44
 • ostoros
  #44
  https://www.youtube.com/watch?v=iHXB0w_S-zU
 • ostoros
  #43
  "singra filor, marilanum binor"
 • Tetsuo
  #42
  Hogy jön ide Nógrádi? :-) Elég, ha megnézi Juncker szerepléseit vagy szövegeinek tartalmát - mindjárt kiderül, mekkora bohóc; aki ha "jól csinálná", akkor nem inna, ugyanis lenne tartása és tisztelné a pozícióját és a parlamentet, vagyis Európát.
  Nógrádi sem mondja ki az igazat, a valódi mozgató érdekeket, szemérmesen elhallgatja a cionista maffia-hátteret.
 • Kikikirly1991
  #41
  Nézd vissza Youtubon Nógrádi György előadásait.Valóban tintázik a csávó, Brexit után se volt magánál.Nekem aztán mindegy lenne,hanem rosszul vezetné az EU-t, jól csinálná felőlem akkor ihatna
  amikor jólesik neki.Migráns válság,mondja a baloldal: nincs szó semmiféle kötelező betelepítési kvótáról csak a kormány találta ki:Akkor miért kerülnek elő állandóan újabb javaslatok?
  Egyérteműen meg van a számdék a bizottság részéről,csak nem tudják átvinni az Európai parlamenten(asszem így hivják az illetékes szervet,ahol a tagállamok vezetői is szavaznak),ezért nincs még érvényben.
  Honnan tudod hogy valahogy nem bírják rá a tagállamok vezetőit,zsarolással megvesztegetéssel
  hogy megszavazzák,így is hány vezető neki ugrott már Magyarországnak, ha már hatályba lép,késő a népszavazás.De az is lehet hogy soha nem tudják átvinni és ezt ők is tudják,csupán idő húzásra használják.
  Gondolj bele,Németországot,Európa legerősebb gazdaságát már így is térdre kényszerítették,hatalmas kiadást jelent a német költségvetésnek a bevándorlók hosszú távú ellátása.Olaszországra rá se lehet ismerni.Se Amerikának,se Oroszországnak, Kínának,senkinek nem érdeke egy önálló, erős Európa.
  Pillanatra tegyük félre a kulturális ellentéteket,nézzük csak anyagi és erkölcsi szemszögből a bevándorlást.Ha a világ összes szegényén segíteni akarnánk(hisz nem csak a pplitikai menekült érdemel segítséget,a nyomor elől menekülő ugyanúgy
  megérdemlik vagy mégis mi alapján érdemel ő kevesebb segítséget?Miért érdemelne ő kevesebbet?) a minden embernek a jelenlegi magyar életszínvonal harmadán kéne élnie vagy még rosszabbul.Ezt nem szívesen vállalnám be,és erre jönnének még a Kulturális különbőzőségek.
  Ha a brüsszeli vezetőket valóban a szolidaritás vezetné,rég megszavazták volna fizetésük megharmadolását,jelenleg kb 3x annyi a fizetése a bürökratáknak,mint Angela Merkelnek
  (pedig a kutya nem választotta meg őket,ergo nem tartoznak elszámolással senkinek),szóval még úgy is nagyon jól élnének.
  Európa vezetőinek beleértve Merkelt,vagy elment az esze,vagy korruptak,vagy Zsarolják őket valamivel, a végeredmény szempontjából mindegy is.
  Rég arról kéne beszélnünk hogy lezárjuk Európa határait, nem engedünk be több migránst,Ha meg lesz az érvényes népszavazás,talán végre ez lenne napirenden(a felmérések világosan mutatják hogy a Nyugat Európai polgárok sem
  kérnek a bevándorlókból).Az egész betelepítés amúgy is baromság,még ha önkéntes is lenne, hogy tartanád öket a számukra kijelölt országban?Oda megy ahova csak akar.
  Ez a népszvazás nem csak Magyarországról ,hanem egész Európa jövöjéről szól.

  Végezetűl itt egy ATV interjó,mint tudjuk ATV nem a kormány iránti elfogultságáról híres, szerintem Tuzson Bence végig helyt állóan érvel,pedig nagyon próbálkozik a műsorvezető.
  Ráadásul Junker önkéntes kvóta bejelentése után készült,ezt a témát is érintik:

  https://www.youtube.com/watch?v=1FzNkuuRaMM
  Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.09.18. 18:48:55
 • Tetsuo
  #40
  Gondolod, hogy az egyik dolgait a másikéval kell takargatni?
  Én speciel utálom mindkettőt és biztos vagyok benne, ha igazság lenne a földön, maximum követ hordanának egész életükben.
  J. C. Juncker egy olyan futóbolond, aki bármit is csinál, ámokfutásával "megrendelőinek" kedvez, de ha a népnek lenne egy csöpp esze, leúsztatná a Sennén.
 • gforce9
  #39
  Nem szabadidejében iszik..... rokona vagy hogy ennyire véded azt az idiótát?
 • wraithLord
  #38
  FYI a naracsok is az EU-t fejik, és nincs is vele igazából problémájuk, mert többet rakhatnak zsebre. Mi sem azért "szidjuk"(?) az EU-t, mert adnak pénzt, csak szeretnénk, ha tényleg egy únió lenne, és efelé haladnának a dolgok, és nem egy üzleti érdektársulás lenne, ami hamarosan beborul. Mert az senkinek sem lenne jó...

