21
  • zola2000
    #21
    Lehet szidni az usát, de tény hogy kelet ázsia jó részei azok ahol usa barát erők győztek (pont mint európa)

    Jó, ez már a múlt, mostanság kína is egyre jobb hely (tudom, vannak -még- problémák)

    A képhez annyi hozzáfűzni valóm van, hogy szerintem mindenkire vonatkozó egységes szabályok kellenek, igenis töröljék a kitakarás nélküli változatát a képnek. (a legrosszabb forgatókönyv az volna hogy: egyeseknek szabad meztelen lányokat kirakni, másoknak nem -> szerintem senkinek ne legyen szabad egységesen, csak kitakarással)
  • bdzsana
    #20
    valóban letiltották. aztán a felháborodás hatására visszarakták és a hasonló esetek miatt policyt is változtatott. lehet hogy a kedves moderátor úr/hölgy már dolgozik az önéletrajzán mert kirakták. ha egymás után többszöri alkalommal előfordul, hogy ugyanolyan nézőpontú dolgokat töröl akkor én is azt mondom hogy ez vélemény cenzúra. így viszont csak egy hiba amit javítanak
  • bdzsana
    #19
    hű hogy mik történnek... érdekes nekem 5 perc alatt sikerült több száz amerikát fikázó cikket, oldalt taláni facebookon. Lehet őket szidni agyba főbe az indiánok kiírtásától kezdve vietnámon, irakon, afganisztánon, ukrajnán át egészen szíriai háborúig. mi a f.szom értelme lenne szerinted ezeket békénhagyni azt a képet meg törölni. ha egységesen törölné egy oldal véleményeit akkor azt mondanám, hogy vélemény cenzúra, de így meg azt hogy egy hatalmas rendszer egyik balf.szsága amit helyre is hozott. nem csak erre az esettre de policyt is változtatott a jövőre nézve..
    ha ez neked cenzúra akkor mennyél el kínába és pampogj tiennament téri kép miatt. vajon majd ők kérnek elnézést mint a fb vagy beb.sznak egy sötét lyukba úgy hogy ott fogsz megrohadni. na az cenzúra...
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.09.12. 18:25:16
  • gforce9
    #18
    Az oldalt is letiltották nem csak a képet szedték ki. Egyébként pedig egy ekkora weboldalnak, mint a facebook, ami lényegében mindenhol ott van a világon, nem kis társadalmi felelőssége van és nem gondolkodhat egységsugarú user módjára, hogy "meztelen lány = pornó" Pontmindengy milyen algoritmusaik vannak. Azt felül lehet bírálni és nagyon nem az a járható út, hogy mindent törlünk, ami azzal kapcsolatos.
    Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.09.12. 12:52:52
  • UUUU
    #17
    Te tenyleg ennyire hulye vagy a nagy amerika felszopkodastol, ahogy szoktad ?
    Megegyszer a norveg iro feltett egy kepet , amit toroltek es kifogasoltak, hogy meztelen reszleteket tartalmaz, a norveg miniszterelnok, pedig direkt kitakarva tette fel, amit szinten toroltek.
    Ez a nagy amerikai liberalizmus, ami csak addig mukodik, amig nem az o megitelesuket serti.

    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.09.12. 09:52:54
  • bdzsana
    #16
    Arról persze ne is beszéljünk hogy felháborodtak és ezért visszarakták és mégnagyobb figyelmet kapott a kép. Ez micsoda kemény cenzúra.
  • bdzsana
    #15
    Jajj b.szki a fb minden vietnámról szóló képet cikket hozzászólást letiltott? Mert ha nem akkorhagyjuk már ezt a cenzúrát... Szabadon szidhatod az usákokat a vietnámi háború miatt, írhatsz fikázó cikkeket és rakhatsz fel róla képeket, eddig ezt törölte csak amin ez a gyerek van ruhátlanul.
  • UUUU
    #14
    Ha meg azt sem tudod, mi a tortenet, akkor ne okoskodj.

