Nevet és arculatot vált a National Geographic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, hogy lehet szelektálni, de azért egy színvonalat lehetne tartani. Amennyire én emlékszem, régen volt egy nívó. Valójában arról van szó, hogy a műsorok színvonalát megpróbálják itt is (a többi csatornához hasonlóan) a reklámokéhoz közelíteni, hogy ugyanazt a fekáliát kapja, és így nem kell elkapcsolnia máshova az embernek a reklámról, mert mindkettőnél ugyanúgy nulla közlés van. Ezek a műsorok egyre csak szaporodnak, és félő, hogy a végén már csak ilyenek lesznek.
I said oh lord Jesus it's a fire.
...nem is beszélve a minden náci gonosz típusú ̶d̶o̶k̶u̶m̶e̶n̶t̶u̶m̶ agymosó filmek tonnáiról.
For the greater good
Valóban jól látod a helyzetet, de azt gondlom, hogy nem ennyire tragikus, hiszen ők is profitból élnek, én nagyon sokat nézem ezeket a műsorokat és sima emberi logikával is lehet szűrni hogy, mit nézel és mit nem. Gondolom más egyéb csatornán sem néz meg mindet az ember. Neked kell tudni szűrni.
Nem tudom mikor kezdődött ez a valóságshow-forradalom (mert ugye már lassan minden csatornán ez a bulvárfos-valóságshow kombó adja a műsoridő nagy részét) de azóta szar a NatGeo mióta ő is beszállt ebbe a mérhetetlen színvonaltalan fekáliaműsor-ringlispílbe. Hol van itt már egyáltalán bármilyen "szellemiség" és "világkép", amikor a turhó parasztok az "apokalipszis kastélyukat" próbálják meg védeni a nagy semmitől? Az "országút a pokolba", meg a "tonhalcsaták" is ezt az agypusztító színvonalat képviselik. Néha már én érzem magam kínba, amikor idekapcsolok, mert magam előtt látom, mit összekínlódnak, hogy úgy vágják össze a műsort, hogy drámai legyen a cucc. Ha ez A szellemiség, akkor köszönöm, én nem kérek belőle. Nagy ritkán akad egy műsor, ami értelmes (Before the flood - amit hálisten netről könnyen el lehet érni) de ez nem jellemző.
I said oh lord Jesus it's a fire.