6
  • halgatyó
    #6
    Nem, NINCS szükség semmilyen fejlesztésre, menjenek a k. anyjukba a robotautókkal együtt!
  • who am I 7
    #5
    a drogos ribit le kellene csukni kicsit (bár mondjuk, szerintem csak a cserbenhagyásért), az öreggel meg már nem tudunk mit csinálni. annyi szól ellene, hogy még véletlenül sem zebrán ment át, hanem random részen akart átténferegni. a gyalogosok is meg vannak bolondulva.
  • Ender Wiggin #4
    És a jelenlegi legfejlettebb rendszerek sem tudnak mit kezdeni az autó elé lépő emberekkel, állatokkal, tehát még arra sincs garancia, hogy ez elkerülhető lett volna a mai technikai színvonalon álló önvezetővel. PErsz egy ideális világban elképzelhető, hogy a piás, drogos hagyja, hogy autopilóta módban vigye majd az autó. Addig is tud inni vagy felszívni egy csíkot a műszerfalról...
  • duke
    #3
    Nyilvan nem lesz 100 szazalek, de meg a legrosszabb esetben is nagysagrendileg jobbak lesznek az emberi soforoknel. Biztossan nem fog olyan tortenni, mint ami ketnapja is, hogy egy drogos ribbanc, annyira sietett a mukormoshoz, hogy eszre sem vette, hogy halalra gazolt egy embert. Annyira be volt kokainozva,hogy nem vette eszre, vagy nem erdekelte.
  • Ender Wiggin #2
    Egyelőre még semmiben sem jobbak, legfelebb a száraz, tökéletesen sima és egyenes úton való sebességkorlátozás betartásában. De ha valami váratlan történik, akkor csatt.
  • fejlodes
    #1
    100%-os biztonság nincs. Az 'okos'~automatizált autók előbb-utóbb mindenben jobbak lesznek az emberi sofőröknél, a legnagyobb és új kockázat a kocsik meghekkeléséből fog származni.