136
Osiris: New Dawn
-
#56 Köszi, dropnak is, még nem tartok ott, csak kíváncsi voltam.
Szerény még az eszközök tárháza, valami robbantós cucc jó lenne, akna, gránát, rendesen feldobná a játékmenetet. -
#55 bent van a menüben de egy eddig általam nem talált nyersanyag kell hozzá hogy megépítsd
Még van egy barlang amiben nem mentem végig csak gyémántot szedtem,abba még lemegyek valamikor aztán ki van maxolva az alpha -
#54 mech még nincs bent hamarosan -
#53 Esetleg lépegetőt (ha jól tudom Mech 2:05-nél) láttál listán, craft menüben, vagy még nem rakták be?
A tervezett elképzeléseket nézve ütős lesz ha elkészül, kezdésnek nagyon erős alfa vagy techdemot kaptunk, remélem nem hal be menet közben. Olvastam valahol, három ember a fejlesztői csapat (nem néztem utána), nem semmi részükről.
-
Ironman2 #52 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem kell kinlódni rar fájlokkal,megára mindig felrakják az aktuális verziót,itt tudod letölteni (profilt kell létrehozni megán,csak így jön le):
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=73843&sid=fbb7761aac878af684d66b4720b72514
az offline crack meg itt van:
http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=34127
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.02. 15:16:32 -
Ironman2 #51 Ez komoly,lehet meg is veszem :))) -
Ironman2 #50 Nekem a felbontással van gondom,ha nagyobbra rakom,akkor levágja a két szélét a képernyőnek.1280x720-ban látszódik a 2 széle,viszont így alul felül fekete csik van.Szélesvásznú a monitorom,minden játékot 1280x800-ban szoktam tolni. -
Ironman2 #49 Ez az Unitynak a specialítása úgymond :) -
#48 hát a rover elég magas ,az konkrétan átmászik mindenen,a gav sokkal alacsonyabb az bizony el tud akadni egy kisebb emelkedőn is,amit aztán kisebb sebességel gond nélkül megmászik.
Na reload után teli tankkal várt a repcsi,szal gyorsan körbe is repültem a pályán. kb 2 - 3 négyzetkilóméter lehet az egész,utánna csak végtelen sivatag semmi látnivalóval vagy bármivel. aszteroidákat is megnéztem,de elég furán repül a repcsi,és úgy tűnt amúgy sincs rajtuk semmi. Próbáltam máshol visszatérni a bolygóra de ugyanoda rakott vissza ahol voltam addig is,szal itt van egy kis csalás a játékban.
Baracks is megépült,semmi nem használható benne.Konyha van még hátra,meg másik bolygó próbalátogatása,de sztem még ezek sem fognak működni.
Ahogy mondtam majd egy év múlva ránézünk megint.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.10.02. 13:15:59 -
pett3rson #47 hű, Te aztán belemélyedtél :)
Jó, mondjuk nekem most World of tanks jön be megint és premiumot nyomom, hogy gyorsabb legyen a fejlődésem, így ez a projekt marad majd hétköznapokra.
Visszatérve még a járművekre. Nem akadnak be sehova? Nekem az őrbot az rögtön az első bányászatnál nekiment egy szúrós növénynek és onnan se előre se hátra. 100 évig csinálta volna, ha oda nem megyek és adtok neki más parancsot. Egyszer meg elvesztettem :D akkor is beakadt valahova - miközben nekem flankelt - én meg nem vettem észre, hogy eltűnt. kb 5 percig kerestem mire meglett :D -
Ironman2 #46 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van már codex offline crack!! nem kell a steam -
#45 meg valami fix bázisvédelem se ártana a folyamatos zaklatók miatt :D kb ennyi ami már most hiányzik -
#44 most a legmacerássabb a gáz gyűjtés,hiába van már repülő egyelőre csak a barrel működik,szal sokat kell rohangálni érte.
Kellene egy tartályos rover is,sokat könnyítene.
-
#43 elég furán van megoldva,a repair toolal a kezedben mész oda hozzá akkor ajánlja fel hogy inventorit nyiss
ha más van a kezedben vagy semmi akkor parancsot lehet neki adni
és ez kb minden mással is igy van,ha repair toolal mész oda valamihez akkor mások a lehetőségek.
Közben eljutottam a gépekig,howerbike gyors sérülékeny ,rover elég lassú de bárhol elmegy,GAV kicsit gyorsabb de van rajta fegyó is,de már attól is sérül ha elcsapsz egy alient:D
rovernek és gavnak is meg a spaceshipnek is 12 inventory slotja van. Spaceship elég faja,de gyorsan fogy a nafta és még nem tudom mivel lehet feltölteni(valszeg hidrazinnal,majd kiderül még félig van a tank),roverek úgy tűntek napelemből töltődnek.
Voltam fent űrben is,van fent pár aszteroida és egy textúra nélküli űrállomás amivel nem lehet csinálni semmit. Ma körberepülöm a bolygót,megnézem közelebbről az aszteroidákat aztán megpróbálok eljutni egy másik bolygóra,vagy egy a közelben meglátjuk kész van e :D
Épületeknél tartályt nem tudtam lerakni,bio dome kb csak dísz egyelőre,ültettem palántát de nem csinál semmit,még barracksot kell építenem aztán ki is van végezve a game egyelőre,egy év múlva ránézek megint.
