17
  • cylontoaster
    #17
    És ez igaz azokra is, amik fél éve a gépekben voltak? Nem a most vadiúj SSD-k az érdekesek..
  • Macropus Rufus
    #16
    A Spotify kliense nem nagyon fogja tönkretenni az ssd-t ha csak nem mozgat meg 8-9petabyte-nyi adatot. A legújabb tesztek szerint kb. itt
    kezdenek megdögleni az ssd-k.. 9 petabyte meg jó pár ezer gigabyte. Szóval kicsi az esélye, hogy megöli az adattárolót.
  • Macropus Rufus
    #15
    "Azért vírus a nevük, mert hasonlóan viselkednek mint a biológiai vírusok. Ha működésképtelenné tennék a megfertőzött gépet, nem tudnának onnan továbbterjedni. "
    a biológiai vírusok közt sem ismeretlen az amikor a gyors terjedésével és a hatékony pusztításával saját magát írtja ki. Ilyen pl. az ebola is a 80% feletti halálozási arányával. Ha nem lenne ez a globalizált csoda, és egy afrikai nem tudna órák alatt pl. Európába jutni, akkor simán ott halna meg helyben a kis falujával együtt. Szóval a vírusok még ma is képesek magukat kiirtani a gyors terjedésükkel. Ezért van az, hogy néha úgy mutálódnak, hogy a megfertőzött csak terjeszti a kórt, de nem hal bele (lásd: Tífusz Mary esetét.).
  • Zombee
    #14
    20-25 éve még voltak vírusok, amik simán csak pusztítottak. De nem volt netbank, kártyaadat, internet se, nem lehetett vele pénzt keresni. Ma már lehet, így a legutolsó szempont egy SSD tönkretétele.
  • liberty2
    #13
    Csak én vagyok aki youtube-ról szedi le azt a zenét amit aktuálisan hallgatni akar offline is? :)
  • gforce9
    #12
    Azért vírus a nevük, mert hasonlóan viselkednek mint a biológiai vírusok. Ha működésképtelenné tennék a megfertőzött gépet, nem tudnának onnan továbbterjedni. Hogy tönkrevágjon egy rendszert az az utolsó dolog, amit egy vírus akar.
  • jkedzs
    #11
    minek? ha odáig eljut egy vírus, hogy a lemezre ír, akkor már pénzt is kereshetnek vele:
    https://www.youtube.com/watch?v=FoNTXTyly-s

    ezek az emberek nem hülyék, nem poénból csinálják azt, amit csinálnak.
  • jkedzs
    #10
    még jó, hogy a linuxos Spotify kliens (is) egy hulladék, ezért kénytelen vagyok torrenttel klienssel helyettesíteni. azzal nincsenek ilyen problémák.
    tisztább, szárazabb érzés! o/

    40 millió szám nem érdekel, mert amiket én hallgatok, annak csak a töredéke van fent*. és egyébként is annyi zeném van már így is, hogy alig van időm mindegyiket egyszer meghallgatni.

    * zeneipar != nyugati zeneipar. olyan mintha filmek = hálivúd-ot mondanál.
  • duke
    #9
    Azon csodalkozom, hogy meg nincsennek nagyszamban ssd-ket tamado virusok. 1-2 het alatt tonkre tudnanak tenni egy ssd-t ha nem fedezik fel idoben.
  • nandorb
    #8
    Pl. én, premium 5€-ba kerül. Laptopon megnézzem melyik számkell, telefonon besyncelem, és net nélkül minőséget hallgatok,nemkell minden egyes számért kabelt kötnöm a telefonra...
  • lck
    #7
    "ki a f@szon hallgat egyáltalán így zenét?"

    Tudod a lustaság, meg egy kis lelkiismeretfurdalás.

    Ha jól tudom 40 millió zeneszám fölött van a kínálatuk. Az új zenék, illetve a régi klasszikusok szinte 100 %-a, és a többi zenének is a jó része meghallgatható vele.
    Gyakorlatilag "zsebedben van a zeneipar".
    Aki nem akar, vagy nem tud vagy lusta letölteni - másolgatni, esetleg lelkiismereti problémái vannak az illegális zenehallgatás miatt, annak való. Havi 1500 Ft, vagy családosan előfizetve akár 400 Ft-ért használható. Nekem megéri.
  • barret
    #6
    Legalább kapnak valamit a használatért cserébe :)
  • slickboy
    #5
    Csak tudnám, hogy a szoftverfejlesztőket miért tartják olyan sokra manapság, amikor a létező összes dolog ami kikerül a kezeik közül, hemzseg az ilyen hibáktól. Pedig aztán rendelkezésre áll pénz meg paripa (olyan hardver erőforrások amiről pár éve álmodni se lehetett), ellenben egyre trehányabb és hígabb a teljesítményük.
  • frensys23
    #4
    Nem használok ilyen faszságokat, hogy spotify. Ha zenét akarok, felteszem a telefonomra.
  • zola2000
    #3
    talán ugyanaz aki torrent helyett steamről tölti le a játékokat, meg crunchyrollra elsőfizetve néz animét ilyen "fansub" warezoldalak helyett.
  • dzsagon
    #2
    ki a f@szon hallgat egyáltalán így zenét?
  • tom_pika
    #1
    programozók itt a példa: sz@rul megírt program is lehet világhíres...