28
  • Elmin
    #28
    "Olyannyira csúsztatsz, hogy a zsidó világuralmat próbálod indokolni, vagyis - ha jól értem - szerinted van ilyen?
    Ha nincs, akkor miért próbálsz rá magyarázatot adni? Ez paradoxon."
    Nem szoktad elolvasni, vagy értelmezni amit a másik ír?
  • Elmin
    #27
    ""Az Audi is csalószoftvert használhatott"

    Nem egyszerűbb lenne azokat felsorolni akik nem használtak? "

    De egyszerűbb lenne.
    Viszont akkor nem lenne hír értéke, mert akkor a listán nem lenne szinte senki.
  • Tetsuo
    #26
    Olyannyira csúsztatsz, hogy a zsidó világuralmat próbálod indokolni, vagyis - ha jól értem - szerinted van ilyen?
    Ha nincs, akkor miért próbálsz rá magyarázatot adni? Ez paradoxon.
    Most szerencséd volt, hogy válaszoltam, mert a te fajtádat (a különösen rossz helyesírással írókat) semmibe veszem.
  • who am I 7
    #25
    és neked miért fáj, ha azt írja? és miért magyarázol bele bármit is? és legfőképp ezért miért is jelentenéd fel? ez valami vicc? :D:D:D:D:D:D
  • who am I 7
    #24
    "van eszük" a tolvajlásra a másik kizsigerelésére, átqrására. nagyon rossz a hasonlatod, mert ehhez nem eszük van, hanem pofájuk. mindezek mellett, ez nem csak zsidó tulajdonság, hanem simán emberi. az, h a zsidóknál jobban előfordul, az már statisztika, de alapvetően ezt a tulajdonságot nem lehet nemzetiséghez kötni. de egy adott nemzetiséget jól jellemez(het) az adott statisztika....aztán ennek vagy örül valaki, vagy nem.
  • eto demerzel
    #23
    Azt hiszem Te nem akarod erteni. Judapest heleyet (ahol mar hama a juda is utalas a judaizmusra=zsidora) irhatal volna valami mast. Ez amit csinalsz hanta. Ponti olyan vagy mint akiket szidol. Semmi kulombseg. A #18 post meg kamu, melebeszeles. Amit csinalsz gyerekes dolog. Bar lehet hogy az vagy. Hiaba vagy 2-30 eves a mentalitasod az marad. Es erre a legjobb bizonyitek: A zsido uralom nem jott volna letre (mar ha van) ha nincsenek a keresztenyek kozott arulok, akik eladjak a saljat nepuket. Az hogy a zsidok ezt megtudjak tenni csak azt mutatja hogy van eszuk, jooban osze tudnak fog, es nem mint egy Hithu kereszteny kivaja a masik szemet!
  • Tetsuo
    #22
    Nem érted, hogy miért neheztelek cionista dominanciára a város (és ország)vezetésben amellett, hogy nem hibáztatok e tekintetben (sem) minden zsidót? :-) Akkor beteg vagy.
  • Tetsuo
    #20
    Hát akkor mit trollkodsz?
  • Tetsuo
    #18
    Áá, értem! Ha valakiről megemlítem, hogy nem magyar a származása, vagy utalok a zsidók szerepére Budapest tekintetében, esetleg egy bűnszövetkezet tagjairól információt közlök az nálad azt jelenti, hogy én utálok egy népet, vagy kollektívan hibáztatom őket.
    Ez nem más, mint egy "liberális" kettősmérce, ami a politikailag korrekt viselkedés nevében ráment az agyadra.
    Ha picit elkezdenél gondolkodni, hogy vajon vélemény-cenzúrával fenyegetnél akkor is, ha ugyanezzel nem zsidókat kritizálnék?

    Ha valakit tényleg előretolnak a származás miatt, és erről valaki beszél, akkor azt kell elítélni, akki erről beszél... világos.
    Marosvásárhelyen a románokat helyezik előre illetve támogatják, tolják a városvezetésben a magyarok ellenében. Bűn erről beszélni, bűn ezt megvitatni?

    Addig nem lehet arányokról beszélni, amíg azt valaki egzakt módon be nem bizonyítja, de tilos statisztikát készíteni - nehogy ez kiderüljön. Ugyanez a helyzet a mára polkorrektül letagadott, sokáig kriminalisztikai fogalomként létező cigánybűnözéssel, vagy a börtönök országos / régiós etnikai arányával.
    A példa kedvéért itt egy zsidó "énekes", őt is cenzúráznád?:
    https://www.youtube.com/watch?v=CtKsaB5xgxI
    Vagy Woody Allent? Óh bocsánat, elfelejtettem, hogy amit szabad Jupiternek...

    Olasz maffiáról hallottál?! Kínairól, ukránról, japánról? Egyedül zsidó maffiát nem lehet a szájra és billentyűzetre venni, de amit ugyancsak benéztél: én cionistát írtam, ami egy eszme és egyelőre lehet kritizálni, sok zsidó is ezt teszi (vallási, politikai, humanitárius, egyéb szempont alapján), csak az ő hangjukat nem mutatja a fősodratú (cionista) média.
    https://www.google.co.uk/search?client=opera&q=jews+against+zionism&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

    Elismétlem: Nincs bajom a zsidósággal, nem kedvelek azért valakit kevésbé, mert zsidó. A cionizmussal és a polkorrekt seggnyalással annál inkább bajom van. Remélem kinősz ebből az ostoba, fenyegető, érv nélküli riposztolásból.





