X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutathatott volna egy építési terv képet, de szerintem bőven belefért. Ha szűk lett volna, akkor nem T dokkot használ, hanem E-t.
Dizájnos komplexum!
Nálam ez a legutolsó szempont. Már ugyan kezdek leszokni a Borg kockákról, de még mindig nem tartok ott, hogy egy ilyen építmény szép legyen!
Dizájnos komplexum!
Nálam ez a legutolsó szempont. Már ugyan kezdek leszokni a Borg kockákról, de még mindig nem tartok ott, hogy egy ilyen építmény szép legyen!
na ez a kérdés pont neked való mert te épitetél hasonlót álomás hogy fér a 20-as kockába ez
HQ tudja tárolni? Akkor szuper, köszönöm! A beállítást nem tudtam, a menüben csak annyi van, hogy droppolhatom vagy megnézhetem az adatait az enciklopédiában. Akkor átállítom, thanks az infót!
Jocó
SpaceSuite bombához biztos kell, de lehet, hogy máshoz is. Viszont annyi még így sem kell, amennyit kidobálnak az aszteroidák (kristályok). Trader-nél alapból biztos nem veszi meg, azt már próbáltam. Mod-ot nem néztem még. A HQ-s tárolás jó lesz, akkor legalább nem veszik el, ha netán kéne valamihez.
István
Idáig nem jutottam el mert mindig kidobtam vagy eladtam ha Argon rendszerben bányásztam (Teladikat pl. nem érdekli), de sokszor szkennelnek a zsernyákok, nem akartam ezzel szórakozni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.17. 19:44:53
Jocó
SpaceSuite bombához biztos kell, de lehet, hogy máshoz is. Viszont annyi még így sem kell, amennyit kidobálnak az aszteroidák (kristályok). Trader-nél alapból biztos nem veszi meg, azt már próbáltam. Mod-ot nem néztem még. A HQ-s tárolás jó lesz, akkor legalább nem veszik el, ha netán kéne valamihez.
István
Idáig nem jutottam el mert mindig kidobtam vagy eladtam ha Argon rendszerben bányásztam (Teladikat pl. nem érdekli), de sokszor szkennelnek a zsernyákok, nem akartam ezzel szórakozni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.17. 19:44:53
Talán, ha háromszor volt gondom az illegális cuccal. Az sem volt komoly. Még az első szerzeményeim közül is lehet a tarisznyámban!
Nem kell valaminek a craftolásához? Vagy hajófejlesztéshez?
Állomás szkennelésből felvehető rá küldi, akkor jó pénzt ad érte.
Nálam nem jelent problémát.
Van mod a raktérre, így minden vizsgálaton átmegyek, mindegy mi van nálam.
És úgy emlékszem, hogy a trader-nél is elpasszolhatom. De lehet, hogy ez meg annak a mod-nak a része, ami beteszi a trader-hez a hajófejlesztéshez szükséges cuccokat. Így nem kell összevadászni lockbox-ból, hanem jó pénzért meg is vehető.
Állomás szkennelésből felvehető rá küldi, akkor jó pénzt ad érte.
Nálam nem jelent problémát.
Van mod a raktérre, így minden vizsgálaton átmegyek, mindegy mi van nálam.
És úgy emlékszem, hogy a trader-nél is elpasszolhatom. De lehet, hogy ez meg annak a mod-nak a része, ami beteszi a trader-hez a hajófejlesztéshez szükséges cuccokat. Így nem kell összevadászni lockbox-ból, hanem jó pénzért meg is vehető.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A player information ban az inventori fül legalján lehet választani hogy ne lockboxba dobja ki, csak állitsd át. Én teleportálni szoktam a HQ ra és rakom be a science laborban a széfbe az összes illegál cuccot.
Utoljára szerkesztette: Kaziking, 2020.05.17. 17:43:13
Utoljára szerkesztette: Kaziking, 2020.05.17. 17:43:13
én ezt csinálom minddel
kidobod lotbox és lelövöd & enyi
Unstable Crystal-al mit lehet kezdeni? Néhány fajnál/frakciónál illegális, eddig világos. Black Marketen eladható, ez is világos. Nekem viszont az a problémám, hogy amikor kristályt bányászok, akkor rendszeresen behullik ilyen UC is, amit vagy kidobálok, vagy mehetek eladni egy BM-be, amihez nem mindig van kedvem. Ha kidibálom, akkor viszont ott marad egy halom Lockbox, teleszemetelve a térképet. Nem lehet ettől valahgy egyszerűen úgy megszabadulni, hogy ne szórja tele a map-et?
