3
  • gaszton421
    #3
    Nos az összes általad feltett kérdésre benne van a válasz a beadott kérelemben:
    a nagy részét itt találod:http://licensing.fcc.gov/cgi-bin/ws.exe/prod/ib/forms/reports/swr031b.hts?q_set=V_SITE_ANTENNA_FREQ.file_numberC/File+Number/%3D/SATLOA2016111500118&prepare=&column=V_SITE_ANTENNA_FREQ.file_numberC/File+Number
  • Yagami
    #2
    Inkább azon agyalgassál, hogy ne a Kingsman-film sztorija legyen a forgatókönyvük. Vagy vessz el a "részletekben" és nyammogj azon. "hogy lesz ez meg mint lesz ez, jáj istenem, hát vége a világnak ha nem tudom meg". Majd ők tudják, ne aggódj.
  • dchard
    #1
    Mint a googe project loon-jánál. Itt is a részletek nincsenek kifejtve. Hogy is jön ki ez a felhasználónként 1gbps? Mekkora is egy spotbeam kiszolgálási területe? Mekkora a rendszer kapacitása spotbeam-enként? Pontosan milyen rádiós technológián is alapulna ez a rendszer? Milyen lesz a műholdak élettartama ilyen alacsony pályán?

    Semmi konkrétum, csak vágyálmok, és marketing... A google belebukott, most egy csekély összeggel (ugye űrkutatásról van szó, 1 mrd dodó nem sok pénz ebben a relációban) megtolja a Musk bácsit, hátha majd nekik sikerül. Csak az a baj, hogy ehhez nem elég "olcsón" fellőni a műholdakat, az a telekom technológia sem létezik még, ami képes ezekre a sebességekre.