15
  • gforce9
    #15
    Újabb tapasztalat: 24órás futás után 800Mb memóriahasználat az FF sokszor 2Gb fölé kúszó memhasználatával szemben. Eddig gondba nem ütköztem vele. Érdemes kipróbálni.
  • gforce9
    #14
    Eddig amit látok benne az, hogy normálisan beállítható rajta minden, nem hülyegyerek féle beállítási felülete van. Kevesebbet eszik mint pl az ff. Gyorsabbnak is tűnik.
  • gforce9
    #13
    "a másik részről nem tud tabot különálló ablakba leválasztani"

    Jobbklikk a kívánt tabon -> Lap áthelyezése -> Új ablak

    Ha valamit eleve úgy akarsz megnyitni ctrl+shift+klikk a linkre.
  • jkedzs
    #12
    az egyetlen brózer amiben egy kattintással ki lehet kapcsolni a tabok bezárógombját.
    a többi fejlesztőcsapata annyira korlátolt, hogy nem képes felismerni, hogy egy gyakorlott felhasználó, aki gyorsan szeretné az UI-t használni, az nem akar felesleges UI elemeket kerülgetni és erre figyelmet és időt pazarolni.
    https://forum.vivaldi.net/topic/6322/option-to-disable-the-x-button-that-closes-a-tab/4

    a másik részről nem tud tabot különálló ablakba leválasztani, ezért 10 év felett használhatatlan, kuka. még kell neki egy-két év és majd akkor talán...
  • end3
    #11
    Kérdés, tud 400-500 preview-t kezelni a gyorsindítójában emberi sebességgel, valamint 6-8 ezer URL-t a bookmark-menedzsere? (Nem, nem kell az "előképeknek" folyamatosan frissülnie...)

    Mert az Opera 12.17-est a mai napig így használom. Eltelt egy "kis" idő, az utolsó frissítése óta, de ahol én "járok-kelek", ott, (a fenti alap 6-8 ezer cím + heti pár tucat bővülés.) nem okoz problémát. Az utolsó "mohikánja" a szinte tökéletesre fejlesztett böngészőknek. - ("Facebook"-időtöltésem, persze, ="0"!)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2016.11.18. 10:42:48
  • ZenMillitia
    #10
    na bo ora hasznalat utan mondhatom,hogy meg az OSX Safarit is lenyomja sebessegben a cto maxos 2015 mid 15 inch retina macbook pron. a PCs laptopomon is hasit. (Win 10)
    Olyan mintha vettem volna egy jobb laptopot, pedig csucskategorias (milla feletti lenovom van a munkamhoz,izmos xeon proci, 64GB ECC ram, 8 GBos Quadro videokartya, PCIe SSD) es meg ezen is tudott gyorsulni. Hogy lehet ez?
    Alom.
    Utoljára szerkesztette: ZenMillitia, 2016.11.17. 21:09:01
  • kissssss
    #9
    lófasz nem ér...
  • lck
    #8
    Kiforratlan. Majd egy év múlva ránézek újra.
  • NEXUS6
    #7
    Az operát szerettem, mobilon ma is azt használom. Kíváncsi vagyok ez mit tud.
  • paby88
    #6
    na adok neki egy esélyt én is
  • fonak
    #5
    Olvasni viszont tényleg sokkal gyorsabban olvas bárki a szöveg meghallgatásánál, aki nem fél- vagy funkcionális analfabéta.
  • molnibalage83
    #4
    "A szakember végül azt hangsúlyozta, hogy a beszédfelismerés attól függ, hogy mit akar valaki tenni. A felhasználók többsége gyorsabban gépel, mint ahogy beszél"

    ???
    A felhasználok többsége akkor vagy emberfeletti gyorsíró vagy retardált. Én még nem láttam olyat, ami nem gyorsírás technikával gyorsabban írna, mint ahogy egy ember képes beszélni...

    Vagy a cikkbe brutális gépelési / értelmezés hiba van annak fényében, ami ez után jön...
  • gforce9
    #3
    Meg fogom nézni én is mert a tököm tele a mostani böngészőkkel, amit úgy gyártanak le mintha mindenki hülyegyerek lenne.
  • ZenMillitia
    #2
    Hat, akkor en egy lofasz vagyok. Most probaltam ki es feloraja mosolygok mint egy ovodas, annyira intuitiv es annyi jo dolog van benne. Elkepeszto, mennyire elvezet hasznalni.
    Mintha olvasna az ember fejeben kb. Raadasul munkahoz is lehet optimalizalni, pl kikapcsolod facebookon az osszes kepet, hogy ne nyaggasson a sok informacio, amikor pl csak szovegben akarsz kommunikalni, raadasul gyorsabb is.
    Akarmit testre lehet szabni benne, komolyan eletemben nem voltam meg halas ennyire egy cikkert sem. Koszonom szepen sg.hu!
    Szep jovo elott allunk, sot mar benne is elunk.
  • adam46
    #1
    Lófasz sem fogja használni.