1,2 gigabites mobilos sávszélességet demonstráltak Budapesten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdeklődtem mielőtt előfizettem, más 100 GB felett torrentezett vele.
Azonban el tudom képzelni, hogy ha túlzásba viszi valaki, vagy egy cellában valakik, akkor korlátokat vet be és a torrent portján lassítást vezet be.
Figyelembe véve az árát, hűség nélküliségét, akkor igencsak jó vétel és jól is használható.

Utoljára szerkesztette: citkar, 2016.11.23. 09:12:15
mrzed001
Gondolom mivel a telenor hálózatát használja, így annak az "úgymond" korlátlansága igaz rá, azaz csak webre.
Viszont a nagy többségnek jó ha 1-2GB-os csomagja van, nemhogy 5.
Ezen paraméterek mellett tök felesleg bármi gbps fejlesztés.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Figyelj, azért mert te tudatlan vagy, attól még létezik ilyen és lehet normálisan is érdeklődni, nem a falu kocsmájában vagyunk (én legalábbis).
Például az iQpro kft flottás körülmények között 5000 Ft alatt árul korlátlan mobilinternet szolgáltatást.
Gyorsan ráguglizva Telenornál 100 GB a legnagyobb csomag, Telekomnál 30 GB (de első 2 hónap havi 120 G😎.
Jó, ezek nem telefon előfizetés mellett, hanem külön használhatók (bár lehet, mennek a simet átrakva a telefonba is, de beszélni akkor nem lehet). A telefonon netezőket durván lehúzzák a szolgáltatók... bár ott meg talán most is van olyan opció, hogy facebook adatforgalom nem számít bele. 😊
Nyilván akinek pl. intravénásan van bekötve a torrent, annak ez sem elég, de ennyi kompromisszummal kiválthatja a vezetékes netet.
mrzed001
Korlátlan csomag mobilra ??? Hol élsz te?
Jó hogy már a vezetékesek úgy-ahogy korlátlanok (az se mind), de mobil?
Mutassál már egyet !

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hát igen!
Azért, hogy legyen némi adatforgalmam, eszembe nem jutna havi 15.000 Ft (Vodafone 5G😎, 20.000 Ft (Telekom 6G😎 és szintén 20.000 (Telenor 10G😎 forintot fizetni, mert ugye egyiknél sincs korlátlan adatmennyiség. A másik dolog, hogy nem tudja maga a készülék sem tartósan írni ezt az adatmennyiséget (cirka 150 MB/s), tehát egyelőre felesleges ez a sebesség!
Sokkal ésszerűbb lenne, ha az ingyenesen elérhető Wifi-k sebességét növelnék. "lájk"-hoz és "fészbuk"-hoz bőven elég a 10Mbps is (már, aki használja ezeket!)
Ezért kell korlátlan csomagot választani.
Szóval azt kell mondanom, jó munka, így tovább.
Aki szerint nincs értelme, annak nem kell előfizetnie, mindig lesznek szűklátokörűek.
Utoljára szerkesztette: citkar, 2016.11.21. 19:30:17
itt ahol lakok (10000 fős város) vezetéken se megy több a 10megabitnél...
mrzed001
Tök jó ! Ezzel már 5 másodperc alatt el lehet használni a havi mobil adatforgalmi keretet 😄
A hónap fenmaradó 44635 másodpercében pedig lehet bámulni az offline telót 😄
Good job skacok, ennek van értelme :p