    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.11.13. 00:02:17
  • Tetsuo
    #15
    Ez a kép valós eseményt rögzített. Többször is előfordult hasonló Vitézyvel kapcsolatban. Az pedig, hogy csak néhány weboldalon található, a fősodratú médiát minősíti, illetve még evidensebbé teszi azt a megállapítást, hogy a mainstream cionista kézben van.
    Nekem semmi bajom a zsidókkal, nem tudom, honnan veszed ezt; ellenben te nem kedveled a keresztényeket, ezt most közölted.
  • AcsMarci
    #14
    Nem ciki olyan képet berakni, aminek semmi köze a valósághoz? Tudja már lehet kép alapján is keresni, és elég feltűnő, hogy ez a kép mindössze 1-2 fórumon jelent meg és sehol máshol.
    Mellesleg Vitézy a közlekedésért rengeteget tett, rendesen, nem mindent ellopva végezte a munkáját. Tudom, ezt nehéz megemészteni egy olyan embernek, aki mindenért a zsidókat hibáztatja, miközben a keresztények gyerekeket molesztálnak, harácsolnak, és úgy általában vizet prédikálnak miközben a pulpitus alól vedelik a páleszt.
  • Tetsuo
    #13
    Egy vásárolt nevű jöttment család sarja; igazi, mindenre alkalmatlan kozmopolita, aki kifejezetten a nem magyar származása révén jut pozíciókhoz Judapesten, a cionista maffia segedelmével.

  • Gauge
    #12
    Nem, de elég csak a megadott értékeket összehasonlítani a valós adatokkal. Józan paraszti ésszel gondolkozva...a robbanómotoroknak nincs jövöje. A technológia gyakorlatilag alig fejlődik.
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2016.11.08. 23:19:35
  • Gauge
    #11
    Miért? Mi a baj vele?
  • Zoli007
    #10
    Nem volna egyszerűbb CNG-re állítani a buszokat?
  • fonak
    #9
    A többieknél nem bizonyosodott be eddig ilyesmi, ennyi.
  • fonak
    #8
    Előbb volt használható elektromos busz, mint kisautó. Aksik jobban elférnek.
  • Tetsuo
    #7
    Vitézy?! Te nem vagy százas. Ha az utcáról beesene valaki abba a pozícióba is jobb lenne, mint Vitézy Dávid.
  • zola2000
    #6
    Egy kis városi autót sokkal egyszerűbb elektromosban megcsinálni mint egy nagy buszt.

    Csak az embereken átverni a dolgot nehezebb itt (kelet ázsiában egyszerűbb)
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.11.08. 11:22:03
  • Ender Wiggin #5
    Nem kell ennyire drasztikusan fellépni. Elég lenne a személyszállítódízeleket korlátozni a városokban (és legalább a buszokat teljesen eletromosüzeműre átállítani), már azzal tisztább lenne a levegő és kevesebb ember halna meg...
  • Ender Wiggin #4
    El lehet adni egy nagy V8-ast kedvezményekkel, de csak akkor, ha hibrid. Persze, kamu az egész, mert nem lesz sokkal gazdaságosabb attól, hogy egy mütyűrke elektromos motor is van benne, de mégis valami.
  • Gauge
    #3
    Az tegye fel a kezét, aki ezen meglepődött. Ezer éve tudott, hogy a megadott értékek mindegyik autótípusnál hazugságok. Mit itt az újság?! Sok álszent fasz.... Egyszerű: nem vagyok tiltás párti általában, de sajnos ebben az esetben, csak így lehet erőlelépni.

    1.) Csak terherszállító-járműben legyen robbanómotor engedélyezve
    2.) Belvárosban nuku autó (még elektromos sem)
    3.) Budapestet illetően: Tarlós menjen a picsába, Vitézy Dávid for president (bár ő sem tökéletes...)
    Utoljára szerkesztette: Gauge, 2016.11.08. 01:28:33
  • Alexease
    #2
    Ha a VW igen, akkor logikusan az Audi, Seat, Skoda stb. is;)
    Plusz a tobbi gyarto:)

    Ma mar nem kell csalni: lazan el lehet adni egy 5000cc, V8-as, 40millios-os autot 2 literes fogyasztassal; sot, aki ilyet "vesz", kap 1-2 milla kedvezmeny, ado jovairast, ingyen parkolhat, mehet a busz savban stb.

    Meg 2-3 ev, es lecserelnek minden ceges, szopatos, farokhosszabbito, maffia autot, es telelesz a busz sav "kornyezetbarat" BMW X5, Audi Q7 es egyeb josagokkal. A k*rv* anyjukat...
  • gforce9
    #1
    "Az Audi is csalószoftvert használhatott"

    Nem egyszerűbb lenne azokat felsorolni akik nem használtak?