Heva's Twin 1 lefelé nálam mind xenon már 99% ba ezek szaporodnak rendesen a teladi akar kihalni azt mindenki üti.
csak az az 1 van
SCA equipment dokk vesz hajókat, Heva's Twin IV ben. más SCA állomásról én nem tudok ami venne hajót. Shipyard vagy Warf nincs nekik, legalábbis én még nem találtam eggyet sem, pedig az összes sectort teliszortam adv satelitekkel.
Utoljára szerkesztette: Kaziking, 2020.05.17. 16:55:12
Utoljára szerkesztette: Kaziking, 2020.05.17. 16:55:12
egonak ennyi játék jelent meg összesen
1989 Hotel Detective Amiga Euroline
1990 Fatal Heritage Delta Konzept
R1 R2 Promotional game for Reemtsma
1991 Aquarius Game Promotional game for Aquarius
Pepsi: All Over the World Promotional game for Pepsi
1992 Light American Spacegame Promotional game for Philip Morris International
Come Together (Around the World) Promotional game for Peter Stuyvesant
Ugh! Play Byte
1993 Elefanten! Promotion Software Promotional game for World Wide Fund for Nature
Ketchup Connection Amiga, MS-DOS Promotional game for Kraft Ketchup
Flies: Attack on Earth Rainbow Arts
1994 Balduin: Run for Fun MS-DOS Delta Konzept Promotional game for the Techniker Krankenkasse
Abenteuer Europa Tevox Promotional game for the Social Democratic Party of Germany
1995 Heiermanns Return Promotional game for the Sparkasse Gelsenkirchen
1996 Imperium Romanum Rainbow Arts
No Future? Microsoft Windows Delta Konzept Promotional game for the Umweltbundesamt
1999 Power Pool Data Becker
X: Beyond the Frontier THQ, Egosoft Entry in the X video game series
2000 X-Tension
2003 X2: The Threat Linux, macOS, Microsoft Windows Deep Silver, Egosoft
2005 X3: Reunion
2008 X3: Terran Conflict
2011 X3: Albion Prelude
2013 X Rebirth Egosoft
2014 X Rebirth: The Teladi Outpost
2016 X Rebirth: Home of Light
2017 X Rebirth: VR Edition Microsoft Windows
2018 X4: Foundations<12>12> Linux, Microsoft Windows
2020 X4: Split Vendetta<13>13>
1989 Hotel Detective Amiga Euroline
1990 Fatal Heritage Delta Konzept
R1 R2 Promotional game for Reemtsma
1991 Aquarius Game Promotional game for Aquarius
Pepsi: All Over the World Promotional game for Pepsi
1992 Light American Spacegame Promotional game for Philip Morris International
Come Together (Around the World) Promotional game for Peter Stuyvesant
Ugh! Play Byte
1993 Elefanten! Promotion Software Promotional game for World Wide Fund for Nature
Ketchup Connection Amiga, MS-DOS Promotional game for Kraft Ketchup
Flies: Attack on Earth Rainbow Arts
1994 Balduin: Run for Fun MS-DOS Delta Konzept Promotional game for the Techniker Krankenkasse
Abenteuer Europa Tevox Promotional game for the Social Democratic Party of Germany
1995 Heiermanns Return Promotional game for the Sparkasse Gelsenkirchen
1996 Imperium Romanum Rainbow Arts
No Future? Microsoft Windows Delta Konzept Promotional game for the Umweltbundesamt
1999 Power Pool Data Becker
X: Beyond the Frontier THQ, Egosoft Entry in the X video game series
2000 X-Tension
2003 X2: The Threat Linux, macOS, Microsoft Windows Deep Silver, Egosoft
2005 X3: Reunion
2008 X3: Terran Conflict
2011 X3: Albion Prelude
2013 X Rebirth Egosoft
2014 X Rebirth: The Teladi Outpost
2016 X Rebirth: Home of Light
2017 X Rebirth: VR Edition Microsoft Windows
2018 X4: Foundations<12>12> Linux, Microsoft Windows
2020 X4: Split Vendetta<13>13>
btf
EU: July 1, 1999
NA: February 1, 2000[
EU: July 1, 1999
NA: February 1, 2000[
Lehet, hogy a kor teszi nála is. <#nevetes1>#nevetes1> Vagy már becsömörlött, elvégre nem is tudom hány éve csinálják ugyanazt. Más játékuk tudtommal nincs csak az X széria, azt meg ha jól emlékszem még a 90-es évek végén kezdték a BTF-el.
