6
  • kamionosjoe
    #6
    Látom sg mobil oldalát nézitek, akkor ideje lenne már megcsinálni a bugokat is ha ott vagytok!
  • hungi
    #5
    Ja és aki az umi-ról azt írja hogy újonc, az nem tudom hol volt az utóbbi 4 évben... amióta vannak használható mtk procis telók, ők jelen vannak, google-zd meg pl: umi x1 - mtk6577 :)
  • MuldR
    #4
    Nekem a Huawei igérte, hogy a tabletra majd jön az új andró. 4 éve várok rá, azóta is csak 2.2.4 van amivel megvettem. Kínaiaknak semmit sem szabad elhinni, csak ami már megtörtént.
  • tobias88
    #3
    "Operációs rendszere a hatos android (Marshmallow), ígéretek szerint még most karácsonykor hetesre fogják frissíteni."
    -
    Meizu is ugyan így szokott ígérgetni, de ezeket nem kell elhinni. Még az volt a csoda, hogy az mx3 esetén a 2015 júniusára ígért worldwide 5.0 megérkezett 2016 októberére, de persze addigra már a worldwide is lemaradt: maradt a kínai meg az angol nyelv
  • hungi
    #2
    "bejövő hívás, elmulasztott hívás, SMS és egyéb. Azaz valamelyik kétszer lesz használva. Vajon meddig tartott volna ezt kijavítani?"

    Már nem azért, de mi a francnak kellene pl. a. bejövő hívásnak és elmulasztott hívás más szín? Túl van lihegve a színes led: 1. akármiért is villog biztosan meg fogod nézni. 2. csak egy állapotot fog jelezni, vagyis ha hívtak és utána üzenetet kapsz nem látod mindkét eseményt a led alapján = úgyis meg fogod nézni...

    "Ezen picit segíteni tud a HDR mód, cserébe a színek fakulnak jobban"

    A HDR-nél pont hogy több színt kellene látnod, biztos hogy ezt így gondoltad?

    "Magyarországon is rá tud kapcsolódni a 4G LTE hálózatra (azaz van benne B20)"

    Az én telefonomon nincs B20 és mégis rá tudok kapcsolódni a 4G LTE lálózatra. Értem hogy mit akartál írni, de nem ártana pontosítani pl. "Támogatja a magyarországi 4G szolgáltatók összes frekvenciáját, beleértve a B20-at is."
  • takysoft
    #1
    akkor már Redmi 4 Prime...
    olcsóbb is