  Más kérdés, hogy ez csak egy naiv "utópia". (Mármint hogy a jelenlegi EU-ból lehet még valami.)
  Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2016.09.17. 14:53:39
 • arty
  #37
  szabadidejében iszik? merhaigen, mennyé orbánszobrot koszoruzni....
 • arty
  #36
  jade

  vagy te 6 hónapnyit utazok eu-ban?
 • overseer-7
  #35
  a korhely iszákos Junker.. mit keres még a politikában?
 • UUUU
  #34
  Meg ingyenes roaming dijakat. Ja, nem.
 • bunny
  #33
  Az adópénzt úgyis eltapsolják a politikusok haveroknak kijátszva, akkor már inkább legyen 100Mbit-re elszórva mint kisvasútra és foci stadionra, meg hasonló baromságokra.
  EU-t meg lehet szidni, de akinek nincs narancsszínszűrő vagy szemellenző a fején az látja, hogy az elmúlt évtizedben semmi nem épült itthon, amihez nem az EU-tól kaptunk pénzt. Ennyike.
 • paby88
  #32
  én is szeretnék annyit :D
 • yamato41
  #31
  Ez a f*sz akkora malyom, hogy azt már ly-nal kell írni. Inkább mentek volna moziba a szülei "azon" az estén ennek is...
  Nem, nem ám az van a háttérben, hogy egy nagy-nagy cég (vajon melyik) kitalálta, hogy fejleszteni akar, na de nem ám saját pénzből, hanem támogatásból és adókedvezményből meg ingyen hitelből, aztán ez az alkesz f*szkalap meg majd elintézi a hozzávalókat.
  Addig nem lesz bizalom az EU iránt, amíg ilyenek vezetik, mint Juncker, Merkel, Hollande...
 • Prof William
  #30
  Ráadásul pont tegnap néztem hogy még legdurvább 14-20 ezres mobilcsomagokban is csak max 1 giga a net.
 • arty
  #29
  azt a sok nacionalista baromállat úgyse hagyná.....
 • Sir Cryalot
  #28
  Ők (eu-sok) amióta világ a világ ebből álltak, "közjó" zászlaja alatt ugrándozni meg tenni a szépet. Ahogy halad az idő egyre inkább átlátni a szitán hogy ez a közjó ilyen eléggé "dizájnos" meg "light"-os meg "trendi" (GREEN!!) , meg "mozdíthatatlan, maradjon minden a régiben, nyugi-nyugi erre van az előre" .
  Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.09.16. 19:46:18
 • Sir Cryalot
  #27
  Amikor benntvoltak a britek, a legnagyobb ügynek volt beállítva a grafén, utólag az nemhogy ál-opportunisztikus machinációnak tűnik hanem kivándorlás bátorításnak, ui. az volt a nagy sztori még benne hogy ex-oroszok "hámozták ki" grafitból.
 • wraithLord
  #26
  Szerintem előbb el kéne kezdeni csinálni egy normális EU-t, ami nem csak érdekből szerveződött pénzcsinálóhely, hanem valami olyasmi, mint az USA. A brexit ügy után ilyen baromsággal jönni... Biztos csak lobogtatta a szél a száját, és valaki ezt hallotta/olvasta ki belőle...
 • Tinman #25
  Igen, ha nálatok annyi, akkor az országban biztos máshol is annyi. Aztán nem.
 • arty
  #24
  Világbékét!
 • Magnum PI
  #23
  100 megabitet + 1 menekültet
 • Ironman2
  #22
  DDDDDD

  Azok csak pornót néznének
 • lodoviktrema
  #20
  Nálunk már van kettő.
  Már csak további 98 kell.
 • MuldR
  #19
  Ezt akartam írni. Miért akarja Juncker 20 megabittel csökkenteni a netemet? :)
 • Ender Wiggin
  #18
  Nálunk a 100/100 mega az alap, amit a minimum előfizetéskor dobnak az ember után... Európa le van maradva.
 • kvp
  #17
  Ez nem kerul penzbe. Azt mondjak hogy szeretnek ha mindenhol 100 megabit lenne a vezetekes savszelesseg. Aztan nem lesz annyi. Azt is irtak, hogy szeretnek ha nem lenne roaming dij. Aztan a szolgaltatok meg ugy dontottek, hogy megis csak legyen. Nagyjabol senki, meg az eu maga sem tartja be a sajat javaslatait, de ahogy nezem a torvenyeit sem. Ez igy nagyon nem mukodik.