Apropó: kicsit nekem hiányoznak a szoftverek a játékból. Korábban ez sokkal hangsúlyosabb volt, a modok között is rengeteg volt, most viszont sokkal kevésbé van jelen. Persze számos dolgot, amit korábban szofverekkel oldottak meg, most más módon lehet elérni, de mintha azzal együtt is lényegesen kevesebb lenne az ilyen jellegű fícsör. De lehet, hogy tévedek...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.17. 15:16:38
Apropó: kicsit nekem hiányoznak a szoftverek a játékból. Korábban ez sokkal hangsúlyosabb volt, a modok között is rengeteg volt, most viszont sokkal kevésbé van jelen. Persze számos dolgot, amit korábban szofverekkel oldottak meg, most más módon lehet elérni, de mintha azzal együtt is lényegesen kevesebb lenne az ilyen jellegű fícsör. De lehet, hogy tévedek...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.17. 15:16:38
Éppen azért furcsa!
Majd figyeld meg, hogy kicsit olyan szertelen. (IS)
Majd figyeld meg, hogy kicsit olyan szertelen. (IS)
"Néha, egyébként is tájékozatlannak tűnik!"
Nem Ő a vezető designer? Én úgy tudtam.
Nem Ő a vezető designer? Én úgy tudtam.
Wharfban lehet eladni. Legalábbis a kis hajóimat ott tudtam eladni. Lehet, hogy ment volna hajógyárban is, de olyan bonyolult, hogy mire a megoldáshoz jutottam, már a Wharfban dokkoltak.
Azt nem tudom, hogy az SCA-nak van hajógyára vagy wharfja. Azt hittem, hogy minden rendszerben jártam már, de az acsik szerint nem.
Azt nem tudom, hogy az SCA-nak van hajógyára vagy wharfja. Azt hittem, hogy minden rendszerben jártam már, de az acsik szerint nem.
van igen de én csak 1 láttam csak.
Most kiderült, hogy fogalmam sincs hogy lehet egy hajót eladni. Nem csak hajógyárban - Warfban lehet?
És akkor következő kérdés: A SCA-nak van hajógyára???
És akkor következő kérdés: A SCA-nak van hajógyára???
van itt valaki aki tud rendesen angolt forditani?
evel csak az a gond ha ilyen van a rendszerbe a gépet a hűtőbe kell tenni ha 4 kapus a rendszer az a rém álom .
köszi a videó akkor a hajó gyártás kilőve marad a piac ,a másik ez hogy fér rá egy 20 as telekre ami ott van a videóban.
Én ilyen def pakolok minden ellenség kapujára ami meletem van
nagyon tudnak takarítani 1 plac 40 mill csak és kibír akár 1 közepes inváziót is.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.16. 19:52:59
Én ilyen def pakolok minden ellenség kapujára ami meletem van
nagyon tudnak takarítani 1 plac 40 mill csak és kibír akár 1 közepes inváziót is.Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.16. 19:52:59
Köszi a tippet!
Akkor elpasszolom SCA-nak, arra úgyis ritkán járok. Nem szeretném, ha egy szeretett állomáson dekkolna, foglalva a helyet. Bár úgyis mindegy lesz. Ha elég nagy hatalmam lesz, akkor leigázom az egész galaxist.
Akkor elpasszolom SCA-nak, arra úgyis ritkán járok. Nem szeretném, ha egy szeretett állomáson dekkolna, foglalva a helyet. Bár úgyis mindegy lesz. Ha elég nagy hatalmam lesz, akkor leigázom az egész galaxist.