    http://24.hu/tech/2016/09/09/a-norveg-miniszterelnok-posztjat-is-torolte-a-facebook-a-meztelen-kislany-miatt/
  • bdzsana
    #13
    Ez nem volt a cikkben. A cikk annyiról szólt, hogy törölte a posztját amiben benne volt a kép.
    szerk.: sőt sehol nem találok erről semmit
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.09.11. 22:30:43
  • UUUU
    #12
    bdzsanakamu, utana meg toroltek a norveg miniszterelnok uzenetet is, amiben nem is volt meztelen kep.
    Szoval ezt az ervelest buktad.
  • bdzsana
    #11
    Lehet szidni a facebookot de szerintem pont nem ezért. Úgy tűnik, hogy egyesek azt gondolják hogy a fb teljes vezérkara ott ül és együtt megbeszélik hogy engedélyezik e a képet vagy nem. Egyszerűen csak van egy szabály ami nem engedi a meztelenséget és ennek szűrését 99%ban algoritmusok végzik és azt az 1% manuális vizsgálatot sem 4 diplomás bölcsész etika pszichológus szexológus proffeszorok végzik.
    Különbséget tenni szexuális és nem szexuális pucérkodás között nagyon erőforrásigényes ráadásul országonként változik mi ami még elfogadható mi nem. Így a lehető legegyszerűbben oldották meg. Nincs semmi pucérság. Deal with it.
  • UUUU
    #10
    Ugyanazt csinaljak, mint a kezukben osszpontosulo media.
    Mindenhol nyomjak az ontomjenezest, aki meg mast mond, az vagy hazudik, vagy terrorista, de csak nekik van igazuk, mikozben otvar hazugsagokkal es elmebeteg alszentseggel kurtolik tele a vilagot.Homarhirekkel,feminacizmussal,a bibsik ajvekolasaval es sorolhatnam.
  • fonak
    #9
    Nem gondolom túlzott prüdériának, hogy nem kell álladó pornóhirdetésekbe ütközni legalább a fb-on, meg a magamutogató ribik sem posztolgathatnak meztelen képeket oda. Bár persze megnéznénk őket nyilván. :) De akkor elszabadulna a pokol.
    A gáz a szabály ilyen merev (hehe) értelmezése.
  • duke
    #8
    "a teljesen meztelen nemi szerveket, fenekeket vagy női mellet ábrázoló képeket eltávolítják a közösségi oldalról, "

    Nem tudom mi az undoritobb, ez az agyatlan fosbuk, vagy a nyugati, de folleg amerikai pruderia, az emberitesthez, szexualitashoz valo elmebeteg viszonyulasunk.
  • Bazsio
    #7
    Nem kell vádolni a Face-t :D Magukat vádolják mert használják. Alkolohon sem írja hogy káros de mégis isszuk és aztán őt hibáztatjuk....ez a butítás nem a Face-nél kezdődött :D
  • jkedzs
    #6
    0.0.0.0 facebook.com
    0.0.0.0 hu-hu.facebook.com
    0.0.0.0 m.facebook.com

    bejegyzések a hosts fájlba és már máris megy a visítás & vergődés produkcijó. :DD
    ajánlom, öröm nézni! :'D
  • arty
    #5
    szerintem a fészen lógókat már nincs hova butitani :)))
  • AxxE
    #4
    Igen igy tortrnt. Az a ketto torolte is.
  • Tinman #3
    "józan belátású facebook tag"

    Értem ám az iróniát, szerintem is paradoxon ;-)
  • tom_pika
    #2
    és ekkor minden józan belátású facebook tag törölte a profilját... ja mégsem?
  • ugh
    #1
    Cenzuraval?
    Nephulyitessel?
    Na ne ma'!
    Tenyleg?
    Csinalhatnak ilyet?