6
 • lammaer
  #6
  Jobb ötlet?

  @Silverchain: ahogy előttem is írta a kolléga, ez a többség szabályozásáról szól. Nyilván egy terrorista nem fog engedélyt kérni megjogosítványt szerezni a C4et szállító drónjára, de arra pl jó a szabályozás, hogy a reptér közelében drónokat reptető hülyegyerekekkel szemben eljárást lehessen indítani vagy simán csak el lehessen zavarni, vagy esetleg a házad felett paparazziskodó szomszédot elő lehessen venni.

  Szabályozás kell, nyilván egy törvény sem tökéletes és egyszerű. A fikázók sem tudnak sztem jobbal előállni...
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.10.06. 10:19:05
 • kvp
  #5
  "Kamerával felszerelt, jelzés és engedély nélküli drónnal repkedek városban, a saját szobámból, mégis hogy kapnak el?"

  Ahogy most is el tudnak kapni valakit aki az ablakabol kezd lovoldozni. Ha kell akkor lesz terfigyelo kamera ami folfele nez 360 fokban. Igy barmikor visszakovetheto, hogy egy dron honnan szallt fel es hova tert vissza. Ha kell akkor a varos folott repulo rendorsegi dronokkal is figyelheto a legter, majd ha bejelenti valaki, hogy dront latott, akkor megnezik honnan jott.

  Egyebkent a szabalyok arrol szolnak, hogy a jatekokat ne tiltsak be, de minden mast csak engedellyel lehessen hasznalni. Ezt a hulye szabalyozast vezettek be az autokra es a fegyverekre is es amint latszik nagyjabol egyiket se tudjak betartatni, de attol meg a lakossag nagyobbik resze nem szegi meg a szabalyokat.
 • silverchain
  #4
  Kamerával felszerelt, jelzés és engedély nélküli drónnal repkedek városban, a saját szobámból, mégis hogy kapnak el? Nemzeti sólyom levadássza a drónomat, vagy drónhálóval?:D Ne röhögtessenek, úgysem tudják elkapni azt, aki nem akarja.
 • Akva
  #3
  Nyilván teljesen betarthatatlan szabályok.
 • lammaer
  #2
  Mert, mi a gond?
 • Alien69
  #1
  Hehe, megent egy hozzá értő rendelet tervezet....
  Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.10.05. 17:40:59