Szóval csak teljesítmény növekedés. Akkor nem aggódom.
Időm, mint a tenger.
Köszi!
A 3.20-at meg már nagyon várom, bár, hogy ne kétszázszor kelljen a kis M-es csónakot küldözgetnem az állomás és a felvonulási terület között, vettem egy L-es szállítót. 40-45k raktér körül van, már nem tudom, de elég nagy. Igaz, hogy baromi lassú is, szóval ki fogok menni a rendszerből, ha szállítani küldöm.
Időm, mint a tenger.
Köszi!
A 3.20-at meg már nagyon várom, bár, hogy ne kétszázszor kelljen a kis M-es csónakot küldözgetnem az állomás és a felvonulási terület között, vettem egy L-es szállítót. 40-45k raktér körül van, már nem tudom, de elég nagy. Igaz, hogy baromi lassú is, szóval ki fogok menni a rendszerből, ha szállítani küldöm.
Szerintem nekem is ez a hiba volt korábban írtam is ide erről, igaz nálam 1 pelican kapitánya produkálta. Én semmit nem tudtam vele kezdeni, meguntam és eladtam, azóta is ott áll, meg se mozdult. Már pár napra rá jutott eszembe hogy SCA nak kellett volna eladni, és újra elfoglalni mert akkor ugye más lesz a kapitány és akkor hátha meggyógyul, De csak ezért nem volt kedvem sok órányi játékot bukni.
A munakerő, ha elegendő áll rendelkezésre, akkor kb +20%-ot dob a termelésen. Mint a ribörszben! Nagyon lassan növekszik! Mintha csak a saját gyerekeiket vennék fel alkalmazottnak. (Micsoda belszaporulat lehet!)
"Azt kell megoldanom..." Várd meg a 3.20-at abban lesz mint ficsőr!
"New Feature: Trade Rules enable improved control over station trade offers, station supply offers and sale of ships."
A Kimérát kaptad a Splitektől, a kapitánya viszont egyértelműen hibás! Fogalmam sincs mit lehetne kezdeni vele!
"Azt kell megoldanom..." Várd meg a 3.20-at abban lesz mint ficsőr!
"New Feature: Trade Rules enable improved control over station trade offers, station supply offers and sale of ships."
A Kimérát kaptad a Splitektől, a kapitánya viszont egyértelműen hibás! Fogalmam sincs mit lehetne kezdeni vele!
Csak neked: Ez lesz belőle.
Ha azt hiszed, hogy nem kell ennyi minden, akkor némileg igazad van, de ez az eredménye a hosszú reszelgetésnek, hogy minden részegység arányaiban annyit termeljen, amennyi kell!
Ha azt hiszed, hogy nem kell ennyi minden, akkor némileg igazad van, de ez az eredménye a hosszú reszelgetésnek, hogy minden részegység arányaiban annyit termeljen, amennyi kell!
Azt épp kérdezni akartam, hogy a munkaerő mennyire befolyásol bármit is, illetve mi alapján nő?
Hogy lehet ilyen szép tisztára megcsinálni az ábrát? Nekem hatalmas összevisszaságban van az első lényeges oszlop. A legelsőben csak az EC van.
De lassan megépül az állomást gyártó állomás.
Már csak azt kell valahogy megoldanom, hogy a saját hajóm hordja az építőnek a cuccot a saját állomásomról. Illetve, hogy a saját állomásom ellása magát építés terén önellátóan. De senki másnak ne adjon el semmit.
Közben belefutottam egy érdekes jelenségbe, talán bug.
Van a Chimera-m, már nem tudom, hogy honnan. Átraktam róla a kapitányt a szállítóra, ami a HQ-hoz van rendelve, gondoltam 4 csillagosan fog valamit csinálni. De semmit.
Ennek ellenére a Chimera-n úgy tűnik, mintha lenne kapitány, de nincs és a szék is üres. A legénység tagja között szerepel a korábban áthelyezett kapitány is. Semmilyen személyt nem tudok ráhelyezni, sem pedig kapitánnyá kinevezni. A kapitányi rész üres is, de a játék mégis azt látja, mintha lenne neki.
Valakinek valami ötlet?