Satelit se csinál semmit.Vízkészítő működik 5 ,konyhát még nem próbáltam.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.10.02. 10:03:52 -
pett3rson #42 Hogy lehet megnyitni az inventoryját? egyszer sikerült valahogy de azóta nem találom a módját.
a másik, nekem eddig úgy tűnt, hogy egy darabig fogy az élete aztán ott megáll és nem döglik meg, de ezek szerint nem elpusztíthatatlan. Az mondjuk érdekes, hogy a kalapáccsal lehet a legtöbbet sebezni, a sniper is csak valami 5% critet ad vagy mit, wiki-n olvastam. egy assault rifle-től azért többet vár az ember, hát még a csipától...de biztos lesz balanszolás benne. -
fantomvampire #41 nekem a vidi kari drvier frissites segitett a kepi gondokon... -
#40 s ez mindenkinek igy jo, te csak hypeold a 2hozzaszolasra sem erdemes szemetet, az ertelmeseket hagyjad meg masnak, igy szep az elet -
#39 szinte mindenféle anyag van a spawn pont 2 km es körzetében,ezek bányászat után respawnolnak is ugyanott. ezzel még nem is lenne gond,viszont a kutyagolás az már az... a kis dronet ugye 2.-3. éjszakán ki is csinálják az alienek,pedig az a 8slotos inventory nagyon sok segitség,vagy az automata bányászat módja.én az oxigenizátor építésnél hagytam abba,nagyon nagyon sok idő amíg így az ember eljut egy rover építésig,azzal már gyorsabban lehet haladni,de én beleuntam :D amint megvan egy hoverbike és percek alatt sok nyersanyagot tudsz kiszedni,akkor meg már nagyon könnyűvé válik a játék. ezen kéne valamit módosítani.
Valami factorio módszert tudnék elképzelni hogy ráraksz egy bányát egy mineral spotra és termel amig vna benne,aztán ha kifogyott messzebb kell menni,de addigra már van fejlettebb bánya meg rover amivel gyorsabban lehet haladni
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.10.01. 17:23:29 -
pett3rson #38 most játszom vele és nem csinálja...érdekes.
beestem egy rohadt barlangba és most nem találok kijáratot... -
#37 nekem ilyen bajom nem volt. -
pett3rson #36 a virágbolti verzió miatt rossz a grafika egyébként? úgy értem, hogy eltűnnek az objektumok, belátok a föld alá, de nem mindig, csak ha bizonyos irányba fordulok...stb. -
#35 Megnéztem. Érdekes koncepció. Tetszene is de már az elején olyan nehéz keresgélni a nyersanyagokat.. nagy nehezen összeszedem a forge hoz valót erre hogy acélt csináljak kell még magnézium.. na azt még nem találtam egy dekát sem. Nem rossz amúgy csak kicsit lassú és sok a farm de itt unalomba fulladós. Persze ez még alfa és azért ez szép teljesítmény. Grafika szép. Kb Marsot tudnám ilyennek képzelni. -
pett3rson #34 sziasztok.
Nekem keres további fájlokat kitömörítésnél, de olyanokat nem találok sehol. Akárhányszor törlöm és csinálom újra, nekem nem jó a kép, valami nagy gebasz van vele.
Hopsz, úgy néz ki csak kicsit tovább kellett volna olvasnom a fórumban. át kell nevezni a második rar-t
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.10.01. 07:56:25 -
fantomvampire #33 toroltem ujra kicsomi es jo :D valamit benezet lehet...
koszi a helpet
-
#32 nekem nincs baj vele nézd meg a beállitást -
fantomvampire #31 na elindult viszont a menuben igen rossz a kep az normalis vagy csak nekem ilyen ?
jatekban is az ikonok fekete krisz kraszok... a gyorsmenuben az ikonok nem jelennek meg....
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2016.09.30. 19:21:36 -
fantomvampire #30 koszike -
#29 igen ahol az exe van oda másold kell steam fuson logolj be egy másik accontal amin nincs semmi és tedd offline -
fantomvampire #28 egy gyors helpet kaphatok ?
kicsomiztam van valami steam_api... fajlok azokat hova kell rakni mert nem latok sehol egy txt-t vagy readme-t ...
nem nagyon indul nekem.. -
fantomvampire #27 koszi -
#26 link a forumhoz it a frisités is -
fantomvampire #25 hali nekem johet link -
fantomvampire #24 nekem nem megy a link -
pett3rson #23 azt hiszem benéztem tegnap valamit - vagy éppen akciós volt, nem tudom. Ma 22,99-ért akarják rámsózni, tegnap még 8,99 Euro volt...még várok Én is :) nem tudom ér-e ennyit... -
#22 10 órám van benne ami eddig nem tetszik sajna igen fölé van lőve a crafting értem úgy hogy nagyon sokk alapanyag kell hozzá nem ércre gondolok,pl gáz egy tartály 100 egység gáz, de egy dologhoz átlag 50-75 kell tehát sokat kell mászkálni és nincs közel egyik se a gáz miatt + egy itemhez akár két gáz is kelhet na itt már szívás van,játékban kétféle gáz tartály nem a hordozható hanem a tároló nem tudtam letenni esetleg tudja valaki mi lehet a gond? -
#21 szia bocs én nyitottam házigazda lehetnél XD +1 neked -
b1988 #20 Ki merre játszik? vagy mindenki single tolja még? -
Ironman2 #19 Én inkább megvárom míg lesz steam nélküli verzió -
Dagohun74 #18 Megjöttek a járművek.
Patch -
Dagohun74 #17