9
 • Yagami
  #9
  Látom te szeretsz álmodozni :) Amiket írsz, azok semmire se megoldások, ráadásul sose fog bekövetkezni...itt már "radikálisabb" eszközökhöz kéne folyamodni a birka népnek, de azt leshetjük.
 • Yagami
  #8
  "A My Friend Cayla például arról mesél, hogy mennyire szereti a Disney filmjeit"

  Baszd meg, tényleg nagyon kemény világ kopogtat az ajtónkon. Illetve, már be is engedtük. Újfent gratulálok a húgyagyú szülőknek, akik manapság gyereket "nevelnek".
 • Tetsuo
  #7
  Nos igen, ők a legprofibbak.
 • Skylake
  #6
  Ó, a szent reklámozósdi, ez igazán paraszt. A lehallgatósdi teljesen evidens e férgek részéről. Szénné kell büntetni a cégeket a fogyasztóvédelmi hatóságok útján. Oké bogaram, akkor indulásnak ötmillió Euro most, illetve továbbiakban szoros együttműködés a fogyasztóvédelmi hatósággal, termékek erőteljes ellenőrzése, plusz amit e hatóságok hatáskörébe belefér.

  K*rvára ideje volna már egy olyan egységes európai szabályozásnak, amely mindazon termékek esetén, amely online rendszerekbe nyomnak fel bármilyen adatot, ezzel kapcsolatos tájékoztatás van elhelyezve, az adatok felhasználásának jellegével párhuzamosan - olyan erőteljesen szabályzott formában, mint a dohánytermékeken a fekete keretesek, és olyan struktúrában, mint at energiaosztály-diagramok!
 • kvp
  #5
  A baba es a robot gyakorlatilag sima statikus bluetooth kihangositok, amiket telefonra lehet csatlakoztatni. A telefonon futo program vezerli oket. A jelenlegi megoldas az, hogy elkuldik a hangot a felhobe (egy szolgaltatohoz), ott van egy hangfelismero program, ami szoveget csinal belole, majd a szoveg alapjan egy primitiv tudasbazis (amit foleg netrol leszedett adatokkal toltottek fel) general egy szoveges valaszt. Ezt a valaszt visszaalakitjak hangga es visszakuldik a telefonnak, amit atkuldi a babanak. Technologiailag nem olyan veszes, de azert veszelyes lehet a gyerekekre. Viszont semmivel se rosszabb mint az osszes tobbi felho alapu szemelyi aszisztens, ugyanugy kvazi a teljes vilaggal megosztja amit hall.

  A reklamok meg erthetoek, a google is telenyomja reklammal a sajat audio alapu keresojenek a talalati listajat, bar legalabb jeloli, hogy mi a reklam es nem szegi meg vele a gyerekek fele torteno burkolt reklamozas amerikai tilalmat. A technologia viszont nagyjabol ugyanaz.

  ps: ertelmes ember egyiket se hasznalja ha van ra lehetosege...
 • NEXUS6
  #4
  "Ezenkívül minden rögzítésre kerül, amit a gyerekek a babának és a robotnak mondanak, majd az üzeneteket elküldik egy amerikai cégnek, amely beszédfelismerésre specializálta magát."
  Azt a céget ismerem, úgy hívják NSA.
  ;)
 • xido
  #3
  na..most már Chucky ideje sincs olyan messze..
  sőt a 6.napon babája sem..
  meg az AI robotok sem..

  szép világ felé haladunk
 • arty
  #2
  nekem a reklámozós rész csapta ki a biztit :(
 • Tetsuo
  #1
  Ki gondolta volna?
  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.12.07. 18:11:18