Hogy lehet ilyen szép tisztára megcsinálni az ábrát? Nekem hatalmas összevisszaságban van az első lényeges oszlop. A legelsőben csak az EC van.
De lassan megépül az állomást gyártó állomás.
Már csak azt kell valahogy megoldanom, hogy a saját hajóm hordja az építőnek a cuccot a saját állomásomról. Illetve, hogy a saját állomásom ellása magát építés terén önellátóan. De senki másnak ne adjon el semmit.
Közben belefutottam egy érdekes jelenségbe, talán bug.
Van a Chimera-m, már nem tudom, hogy honnan. Átraktam róla a kapitányt a szállítóra, ami a HQ-hoz van rendelve, gondoltam 4 csillagosan fog valamit csinálni. De semmit.
Ennek ellenére a Chimera-n úgy tűnik, mintha lenne kapitány, de nincs és a szék is üres. A legénység tagja között szerepel a korábban áthelyezett kapitány is. Semmilyen személyt nem tudok ráhelyezni, sem pedig kapitánnyá kinevezni. A kapitányi rész üres is, de a játék mégis azt látja, mintha lenne neki.
Valakinek valami ötlet?
Nem akkora etvasz. Nagy raktár és a hajókat GYÁRTÓ modul kell hozzá. Arra kell ügyelni, hogy a ki-be járkáló hajók útjában ne legyen semmi. De egyébként sem fogja engedni rosszul megépíteni.
Ja és a gazdasági igazgatón felül kell egy kereskedő is!
Kihagytam valamit? Ja igen. Egy rakás pénz! Ha nem rendelkezel hátországgal, akkor nem fogsz sokat nyerni a saját hajó építésén. De ha van hozzá kedved, beteszem ide valahogy a saját önellátó hajóm sematikus (Logikai/logisztikai) ábráját
Balra kilóg a néhány napelem, jobbra meg maguk a hajó gyártó modulok. De amit látsz, az mind szükséges. Kábé ilyen arányban! Amit nem építesz be azt meg kell vennie külön.
A munakerő kérdéses, de azt hiszem szükséges. Ami nem szükséges az a háromféle kaja! Most látom, hogy ez sem önellátó, hisz a kaját ez a komplex is veszi! (Majd orvosolom! (Egy frászt fogok háromféle kaját gyártani!))
Ja és a gazdasági igazgatón felül kell egy kereskedő is!
Kihagytam valamit? Ja igen. Egy rakás pénz! Ha nem rendelkezel hátországgal, akkor nem fogsz sokat nyerni a saját hajó építésén. De ha van hozzá kedved, beteszem ide valahogy a saját önellátó hajóm sematikus (Logikai/logisztikai) ábráját
Balra kilóg a néhány napelem, jobbra meg maguk a hajó gyártó modulok. De amit látsz, az mind szükséges. Kábé ilyen arányban! Amit nem építesz be azt meg kell vennie külön.
A munakerő kérdéses, de azt hiszem szükséges. Ami nem szükséges az a háromféle kaja! Most látom, hogy ez sem önellátó, hisz a kaját ez a komplex is veszi! (Majd orvosolom! (Egy frászt fogok háromféle kaját gyártani!))
szeretnék gyártani capital hajót és a-hoz kéne olyan kép vagy videó ami mutatja hogy kell meg építeni a gyártó állomást.
Kifejtenéd? Mert, nem értem mire gondolsz.
van valami videó olyan ami a capital hajókat tudja gyártani ?.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.16. 16:08:16
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.16. 16:08:16
hát én evel nem foglalkozom morál egyszerűen kirugódom vagy le lövöm ha nem tecik valaki a másik túl sok a menü és a 17- ik almenü a játékba nagyon elvannak dugva ami fontos ami kéne az meg nincs a játék ba lassan kb 600 mod van az extension menü nagyobb mint maga a játék és képtelenek bele integrálni ami jó amúgy érdekes a modernek vannak jó ötletei az igazi gyártó meg a meg jelent játékot ólloza össze újra semmi új ötletük nincs se grafika sem egyéb.
Na, ez engem is érdekelne!
Szerintem Bernd se tudja!
(Néha, egyébként is tájékozatlannak tűnik!)
Szerintem Bernd se tudja!
