Musk: így juthatunk el a Marsra
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A holdraszállás nem volt egyenlő a Saturn-V rakéta megtervezésével, ő meg kb most ennyit vállal fel, nem többet!
Mondjuk ez kb Kennedy beszédével volt azonos információ tartalmú, más kérdés, hogy az akkori elnök hátamögött ott volt a világ legerősebb államának minden pénzügyi, gazdasági forrása.
Mondjuk ez kb Kennedy beszédével volt azonos információ tartalmú, más kérdés, hogy az akkori elnök hátamögött ott volt a világ legerősebb államának minden pénzügyi, gazdasági forrása.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kifejezetten tetszett a cikk kritikus hangvétele. XD
OFF: Musk meg fizessen már be egy jó logopédusra, médiaképzésre. 15 percet tudtam megnézni a prezentációból aztán feladtam. Egy mondatot nem fejezett be jóformán. OK aláírom én is kb így tudnék beszélni nagyplénum elött (pláne angolul 😊, de ha ő annyi minden legyőzését tűzte már ki maga elé célul, akkor itt egy egész elérhető feladat, hajrá!
😉
OFF: Musk meg fizessen már be egy jó logopédusra, médiaképzésre. 15 percet tudtam megnézni a prezentációból aztán feladtam. Egy mondatot nem fejezett be jóformán. OK aláírom én is kb így tudnék beszélni nagyplénum elött (pláne angolul 😊, de ha ő annyi minden legyőzését tűzte már ki maga elé célul, akkor itt egy egész elérhető feladat, hajrá!
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha ülünk és azt hajtogatjuk mit nem tudunk megoldani akkor nem is fogjuk megoldani soha. Pont a holdraszállás a jó példa, akkor se azt mondták előbb próbáljunk meg orbitális pályára állni, aztán több napig élni az ürben, dokkoln stb, stb, és ha mindez sikerül akkor talán megpróbálhatjuk a holdraszállást. Nem, volt egy cél és akarat, aztán leküzdötték az akadályokat, a cél akkor is megvolt úgy hogy előtte nem voltak leküzdve a köztes lépcsőfokok, és talán épp ezért haladt olyan gyorsan.
Biztos lesznek gondok, és biztos lesznek áldozatok is, de aminél akarat volt és nem a nehézségeket nézték az megvalósult.
Biztos lesznek gondok, és biztos lesznek áldozatok is, de aminél akarat volt és nem a nehézségeket nézték az megvalósult.
Igen kellenek az ilyen emberek, de tűzzünk már ki reális célokat! Elsőre talán a Hold nevű égitest talán elég lenne, itt van egy köpésre a Mars-hoz képest, és elég régóta nem volt oda emberes űrutazás. Mert jól el lehet olvasni ezeket a magasztos szellemi maszturbációkat tőle, de had ne vegyem őket komolyan, mikor ugye köztes lépcsőfokok sincsenek végigjárva. Ez például amit írtam helyből ilyen.
videón automatán feltöltő
„Az út pedig nagyjából 115 napig tartana”: élelmiszer, ivóvíz, kommuniális rendszerek hogyan lennének megoldva? Ez nem kevés élelmiszer és ivóvízmennyiség, plusz ehhez jön a tisztálkodás szükséglete, plusz főzni is kellene, mivel valószínűleg közel fél évet nem lehet konzervált élelmiszereken leélni. Ezt hogyan közel 100 főre?
„megvalósításhoz viszont egészen 200 ezer dollárig le kellene ezt szorítani, ami nagyjából megfelel az átlagos amerikai ház árának” – miért is, Mr. Agy? Pont ez lenne a lényeg.
Újra egy szép mondat az SG-től, hogy aszondja: „sokan már kifogytak a Földön felfedezhető új helyekből” – nem tudom, hogy alanyi jogon jár-e kolumbuszkristófi életút minden földlakónak, én úgy gondolom, hogy ez egyszerű fizikai okok miatt nem lehetséges. Miből van akkor kifogyás? Persze az emberek a saját lakásukba bezárkózva élik az életüket, nyilván ez nagyon kényelmes, és mellé lehet civilizációnk által alkotott eszképizmusokkal a kis agyakat pihentetni, a piától kezdve az okosszenzorokkal felszerelt, mélytanulni képes (de még hogy!) yutubra, és fészre a „jetzt kommt die spritz, ahh” pillanatát videón automatán videón guminővel, szóval nem biztos, hogy széles rekreációs igény a felfedezés, ma a XXI. század elején.
