jobban el fog tolódni, ha így megy tovább..
Utoljára szerkesztette: HyBrIDNyLA, 2017.01.03. 13:38:43
Utoljára szerkesztette: HyBrIDNyLA, 2017.01.03. 13:38:43