(Néha, egyébként is tájékozatlannak tűnik!)
xd nagyon sok zsé de a jó pálinka se rossz rá..
Morált mivel lehet emelni?
na ki adtak 1 érdekes mod Mod Support APIs ezt nézzétek meg.
az a gond az ai nagyon gyetra még mindig képtelenek valami egységeset csinálni.
Ehh. Kíváncsiságból ráteleportáltam a bányász hajóimra, hogy mit is csinálnak. Illetve, hogy is csinálják.
A fő bányászlézer tök fölösleges rá, nem használják.
Viszont a Paranid Plutus olyan, mint egy luxus hajó, szép panoráma kilátással.
Ellenben az Argon Drill, igencsak fapados.
És emellett hülye is. Minek megy ki a szektor legeslegszélére, mikor beljebb is vannak kavicsok?
Nincs ott semmi, csak egy N, hogy szétlője a kedvest.
Ezért akartam én védelmet a bányászok mellé....
A fő bányászlézer tök fölösleges rá, nem használják.
Viszont a Paranid Plutus olyan, mint egy luxus hajó, szép panoráma kilátással.
Ellenben az Argon Drill, igencsak fapados.
És emellett hülye is. Minek megy ki a szektor legeslegszélére, mikor beljebb is vannak kavicsok?
Nincs ott semmi, csak egy N, hogy szétlője a kedvest.
Ezért akartam én védelmet a bányászok mellé....
Azt hittem, hogy a K egy félelmetes hajó. Legalábbis a Reunion K-ja igencsak jó volt.
De ez?! Egy vicc.
Szépen beálltam a puttonya mögé a Cobrámmal és gyepáltam. Aztán gondoltam egyet és egyesével leszedtem a tornyait, meg a pajzs generátorát. Aztán annyi is volt neki.
Igaz, hogy a két harci drónom megsemmisült, de annyi baj legyen.
A Teladik meg is jutalmaztak összesen 800k-val.
Természetesen megpróbáltam BP-t gyűjteni, de nem adott. Ugyan az, mint saját hajónál.
Közben a hülye pilótám meg elment a közeli állomásra, ami el is rakta a belsejébe. Én meg ott lebegek a K-nál, aminek szépen töltődik vissza a pajzsa, mert nem lövi semmi erős. Úgyhogy F9. Direkt a támadás előtt nyomtam F5-öt és mivel a BP úgysem lett meg...
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.15. 23:35:18
De ez?! Egy vicc.
Szépen beálltam a puttonya mögé a Cobrámmal és gyepáltam. Aztán gondoltam egyet és egyesével leszedtem a tornyait, meg a pajzs generátorát. Aztán annyi is volt neki.
Igaz, hogy a két harci drónom megsemmisült, de annyi baj legyen.
A Teladik meg is jutalmaztak összesen 800k-val.
Természetesen megpróbáltam BP-t gyűjteni, de nem adott. Ugyan az, mint saját hajónál.
Közben a hülye pilótám meg elment a közeli állomásra, ami el is rakta a belsejébe. Én meg ott lebegek a K-nál, aminek szépen töltődik vissza a pajzsa, mert nem lövi semmi erős. Úgyhogy F9. Direkt a támadás előtt nyomtam F5-öt és mivel a BP úgysem lett meg...
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.15. 23:35:18
Ezt én annyira nem bánom, nekem több 100 van kidobálva mindenfelé, szeretem látni mi történik 😊
A műhó'djaimat sem lövik már le, egy ideje!
Automatikus mentés intervalluma 80 - 160 perc! Végül is. Ha nagyon hunyorogva nézem, az a 27 perc és 8 másodperc majdnem annyi! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.15. 21:53:05
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.15. 21:53:05
Az is megfordult a fejemben, hogy tényleg félnek tőlem, de irracionális egy ilyen agresszív "fajtól"... Érthetetlen!
Az "S" addig majomkodott, amíg lelőtte egy Argon vadász!
Én megtettem "mindent". HA valaki ennyire muja...!?!?!
Az "S" addig majomkodott, amíg lelőtte egy Argon vadász!
Én megtettem "mindent". HA valaki ennyire muja...!?!?!
