18
  • wraithLord
    #18
    Teljesen jók a Lumiák, anyámnak is most vettem egyet. Magamnak csak azért nem, mert androidos vagyok, és soha nem akartam átállni rá.

    Az iOS nem igazi vetélytárs, hiszen az iOS=iPhone (vagy iPad), az Android meg rengeteg gyártó több ezerféle konfigurációjú hardverén megy. Főleg emiatt - és amiatt, mert a gyártók jelentős része telecseszi mindenféle vacakkal - olyan, amilyen. Szerintem az 5 volt mostanában egy mélypont, a 6-tal sokat javítottak, a 7-et még nem próbáltam.
  • Sequoyah
    #17
    Van akinek tetszett a Nokia Lumia vonal, van akinek nem.
    Utana az MS szinte semmit nem fejlesztett a telefonon, nagyritkan kiadott valamit, ami viszont joval gyengebb volt az idoben ot megelozo Lumiaknal. A 950-est a kezbe fogva rohantam vissza a majd 2 evvel oregebb 1020-hoz, ami szebb, minosegibb es meg gyorsabb is nala.
    Ha egyszer az MS kinyirta a telefonos vonalat, akkor nem kell utana csodalkozni hogy halott...
  • Gauge
    #16
    ja, ok:)
  • Glutamin
    #15
    Csak arra akartam reagalni, hogy szuk termekpalettaval is lehet eletkepes egy gyarto.
  • Gauge
    #14
    Iphone presztís készülék/OS. Szerintem nem lehet vele összehasonlítani.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2016.12.15. 17:52:46
  • caius marius
    #13
    A vindóz szar. Ennyi!
  • asgh
    #12
    A címválasztás miatt igaza van Elemirnek, mert van egy rakat adat és abból pont a WP esésére hívja fel a figyelmet, mintha az lenne a legfontosabb.
    Mondjuk a szerkesztők sincsenek jó helyzetben, mert ha az a cím, hogy erősödött az iOS, akkor az apple haterek hánynák az epét, ha meg az, hogy stagnál a droid, akkor a droid fanok hoznának statisztikákat, hogy nem is.
    Utoljára szerkesztette: asgh, 2016.12.15. 13:40:04
  • Glutamin
    #11
    Iphone-bol meg annyira sincs valasztek. Van draga meg meg dragabb. Lumiabol legalabb van a draga mellett olcsobb modell is. De alapvetoen meg mindig az OS-sel van sok gond, nem a hardverrel.
  • woy
    #10
    "sokat veszít a világ" :D :D
  • Gauge
    #9
    Ez így van.

    Én igazából nem nagyon értem, hogy MS valójában mit is akar a W10m-mel. Amikor lehetett volna sem adtak ki készüléket, most meg gyakorlatilag nincs miből választani... pedig én is inkább windows mobiles használnék...
  • arty
    #8
    _MINDEN_ mobil OS szopás. Gyűlölöm a googlet, azért amit a droiddal az évek alatt tett.
    De tény: pont ugyanugy nincs igazi választásom, mint ahogy desktopon nincs más a win helyett....
  • flashpointer2
    #7
    Hát jövőhéten még egyel tuti esik a winmobil felhasználók száma.
  • Elemir
    #6
    Bocs Sanyi, de hát ez van. Nem mintha nem lenne, csak erre nem szánok ennyit. De kösz, 2016 év végén nagy szó az év kommentje :)))))))))))))
  • kiralysanyi
    #5
    " csak Ti tehettek arról, hogy nem marad alternatív rendszer, ha nincs lóvéd IOS-re"

    Szerintem megszületett az év kommentje...
  • Elemir
    #4
    :)
    Ha érdekel nem sokszor. Nem azt mondom, hogy minden modell esetén ilyen a helyzet, és minden fenékig tejfel, de az esetek nagy részében fingja sincs sok embernek mit tud és mit nem... Viszont ezzel problémamentes az együttélés nekem.

    Egyébként ez arra szólt, hogy amikor nincs nagyon téma, akkor mindig megjelenik egy-egy ilyen cikk SG-n, majd figyeljétek meg. Nem vontam kétségbe az adat valódiságát, hiszen nem lehet, de ezek a cikkek nem segítenek sose :(
    Sokat veszít a világ, hogy csak 2 rendszer lesz és odavész minden ami miatt szeretem a Windows rendszert telefonon :(
    Ez van.
  • arty
    #3
    a nagy megelégedéshez naponta hányszor kell elmondani magadnak, összeszorított fogakkal, hogy "nagyon elégedett vagyok4!!444" ? :DDD
  • nkmedve
    #2
    A cikk tényeket közöl, semmi fikázás nincs benne. Ha az MS nem ad ki több készüléket akkor értelemszerűen elsorvad a részesedés és kihal a platform.
    Ennek semmi köze ahhoz hogy ki mennyire van megelégedve a régi készülékével, nem tudom az hogy jön ide.
  • Elemir
    #1
    még mindig abból áll az SG mobilhír, hogy Windowst divat fikázni?
    "Microsoft szinte alig van jelen az új készülékeknél, ami a korábbi Lumia telefonok kifutása miatt várható volt." Így van mivel nem adnak ki WP telót egyenlőre.

    Nem volt téma skacok megint?

    Eközben megelégedéssel használom a Lumia 930-om, app hiányról továbbra sincs szó, ha valaki nem tíz éves kiscsákó. A legnagyobb - az MS hülye felfogásán túl - az ilyen cikkek létrejötte, csak Ti tehettek arról, hogy nem marad alternatív rendszer, ha nincs lóvéd IOS-re, csak ez a fos robot szar ami nekem soha sem kéne...