20
  • ntommy
    #20
    ha be is lenne hol kell kikapcsolni ? ps4en nincs sok beallitasi lehetoseg a jatekban
  • Shodan
    #19
    A mocap egyébként még mindig oda-vissza ver minden gamet. Viszont fegyverhangok szerintem gyengék lettek
  • Shodan
    #18
    Nem lehet hogy valami colorblind opció be van kapcsolva?
  • ntommy
    #17
    kb a haromnegyedenel volt egy videobejatszas es nem figyeltem a szovegre ezert ujtatoltotrm az utolso checkpointot es egyszer csak ilyen lett utanna. videok alatt jo, viszont amint jatekba van ilyen buznyak szine van... jatek a rossz vagy a psemel van baj ? most jelenleg nincs mas jatekom, az uno-t toltottem le de annal jok a szinek. vagy letezik ilyen hogy masolt vagy kaloz jatek ? Nem tudom tenylet mi lehet, most pl lefagyott es csak tölt tölt de semmi, nem megy tovabb
  • Tetsuo
    #16
    Nem töltöttél le valami gay modot "véletlenül"?
  • ntommy
    #15
    sziasztok. ps 4 en valaki talalkozott mar ezzel a jalenseggel ? egyszer csak atvaltott es a piros\sarga szineket rozsaszinen jeleniti meg. elegge zavaro, mar ujra raktam de semmi valtozas.
    www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=977IMG_20161121_103123.png
    Utoljára szerkesztette: ntommy, 2016.11.21. 19:59:07
  • Zombee
    #14
    A termékkapcsolt remasterrel kiadott Legacy Edition kb. a duplájába kerül az alapjátéknak. Ennek ellenére szép számmal játszanak vele, valahol láttam leírva, és az csak a multi, miközben annak egy elég jó single része is van.
  • Bandicoot
    #13
    Ja. Jól megmutatta hogy van helye!
    Még a termékkapcsolt remasterrel sem sikerült megállni az eladási lejtmenetben. A multi meg döglik meg már most.
    De ja megmutatta!!!!
  • Tetsuo
    #11
    Miért, a PC "játékírás" nincs válságban? De.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.11.21. 00:16:50
  • Tetsuo
    #10
    Azért mert Hans Zimmer, még nem kell hasraesni. ;-)
  • nkmedve
    #9
    Alapvetően nem kéne nagyon szétszabdalni, hanem lehet két variáns, csak single (mondjuk féláron), és single+multi (teljes áron). Aki multizik, igy is meg kéne vegye a teljes csomagot (a single amolyan tutorial-nak jó), aki pedig nem, az az olcsóbb csomaggal legalább gazdagitaná a kiadót.
    Én például soha nem adnék 50-60 eurót alig néhány óra játékért, de 20-30-ért már lehet első nap venném. Igy, hogy nincs ilyen lehetőség, évekig nem játszom vele, van hogy amire lejön az ára, már egyáltalán nem is érdekel, vagy a játék kora miatt már csak nagyon keveset vagyok hajlandó érte fizetni.