Letapogattam egy "S" bányászt. Volt benne 6600 egységnyi szilícium. Aztán, pár pillanat múlva, már csak 5400, majd 3700. Itt elnyargalt a szektor másik végébe robbantott egy szilícium kavicsot, telerakta magát, és itt azt gondoltam, hogy megy és leadja az építkezésen, vagy a hajógyárnak. De nem! Megint elkezdte módszeresen kidobálni!!!
Csoda hogy kipusztulnak?
Csoda hogy kipusztulnak?
Nemrég hozzájutottam az Action-hoz, de sajnálattal tapasztaltam, hogy egy nagy rakás....
Úgyhogy a jó öreg Bandicam-mal veszem, majd NCH VideoPad Video Editor-ral vágom és tömörítem.
Szegények félnek tőled és nem mernek semmilyen agresszív mozdulatot tenni, nehogy rájuk támadj és végleg eltöröld őket.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.15. 21:35:36
Úgyhogy a jó öreg Bandicam-mal veszem, majd NCH VideoPad Video Editor-ral vágom és tömörítem.
Szegények félnek tőled és nem mernek semmilyen agresszív mozdulatot tenni, nehogy rájuk támadj és végleg eltöröld őket.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.15. 21:35:36
Mivel veszed? Mármint alkalmazásilag!
Más:
Érdekes felfedezést tettem. Annak idején elvettem Tharkáék Kaszkádját a Xenontól. Minek következtében beszorultam a Mátrix 79B-be. Ott éldegéltek, mint egy rezervátumban. Látszólag meg is sértődtek, mert nem voltak hajladók növekedni/gyarapodni. Az építkezés is leállt amit elkezdtek. Ki sem tették a lábukat a szektorból!
Most egy hirtelen ötlettől vezérelve elbontottam a közbenső kaszkádban (XVII) a polgármesteri hivatalomat, és láss csodát: Azonnal megjelent pár "S" és gondolom elkezdték gyűjteni az anyagot. egyelőre semmi látszatja ezen kívül, hogy észhez tértek volna, de reménykedek! Sajnálnám, ha ez a marék is kipusztulna!
Más:
Érdekes felfedezést tettem. Annak idején elvettem Tharkáék Kaszkádját a Xenontól. Minek következtében beszorultam a Mátrix 79B-be. Ott éldegéltek, mint egy rezervátumban. Látszólag meg is sértődtek, mert nem voltak hajladók növekedni/gyarapodni. Az építkezés is leállt amit elkezdtek. Ki sem tették a lábukat a szektorból!
Most egy hirtelen ötlettől vezérelve elbontottam a közbenső kaszkádban (XVII) a polgármesteri hivatalomat, és láss csodát: Azonnal megjelent pár "S" és gondolom elkezdték gyűjteni az anyagot. egyelőre semmi látszatja ezen kívül, hogy észhez tértek volna, de reménykedek! Sajnálnám, ha ez a marék is kipusztulna!
Gondolom olyankor tömörít, valami nem túl acélos algoritmussal.
Szívesen!
Full HD-ban 100 FPS is megvan a játékban, de olyan fura már, hogy 1 darab pici 27 colos monitoron kell néznem a játékot, hogy inkább játszom 50-60 FPS-sel.
Csak a felvétel miatt állítottam át, de nem lett jobb a kép minősége, mint alant is látszik.
Közben rájöttem, hogy miért sikerültek olyan trére a videóim, amiket eddig felvettem.
A beállításokban van egy opció a felvételre, mely értelmében nem lesz olyan jó a felvétel minősége. Ezt korábban is néztem már.
Most átállítottam, mindjárt szebb lett a képminőség.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.15. 20:37:54
Full HD-ban 100 FPS is megvan a játékban, de olyan fura már, hogy 1 darab pici 27 colos monitoron kell néznem a játékot, hogy inkább játszom 50-60 FPS-sel.
Csak a felvétel miatt állítottam át, de nem lett jobb a kép minősége, mint alant is látszik.
Közben rájöttem, hogy miért sikerültek olyan trére a videóim, amiket eddig felvettem.
A beállításokban van egy opció a felvételre, mely értelmében nem lesz olyan jó a felvétel minősége. Ezt korábban is néztem már.
Most átállítottam, mindjárt szebb lett a képminőség.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.15. 20:37:54