Az Érkezés itthon nagyobb siker, mint Amerikában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a hozzád hasonló trollok KUSSOLJANAK!
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
"szalámitaktika" (Rákosi Mátyás)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én múlt héten néztem meg a filmet és csalódás volt, vagyis inkább nem értem mi benne olyan jó. A film tele volt hangeffektekkel (és természetesen, mivel mindenki süket, így jó hangosnak kell lennie az összesnek), a történet ami volt benne ugyan érdekes, de az Interstellar-ban már előtték ugyanezt a poént, ami a film végén volt és nem éreztem úgy, hogy befejezték volna a filmet, hanem inkább olyan volt, mintha abbahagyták volna a forgatást. A könyv lehet érdekesebb és jobban elmeséli a dolgot, így egyszer majd talán elolvasom (ha nem felejtem el).
Az egyedüli ami tetszett benne azok a nyelvleckék voltak, e nagyon fura, hogy minden nyelvész közül (legalábbis az USA-ban) senkinek nem jutott eszébe írásban kommunikálni idegenekkel míg a csaj oda nem ért.
end3: el tudom hinni, hogy még pár órát tudtad volna nézni, hiszen a film nagy részében nem történt más, minthogy nézted ahogy a karakterek sétálnak és beöltöznek.
más: tudja valaki melyik magyar szóra gondoltak a filmben?
Az egyedüli ami tetszett benne azok a nyelvleckék voltak, e nagyon fura, hogy minden nyelvész közül (legalábbis az USA-ban) senkinek nem jutott eszébe írásban kommunikálni idegenekkel míg a csaj oda nem ért.
end3: el tudom hinni, hogy még pár órát tudtad volna nézni, hiszen a film nagy részében nem történt más, minthogy nézted ahogy a karakterek sétálnak és beöltöznek.
más: tudja valaki melyik magyar szóra gondoltak a filmben?
Kíváncsivá tettél...! Pl. Mely filmekre gondolsz? (IMDB-n nem emlékszem ilyen kategóriára.., - Találgatok.., esetleg intellektuális...?)
(Számomra, az "Érkezés" biztosan benne van az eddigi életemben látott legjobb 50 filmben, - de lehet, ha kicsit újragondolom, a 20-ban is. Imádtam minden "frémet" belőle, a megtekintése alatt azt kívántam, tartson még ki plusz pár órát.., - sajnos idő előtt vége lett.)
Utoljára szerkesztette: end3, 2016.11.15. 10:20:20
(Számomra, az "Érkezés" biztosan benne van az eddigi életemben látott legjobb 50 filmben, - de lehet, ha kicsit újragondolom, a 20-ban is. Imádtam minden "frémet" belőle, a megtekintése alatt azt kívántam, tartson még ki plusz pár órát.., - sajnos idő előtt vége lett.)
Utoljára szerkesztette: end3, 2016.11.15. 10:20:20
Az lehet, de itthon, ahogy ez a kommentedből is látszik, még lentebb van. Vagy azt hitted, hogy a magyaroké...? Ó, ez nagyon édes.
Nyilván nem véletlen, hogy míg Amerikában elég nagy bukás mondjuk a Transformers 4 és társai, addig Európában és Magyarországon ritka nagy siker. Kábé "mi" tartjuk el ezeket a filmeket, míg egy csomó, intelligens filmet csak Amerikában néznek meg, a világon máshol alig.
Vagy lehet, hogy nem mozifilmekből kell IQ-ra következtetni? Ilyet csak az tenne, akinek eleve a béka segge alatt van az IQ-ja.
Nyilván nem véletlen, hogy míg Amerikában elég nagy bukás mondjuk a Transformers 4 és társai, addig Európában és Magyarországon ritka nagy siker. Kábé "mi" tartjuk el ezeket a filmeket, míg egy csomó, intelligens filmet csak Amerikában néznek meg, a világon máshol alig.
Vagy lehet, hogy nem mozifilmekből kell IQ-ra következtetni? Ilyet csak az tenne, akinek eleve a béka segge alatt van az IQ-ja.