21
  • Stief
    Igen! Valóban kicsit rosszul fogalmaztam, gondolataim előbbre jártak mint az írásom, bocsi. De gondolom a lényeg átjött. Etinger pajtás már elmagyarázta. Köszi!
  • professional
    Mekkora egy hülye vagy! :D Hogy a faszba tudnám előre megmondani, hogy tetszik-e majd a film?!? Az új Xmenre és a Star Trekre is úgy mentem be, hogy tuti szar lesz, aztán meg megnéztem még 2x másnap, a MadMax meg a trailer alapján tuti befutó volt, és életemben nem láttam még akkora szart(ez után persze). Pont azért írtam ilyen keveset a filmről, mert kb ennyit is ért...honnan kellett volna tudnom, hogy ekkora FOS lesz? Ez a trailer is eladta magát kilóra, aztán meg anyázhattam már a film közepén a szefós főszereplőn, meg a kretén dagadékona gyatra történetről meg nem is beszélve...
  • cateran
    "Kell ahhoz is egy intelligencia szint, hogy meg tudd előre mondani, hogy egy film aránylag tetszeni fog-e. "

Ez aranyermes bullshit..Semmi, de az egadta vilagon semmi mas, csak az adott film megtekintese utan lehet eldonteni, hogy tetszett-e vagy sem Megis mi a turobol vonsz le kovetkeztetest? a sztoribol? Hahh, az alapjan 100 filmbol 99 szar...trailerek? Na, az meg a masik atveres...kritikak? no hiszen...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.11.23. 20:52:35
  • Etinger
    Kell ahhoz is egy intelligencia szint, hogy meg tudd előre mondani, hogy egy film aránylag tetszeni fog-e. Idővel talán te is elsajátítod ezt a képességet. Egyfelől te is jól jársz, mert pénztálca kímélő, másfelől a fórumok is, mert ha olyan filmről írsz majd, ami tetszik, kicsit jobban megerőlteted magad, és 1-2 tartalmas komment is összejöhet belőle.
  • professional
    Pontosan így jöttem én is ki a moziból! Ekkora egy fost...
  • Gazz
    Nagyon nagyon gáz úgy kritikát írni egy filmről, hogy a szerző nem is látta a filmet, amiről a kritikát írja.
    Bakker, Graves a főgonosz a filmben, és egyáltalán nem a társa Salmandernek, hanem az ellensége. Ugyan valóban nyomozó, és még öntörvényű is, de szó sincs arról, hogy együtt dolgoznának a főhőssel. ELLENBEN valóban van egy ilyen karakter is, aki viszont történetesen nő, és nem meglepő módon nem Colin Farrel játssza.
    Ez a cikk egy nagy nulla, egy sorát sem szabad komolyan venni, nem véletlenül nincs aláírva sem.
  • Etinger
    Te Troll :)))
  • SanMaster
    Konkrétan baromi szar volt. Egy "money grab". Nulla történet, konkrétan Stan és Pan, nem tudom, hogy másnak feltűnt e. A dagadt meg a szerencsétlen nyomi kalandjai. A főszereplő olyan volt, mint a Jar Jar, az jutott eszembe, hogy de jó lenne ha kifingana, konkrétan irritált a rakás szerencsétlenségével. Ekkora szart régen láttam, meg sem közelíti a HP filmek színvonalát.
  • Etinger
    Nem teljesen tudom ezt a kommentet hová tenni. Ez a film pont attól jó, mert a HP univerzumot leszámítva teljesen új élményeket ad. A cikkíró kritikájáról meg annyit, hogy úgy rémlik a Szellemirtóknál nem volt felesleges a folytatás, az szépen körbe lett nyalva, pedig az aztán tényleges felesleges film volt. Jó nagy kalapszar.
  • Etinger
    A megismert főszereplők nélkül, de ugyanabban az univerzum játszodó másik történetre gondolt.
  • Etinger
    Mi a francnak mész olyan filmre, ami tudod, hogy nem fog tetszeni, és csak fikázni akarod? Mert nekem ne magyarázd be, hogy úgy ültél neki, hogy talán jó is lehet. Na mindegy, ez is egy vélemény, még ha láthatóan érveknek híján is vagy.
    Utoljára szerkesztette: Etinger, 2016.11.21. 13:37:28
  • Ender Wiggin #10
    Nem teljesen értem, hogy mit akartál ezekkel: " Gyűrűk ura. vagy Star treek, aline, stb"
    Hogy ezeket úgy folytatták, hogy nem volt bennük Harry Potter? Vagy mi?
  • harmi2009
    Varázspálca mindenképp kell a varázslathoz. A beszéd nem feltétlen, már a HP filmekben sem beszéltek mindig.
  • professional
    Úristen ez de rossz volt!
    Amúgy mi a francnak a varázsszó meg a pálca, ha lófaszt se használják...úgy dobálták a kocsikat nélkülük, mintha minimum jedik lennének...
    A story meg...najo hagyjuk is...idióta.
  • Stief
    Nekem bejött és örülök hogy folytatják, amúgy meg magát az univerzumot lehet folytatni HP-nélkül is, nem ez az első eset a történelemben! Pl Gyűrűk ura. vagy Star treek, aline, stb
    Nekem egy gondom volt vele, de nagyon, túlságosan sötét volt a film, na nem jellegére gondolok, hanem beültem 3dre és rendesen kikellet nyitni a csipám hogy lássam a filmet! Sőt kicsit néhol homályos is volt.
    Utoljára szerkesztette: Stief, 2016.11.20. 19:22:31
  • Ender Wiggin #5
    @kalapos: jogos. de mivel a Warner londoni stúdiójában készült, fogjuk rá, hogy határeset...:-D
    @Brock: sajnos ez midig így van az előzményfilmekben, ahol muszáj megfelelni annak az elvárásnak, hogy "kúlabb" legyen, mint a korábbi filmek...
  • BrockSamson
    Szamomra kicsit ellentmondasos volt az elozetes, mert lathatoan sokkal erossebb es durvabb varazslatokat hasznalnak benne, mint az evtizedekkel kesobb jatszodo sorozatban, ahol a szuperbadass fogonosz ennek a hatalomnak a toredeket sem villantja.
  • Runo
    A lényeg a haszon...
  • kalapos01
    "nem több ugyanis, mint egy látványos hollywoodi blockbuster,"

Lehet, hogy nem több, de rohadtul nem hollywoodi, hanem minden porcikájában angol - nem is értem, hogy miért amerikainak van jelezve az infóban.
  • Ender Wiggin #1
    A legfurább az, hogy HP film HP nélkül...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.20. 05:52:54