„picit bonyolultabb koncepcióról van szó” – nem is gondoltam hogy a terraformálás egy ilyen kissé bonyolultabb dolog, de Mr. Agy-tól most már ezt is tudni lehet, megérte ma felkelni.
Mr. Agy, azaz drága Elon Musk, tessék mondani, a Tesla-k igen magas utólagos visszahívási arányán sikerült már javítani? Az űrhajósdihoz képest olyan pórias dolgok, mint a kasznik rohadása, és az első lengőkar talpasgömbfejét rögzítő szegecsek kilazulásával már sikerült megbirkózni? Sikerült már átvenni Toyota szervezetmendzsment módszereket (ez ma alap azért az autógyártásban, csak szólok), vagy a minőségi ellenőrzés koronáját, az Ön becses íróasztalának a gyártósor végére helyezése, illetve Önnek ott történő helyfoglalása jelenti-e még?
„megvalósításhoz viszont egészen 200 ezer dollárig le kellene ezt szorítani, ami nagyjából megfelel az átlagos amerikai ház árának” – miért is, Mr. Agy? Pont ez lenne a lényeg.
Újra egy szép mondat az SG-től, hogy aszondja: „sokan már kifogytak a Földön felfedezhető új helyekből” – nem tudom, hogy alanyi jogon jár-e kolumbuszkristófi életút minden földlakónak, én úgy gondolom, hogy ez egyszerű fizikai okok miatt nem lehetséges. Miből van akkor kifogyás? Persze az emberek a saját lakásukba bezárkózva élik az életüket, nyilván ez nagyon kényelmes, és mellé lehet civilizációnk által alkotott eszképizmusokkal a kis agyakat pihentetni, a piától kezdve az okosszenzorokkal felszerelt, mélytanulni képes (de még hogy!) yutubra, és fészre a „jetzt kommt die spritz, ahh” pillanatát videón automatán videón guminővel, szóval nem biztos, hogy széles rekreációs igény a felfedezés, ma a XXI. század elején.
„picit bonyolultabb koncepcióról van szó” – nem is gondoltam hogy a terraformálás egy ilyen kissé bonyolultabb dolog, de Mr. Agy-tól most már ezt is tudni lehet, megérte ma felkelni.
Mr. Agy, azaz drága Elon Musk, tessék mondani, a Tesla-k igen magas utólagos visszahívási arányán sikerült már javítani? Az űrhajósdihoz képest olyan pórias dolgok, mint a kasznik rohadása, és az első lengőkar talpasgömbfejét rögzítő szegecsek kilazulásával már sikerült megbirkózni? Sikerült már átvenni Toyota szervezetmendzsment módszereket (ez ma alap azért az autógyártásban, csak szólok), vagy a minőségi ellenőrzés koronáját, az Ön becses íróasztalának a gyártósor végére helyezése, illetve Önnek ott történő helyfoglalása jelenti-e még?
Igen kellenek az ilyen emberek! Ha nem lenne Musk és a hozzá hasonlóak akkor talán még itt sem tartanánk..Az úttörő embereket mindig hülyének nézik mert okosabbak az átlagnál..és költhetné másra is a vagyonát de inkább előrébb próbálja vinni az emberiséget, még ha azzal sok pénzt is keres. Ha felet elhazudta is ok 😊
Musk sokmindent megvalósitott amikről akik most kinevetik csak álmodoztak. Lehet hogy nem valósul meg, vagy nem ilyen formában, de Musk-nak van egy álma és tesz is érte, mig az emberek töbsége csak tengeti napjait és okoskodik valódi célok és még kevesebb tettek nélkül. Én drukkolok neki hogy sikerüljön, ha mégsem jön össze, legalább megpróbálta.
Aki kritizálja azt is irja le neki mi volt az álma , mit tett érte, és mi valósult meg belőle hogy ennyire okosnak érzi magát.
Aki kritizálja azt is irja le neki mi volt az álma , mit tett érte, és mi valósult meg belőle hogy ennyire okosnak érzi magát.
Kb. leírta mit haluzott be Musk. Nem hiszem, hogy a cikkíró hibája lenne, hogy Musk gyógyszerei megint elgurultak... jó messzire.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sci-fi videókat már ezelőtt is csináltak...
Minden egyhelyen, fantasztikus akciókkal: nessbeau.eu
Ki követte el ezt a cikknek csúfolt valamit, szívesen hozzászólnék a témához de most a korrektúrával kéne kezdeni hogy ne a hibás állításokról szóljon a vita.
← ElőzőOldal 3 / 3