13
-
hypno #13 Azon senki nem gondolkodott el, hogy miként van az, hogy amíg a konkurencia nem dob valamiben egy nagyot, addig nagy ívben le vannak tojva a felhasználó erőforrásai?
Aztán pikk-pakk elő lehet varázsolni plusz 2 óra üzemidőt?
Ez egy kifejezetten barátságtalan hozzáállás.
-
ugh #12
Baratunknak tenyleg szerencseje volt, ellentetben veled, mivel anyad a korhazbol nem a kolket vitte haza hanem azt amit az ertelmesebbje a budiban hagy.
Tud rola, hogy egy 40 kurikos nyalkas szarkupacot nevelt fel?
Microsoft alkalmazott " e vagy" te majom?
Vagy csak ekkora balfasz?
De az biztos, hogy idiota, genhibas, 49 kromoszomas biohulladek... -
T2k #11 Azért mert 3 semmihez sem értő faszláma hülyeségeket böfög be, azért szerinted "biztos" csak szerencséd volt? -
T2k #10 Ugye tudod, hogy egy vagy? A másik lehetőség, hogy se IE-t se Edge-t nem láttál még élőben soha az életben csak CairoJack-al van egy combos közös része a genetikai állományotoknak, az amelyik a gondolkodással és a külvilág ingereinek felfogásával kapcsolatos. Ami nálatok nem működik. -
#9 Lehet hogy csak szerencsém volt (sőt biztos ha ennyien szidjátok) de én mióta edgét használok (a kiegészítők támogatása óta) nem futottam bele különösebb hibába, de gyors és akkukímélő. -
felemelő #8 Azért legyünk korrektek.
A MS-nál nem a program minősége a nagy gond, hanem a koncepciók csapongása és hogy marketing-vezérelt az üzlet (vagyis nem a mérnök mondja meg mit kell csinálni és mikor van kiadható állapotban, hanem valami tanulatlan, hozzá nem értő marketinges). -
jkedzs #7 picipuha minőség = hulladék fos
de örülök, hogy linuxon nem kell azzal a sok szarral foglalkoznom, amiket ezek kihánynak magukból.
Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2016.09.10. 11:54:10 -
CairoJack #6 Arról nem tudok nyilatkozni, hogy hatékony-e az Edge, arról viszont igen, hogy egy semmire nem használható hulladék.
Kuka.
Szerk: ugh: az edge még az IE-nél is sokkal szarabb. Ha IE is (ezt nem tudom megítélni), akkor max egy szénné butított verzió.
Engem nem érdekel, mi van a motorháztető alatt, az érdekel, hogy mint felhasználó, 0!!! a használhatósága, ellenben tele van totál felesleges hülyeségekkel (rajzolgatós hülyeség).
Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2016.09.09. 22:14:15 -
ugh #5 Tuti.
Mert a krom legalabb mukodik.
Igy vegtelenszer jobb (hozateszem firefoxot hasznalok foleg).
Az edge meg egy internet explorer annak minden faszsagaval.
Barmit allit a microbusz, ugy hazudnak ahogy a csovon kifer.
Az edge egy ie. -
kvp #4 A kerdest tartalmazo cimu cikkek jelentos reszeben a valasz a cimben feltett kerdesre altalaban az, hogy nem vagy nem is vizsgalja az adott kerdest a cikk. Csupan az olvasok figyelmenek felkeltesere szolgal, a sajtoetikai szabalyok betartasa mellett. (aka. clickbait) -
KoLaMan #3 Csak nem bolond vagy?
No persze, nem állítja senki, "az a kis kunkori jel a ponttal a cím végén ezt jelenti". -
Aquator #2 Nem is állította senki, az a kis kunkori jel a ponttal a cím végén ezt jelenti. -
#1 Félrevezető a cím!
Elolvastam a cikket, de semmi nem utalt arra, hogy a Chrome hatékonyabb lenne mint az Edge. Csupán az derült ki, hogy a korábbihoz képest valamivel kevesebbet fogyaszt az újabb verzió.