  Nagyjabol ez a helyzet:
  http://kep.index.hu/1/0/1270/12702/127020/12702034_40123c94953fcd0a4d6d90f643652721_wm.jpg
 • Whysper
  #16
  Én meg UNIÓS fizetést szeretnék az EU-ban minden háztartásba!!! De ahogy a commenteket olvasom mindenki egyhangúan mondja,hogy vannak k.ára fontosabb dolgok amik kellenének az EU-ba mindne háztartásba. (valahova étel sem ártana, vagy otthon ahova étel kerülhet) 8)
  Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.09.16. 11:00:25
 • Skylake
  #15
  Én meg a komplett magyar politikai elitet, 30 évre visszamenőleg. Teljes vagyonelkobzást és lusztrációs törvényt.
 • Skylake
  #14
  Sajnos drága Juncker úr, ha egy kissé félre tetszene tenni a konyakosüveget, akkor tetszene azt azért tisztán látni, hogy az EU-ban ennél fontosabb kérdésekben és ügyvitelben sincs kohézió, ami a versenyképesség és egyéb hasonló varázslatok érvényesülését tökéletesen és amúgy k*baszottul visszaveti. Ennek eklatáns példája például egy a periférián lévő kis államocska packázása és fejlesztési pénz elköltési profilja. Ez, az igény, amit Ön, azzal a drága agyvelejével megfogalmazott, és utána a pufferből futtatva az Ön száj nevű szervével belekrákogott a mikrofonokba, körülbelül olyan, mintha én azon gondolkodnék, hogy jó lenne néhány napelemtábla a házam tetejére, amikor közben a tetőt, meg a falakat meg kell támasztani, mert rogyadoznak.

  Ha az Ön nagyrabecsült javaslatát egy egy exe-hez hasonlítom, akkor sajnos előtte talán telepíteni kellene például olyan a "kétsebességes Európa" framework-ot.
 • esemve
  #13
  Kell a sávszél a kuki poliszi v2 rendelethethez, ami egy 8k 20 perces opening videot tesz kötelezöen megnezendöve minden weblapon.
 • Alexease
  #12
  De net-es adocsokkentest nem szeretnenek:) Meg valszeg nem azert kell a minnel nagyobb savszelesseg, hogy "nekunk" jo legyen, hanem azon minnel tobb szolgaltatast lehessen tolni, amibol minnel tobb penzt tudnak "lenyuilni":)
 • Tinman #11
  Ezzel csak egyetérteni lehet.
 • Tinman #10
  4k Netflix, 4k YT, stream gaming (pl. PS Now), digitális platformokon megvásárolható gaming.

  Magyarul: Teljesen kifehéríteni a gazdaságnak ezen oldalát is. Mert onnantól, hogy megvan rá az infrastruktúra, lehet tolni a legál szolgáltatásokat full gázzal.
 • dzsagon
  #9
  Én meg 100 tolvajgazember fideszest szeretnék minden egyes börtönbe.
 • defiant9
  #8
  Kódex...
  Remélem cirádás kezdőbetűket meg képket is festettek bele a brüsszeli léhűtők.
  A közmű adó meg a spektrum liszenszdíj azok jól kézzelfogható dolgok, sikersen ki is lehet velük tolni az infrastruktúra beruházás megtéülését a nem éri meg időtávba.
 • duke
  #7
  "100 megabitet szeretne minden háztartásba az EU "

  100 millio bit ? Nem lehet hogy valami felreertes van, es inkabb 100 millio illegalis bevandorlot akarnak ? Mert eddig errol volt szo.
 • cateran
  #6
  Hat...valamikor a napokban nezegettem valami steames flipperjatekot...50gb...50! Azt azert nem szivesen toltenem 10 mbites nettel, sot 20-assal sem, ugy, hogy esetleg mas is szeretne hasznalni a netet...Szoval nem feltetlenul hulyeseg a minel gyorsabb net (nem mindenki szingli...) bar a 100 mbit azert erosen tulzo szerintem is...(50..de az akkor 50 legyen, ne 5, mert csucsido van) ja, es bajgunarnak is igaza van...a mobilnetes dolgok 1 vicc (legalabbis angliaban...bar itt a sima net is 1 vicc...London kozepe, 1-es korzet, Westminster szive..es max 17 mbites netem lehetne HA elofizetnek 1 vonalasra, aminel akar akarom-akar nem, fizetnem kell a telefonvonalat is...na hagyjuk..maradt a 4g alapu Relish, ami olcso, de legalabb nem tul jo...)
 • bajgunar
  #5
  Inkább a mobilnet árát csökkentsék! Mert vicc az 500Mb annyi pénzért amennyit elkérnek érte!
 • molnibalage83
  #4
  :)