Kevin Costner 10 órás westernfilmet tervez

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mit reklámoz? Az új álszakáll kollekcióját...?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Szerintem meg nincs semmilyen western terv, ez egy Kevin Costner reklám volt.
A Waterworld és a Postman azért nem egy kategória. Az egyik top10-es film a bevételét tekintve az adott évben, a másik meg talán top100-ban sincs.
Zombee
Ennyire nem bonyolult mondat, elég egyértelmű, hogy A jövő hírnökére céloz az író. Persze gondolatban oda lehet tenni a Waterworld-öt is, ami a maga korában szokatlan méretű fiaskó volt. Persze egy B kategóriás VHS film A kategóriás költségvetéssel ritkán szokott máshogy elsülni.

Persze a cikkíró sem áll a helyzet magaslatán, 30 éve Costner nem volt menő western színész. Leforgatta a Silverado-t, ami egy jó film valóban, de utána csak 90-ben jött a Farkasokkal táncoló, és évekkel később a Wyatt Earp.
Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.01.02. 13:10:08

A Farkasokkal táncoló rendezői is nagyon jó. Nem unalmas. Igazán rossz Costner filmet - amiben nem csak színész volt - én még nem láttam. De olyan is kevés van, amiben játszik csak, de rossz. A Dawn of Justice-on kívül egy se jut eszembe...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Tipikus angol körmondatos, soha véget nem érős, Google fordító, átvett cikk.
Tinman
+1

"30 évvel ezelőtt Kevin Costner volt az egyik legmenőbb westernszínész, és rendezőként is igencsak elismert volt első filmjének, a Farkasokkal táncolónak köszönhetően, azonban belefutott egy csúnya buktába is, az egyébként kifejezetten élvezetes A jövő hírnöke után pedig már csak a korrekt Fegyvertársakat rendezte meg."

A cikkíró szerint ez egy mondat :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Véleményem szerint pedig inkább a cikkíró tanuljon meg fogalmazni szépen, magyarosan, és akkor nem fogják félreérteni.
Mert pl. simán lehet az alábbi módon is értelmezni:
- volt az elismert Farkasokkal táncoló
- aztán volt egy bukta (mondjuk a Waterworldl, noha ott csak producerkedett)
- és utána jött a Jövő hírnöke.

Amúgy meg Costner nem lep meg ezzel a 10 órás filmtervével, már a Farkasokkal táncoló-t is alig bírta abbahagyni (kihozott a három órás film után még egy 4 órás rendezői változatot is). Vannak ilyenek, na... Akkor jön elő a művészi hajlamuk, ha terjengősek. Victor Hugo is milyen kafa sztorikat talált ki - de nem fogta rövidre.

MerlinW
<#taps>

[merlinw.org]

Bonyolutl mondatok ezek...lebontom neked reszekre..1. resz:"és rendezőként is igencsak elismert volt első filmjének, a Farkasokkal táncolónak köszönhetően"
2. resz:"azonban belefutott egy csúnya buktába is, az egyébként kifejezetten élvezetes A jövő hírnöke"
3. resz"után pedig már csak a korrekt Fegyvertársakat rendezte meg."
Szövegértés. Ennek hiánya elég komoly probléma társadalmunkban, ami leginkább a mai fiatalságot érinti, de azért rajtuk kívül is előfordul...

"rendezőként is igencsak elismert volt első filmjének, a Farkasokkal táncolónak köszönhetően, azonban belefutott egy csúnya buktába is, az egyébként kifejezetten élvezetes A jövő hírnöke"

Ez azt jelenti, hogy a bukta A jövő hírnöke volt, ami ettől még kifejezetten élvezetes (a cikkíró szerint...)...
A Farkasokkal táncoló bukta volt? Nem az nyert 7 oscart? És bukta volt? Szégyen! Ezt nem tudtam. Világ egyik legjobb filmje.