Az első kép Jason Statham új filmjéből, A jurassic cápából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon hányan olvasták itthon ezt a könyvet?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ez nem ítélkezés, hanem vélemény. És nem a cím alapján, hanem az alapján, hogy egy óriásszörny lesz benne.
Godzillának (a japán), még volt értelme.
Godzillának (a japán), még volt értelme.
Egyrészt a cápás (és a krokodilos) szörnyflmek elég elcsépeltek már, még ha ennek regény is az alapja....Mindig van egy nagy példány ami galibát okoz,de a végén megölik. Ráadásul az idézett fülszöveg is egy rakás hibát tartalmaz. Bár nem emelik ki, de gondolom a Megalodon cápa szerepel benne (ez volt a legnagyobb ismert cápa faj). Csak egyáltalán nem a dinoszauruszok korában élt. kb 11-12 millió éve jelent meg és olyan 2 millió éve halhatott ki, ráadásul sekély part menti vizekben vadászott tengeri emlősökre. Szóval hiteltelen lesz az egész, pedig nem is Asylumos.
Jason, ezzel akarsz megindulni felfelé ?
Grat 😊
Grat 😊
nem biztos hogy ez a film hülyeség lesz,kár ítélkezni a cím alapján én inkább attól tartok hogy statham miatt lesz szar.Mert ugye ő egyedül mindenkit seggberúg aztán övé a csaj a végén...
Jó meglátás. A süllyedés mértékét egy könyv magyar címe jelzi. Stathamnek, amint meghallotta ezt a magyar címet, vissza kellett volna dobnia a szerepet.
Hm erről már volt film csak ott ráeresztettéek más hihetetlen cuccost.
Megashark vs .....
Gondolták a gagyi egy Stathammel kasszasiker lesz.Várom ezerrel szeretem ezeket 😊
Megashark vs .....
Gondolták a gagyi egy Stathammel kasszasiker lesz.Várom ezerrel szeretem ezeket 😊
Next PC upgrade: 2022
A jurassic cápa.... jézusom, hova süllyed már ez a színész is! (facepalm)
El. Psy. Congroo.
"Megkezdődött a Meg forgatása."
Hat a csajt megnezve meg hat 😛😄
Hat a csajt megnezve meg hat 😛😄