    Egyetértek abban, hogy igy talán minőségibb alkotásokat kéne letenni az asztalra.
  • Kikikirly1991
    #8
    Mély válságban van a PC játék újságírás.Anno az Advanced Warfarre is azt írták hogy megújult a Nano suittal. Nem igaz,Call Of Duty évek óta képtelen megújulni.Monoton és unalmas játékmenete van vagy 10 rész óta:Nincs harcrendszer,lőhetsz te fedezékből akárhonnan,másodpercenként eltalálnak.Ezt az életerő regenerálódós systemet pedig nem nevezném harcrendszernek.Teljesen hazavágja az akciót,hol van az izgalom hogy fütyülnek el mellettem a golyók,vagy hogy 2 sorozat között kihajolok fedezék mögül leszedek valakit és vissza,úgy hogy nem találnak el. Call Of Duty-ba ez lehetetlenség, kilométerekről lőnek,kúrva sokan vannak,és mindegyik mesterlövész suliba járt.Cserébe fél perc alatt regenerálódsz, harcrendszer szerint elég nehéz meghalni,csak épp ez a fajta harc nem nyújt semmi izgalmat.Ez a baj Coddal,ezt képtelen leírni az újságírók, AW Nano suitja semmilyen hatással nem volt a játékmenetre,néhány helyen avval kellett közlekedni azt csá,harc közbe semmi hasznát nem vetted. Van akit ez nem zavar,ők veszik újra és újra-évről évre.Ugyanakkor sokan nem szeretik.Szerintem igenis kellene normális harcrendszer ,akiket eddig nem zavart a hiánya, biztos vagyok benne hogy nem fogják kevésbé szeretni ,viszont szerezhetnének vásárlókat azok körében akik hiányolják belőle.Grafika minden más rendbe van.Újságírókról meg annyit még hogy Iponon No Man Sky 72%-ra értékelték holott alapjaiban vérzik a játék.
    Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.11.20. 20:48:26
  • Lokker
    #7
    Biztos mindenki az MW felújított változatával játszik. :)
  • ozimak
    #6
    5 csillag :'D xD Akkor a Hans Zimmer által produkált MW2 6 vagy 7? A grafika "messze nem kiemelkedő", de azért 4 csillag :'D azért elég közel sikerült az 5-höz , ahhoz képest, hogy "messze nem kiemelkedő" :'D A játszhatóságot, meg a kolléga éppen kivesézte előttem :D Már most ugyanannyian játsszák mint a BO3-at :'D azt 2 hete jött ki xD Nem baj... az is 5 csillag! :'D Jóvan :'D Jaaaaj... jót röhögtem :) Az egyetlen pozitívuma annak, hogy nem változik a játék az az, hogy a kezelőfelületet már mindenki fújja kívülről :) Valamint az összegzésbe bele kellett volna venni azt a tényezőt is, hogy (jóindulattal, ha a BO2-t nem vesszük annak) a 3. bőrt húzzák már le a future warfare-ről :) Ja, és közel ugyanazzal a motorral/engine-el. 5 csillag ftw! :'D
  • Wharyoo
    #5
    Az ötlet nem lenne rossz, csak valószínüleg van vele egy olyan apró bibi, hogy csak a single ill. csak a multi verzió túl karcsú lenne. Olcsón ugye úgysem adnák, mert csakazértse, normál ár viszont sok lenne egy "fél" játékért. Ráadásul ha ilyen csomagban lenne a cucc, akkor mindkét felét meg kéne csinálni rendesen. Mondjuk a kiadók hülyesége miatt van ami van, de amíg észhez nem térnek, addig nem nagyon fog változni a helyzet.
    Utoljára szerkesztette: Wharyoo, 2016.11.20. 19:19:46
  • nkmedve
    #4
    Őszintén szólva én örülök ha senki nem játszik a multival, igy akkor várhatóan hamarabb esni fog a játék ára. Engem csak a single rész érdekel az összes COD-ból, de a multi miatt nagyon sokáig tartják az árukat a "4-5 óra játék ennyit nekem nem ér" szint fölött.

    Ezt nem azért mondom mert rosszat akarnék a multi-soknak (felőlem aztán mindenki úgy játszik ahogy akar), de szerintem nagyon elszúrt egy stratégia a kiadó oldaláról, hogy a teljes játékot meg kell vegyem teljes áron akkor is ha csak a single érdekel. Máshol ezt árukapcsolásnak hivják. és tudomásom szerint nem is teljesen legális.
    Adják ki a single-t külön olcsóbban és akkor mindenki megveheti azt amit tényleg akar (BF sorozatról is pont ez a véleményem).
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2016.11.20. 18:44:23
  • Eriongtk
    #3
    Arról miért nem szól a cikk, hogy kb már most senki sem játsza?

    Így, hogy új volt a max játéosok száma 15000 volt (Black Ops 3 több mint 60 ezer)
    Jelenleg 5-7 ezer között mozog az átlag játszók száma világszerte, nem túl jó a helyzet. Multiplayer miatt senki ne vegye meg, csak panaszt hallottam eddig róla. de nem is ez, hanem már most alig fogsz találni bárkit is. Aki játszik az 90%ban team deathmatch sima, és kész.

    Single egész jó lett. De megintcsak az a baja, hogy nincs mélysége hogy kapitány vagy.
  • MerlinW
    #2
    Fújjj! :D
  • lac coo
    #1
    Fight...! :DD