12
-
Major #12 "A világ legnagyobb gyorsétteremlánca nehezen alkalmazkodik az igények változásához, legnagyobb piacain már két éve nem tud jót húzni, pedig még vezetőt is cserélt. Az amerikai franchise-partnerek panaszkodnak, Ázsiában sorozatos élelmiszer-biztonsági botrányok tettek be az üzletnek, közben a Meki nyakára másznak az újabban indult, kisebb étteremláncok. A cég folyamatosan küzd, hogy meggyőzze a fogyasztókat: nem állatkínzással előállított vagy szénné tartósított egészségtelen ételeket árul, de még ha így is van, nem egyszerű küldetés ez a kézműves hódítás korában. ... A világ leghíresebb gyorsétteremlánca az elmúlt két évben csökkenő árbevétellel működik, pedig ilyen nem fordult elő vele több mint tíz éve." -
cateran #11 "A ma akcióhőse ismét egy tanárember, a ma akcióit nem robbanások és körbeforgó kamerák szegélyezik, a ma rosszfiúi pedig nem kétdimenziós figurák. "
Indy Jones? Ja nem... -
Jackal #10 Amiket felsoroltál, azok közül a maguk nemében voltak jók is, szerethetők is.
Ez viszont bazira nem ez lesz az, bevételekben se...
Cuki voltam.
Nem is értem mért fikázol, mikor tudod hogy egy film fizetett beharangoját olvasod. Tök mindegy milyen szar, azt irják majd hogy mennyire sikeres és mennyire jó. Gusztustalan a mai "újságírás".
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.10.23. 09:25:56 -
Wolwerine #9 Konkrétan én is többször bealudtam rajta... Unalmas, vontatott. A moziból kifelé jövet is csak fikázta mindenki. -
Ender Wiggin #8 Ellenben az Inferno nem jó, se nem sikeres (egyelőre). Legalábbis a sikerről egyelőre nem lehet érdemben semmit sem mondani, mert egyelőre nem játsszák amerikában...
Transformerek, Karib-tengerek, Avatarok meg valóságos filmművészeti gigászok a Langdon-széria filmjeihez képest. -
Yagami #7 "cseppet sem sandbox a film, inkább csak egy rail shooterre hasonlít"
Atyaúristen. Valaki sokat játszott mostanában...ez nem egy filmes-részleg? Ha valaki csak szimplán filmrajongó és nem ért a gaminghez, honnan az anyámból értené miről beszélsz?
Mellesleg amúgy sem lehet érteni: nem sandbox, hanem railshooter, mint akció vonatkozásában? Teljesen értelmetlen metafora, ugyanis vannak sandbox-ok amikben folyamatos pörgős akció van, míg egy railshooter lehet dögunalom is akció szempontjából.
Ez a sorozat meg sosem érdekelt, sem könyvben, sem filmben...a téma izgalmas lehetne, csak épp már száz másik módon be volt mutatva a világot-átszövő nagy összeesküvés. -
zetortraktor #6 " (várom majd a cikkeket ezután, mennyirre szuper és sikeres lett a film, akárcsak az uj Mcgyver sorozat)"
Annyira cuki, amikor valakinek leesik, hogy nem feltétlenül az a sikeres, ami jó. Csak az a kérdés, hogy hol élt eddig ez az ember, amikor korábban is elég gyengén sikerült Transformerek, Karib-tenger kalózok meg Avatarok hozták a nagy pénzt. Annyira sokkoló, hogy valami, ami valaki szerint nem túl jó, sok pénzt termel? A McDonalds talán nem sikeres?
-
#5 Filmben már az Angyalok és démonok is szar volt, de látva a sztorit, a regény is az kell, hogy legyen. A Da Vinci-kód mint film egynek elment, belenyúlt egy érdekes, sokat vitatott témába, ám se a regény, se a film nem mert, nem akart állást foglalni, vagy legalábbis egy fiktív megoldást adni, így viszont az az érzésem volt, hogy hiába ültem előtte 2 órán keresztül, minden a semmiért volt. -
Jackal #4 Már a könyv is szar volt. Látva hogy mennyire el tudják cseszni az előző, jobb regényei film adaptálását, valószínű ez lesz a legalja...
(várom majd a cikkeket ezután, mennyirre szuper és sikeres lett a film, akárcsak az uj Mcgyver sorozat)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.10.20. 08:00:21 -
attes #3 Rengeteg anyagot gyűjtöttek, amit aztán elég szabadosan gyúrtak a sztoriba.
Attól még nem rosszak.
A könyvek, mert a filmek kicsit azok. -
Inquisitor #2 "Le a kalappal Dan Brown előtt, még akkor is, ha sokan csak átpörgetik a meglehetősen komoly kutatómunkát igénylő ismeretterjesztő részeket ..."
Könyörgöm ne röhögtessetek már, Brown egy ponyvaíró. Sikeres, a könyvei olvasmányosak és veszik. De bárki aki csak fél szívvel beleásta magát a témában röhögőgörcsöt kap a sok hülyeségen ami ami szimbológia ügyileg van a könyveiben. Umberto Eco meg forog a sírjában. -
#1 nem tudom ki irta a kritikát de a filmet nem látta, ugyanis kritikán aluli, kétszer aludtam be rajta, ami azért nagy teljesitmény mert ilyen eddig egyszer volt a ninja harcosok c. filmnél :-D
dög unalom amit a ritka és lapos akcio sem tesz középszerűvé sem, menekülj a film elől!
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2016.10.18. 20:13:05