4
  • UUUU
    #4
    "A kritika miatt úgy döntöttek, megint újrakezdik az ötletelést az Európai Bizottságnál. Így 90 napos felármentesség sem lesz júniustól.

    A sok bírálatot kapó roamingdíjak eltörlését célzó javaslatot visszavonja az Európai Bizottság (EB). Alexander Winterstein, a szervezet helyettes szóvivője arról tájékoztatott, hogy Jean-Claude Juncker (az EB elnöke) utasította az illetékes munkacsoportot, vonják vissza a szöveget és kezdjenek új javaslat kidolgozásába."

    Gratulalunk EU, egyaltalan ez a pali hogy lehet az EB elnoke azokutan, hogy kiderult, hogy a nagy cegek a segitsegevel kerultek az orszagaban az adozast.
    Egy sima polgar mar eveket kapott volna ezert, ezt a gyokeret meg kinevezik az EB elnokenek.
  • mitrop
    #3
    Az EU-s politikusok semmivel sem különbek mint itthon.
    Egy kicsi csurran innen (Vodafone), egy kicsi cseppen onnan (T-Mobile) és máris más a végeredmény. Persze mindenki félreértett mindent, mert Ők már a legelején is ezt hirdették.
    Köszönjük.
  • UUUU
    #2
    YaniMan ami valojaban csak akkor 90, ha visszamesz az orszagodba es feljelentkezel az otthoni halozatra, kulonbren csak 30.
    Nagy szarrago azert ez az EU, ennek vajmi koze nincs a teljes ingyenesseghez.
  • YaniMan
    #1
    Szarjanak sünt! A korábbi kommunikációban hol volt említve a 90 nap? Mi nem erre bólogattunk helyeslően. Ha már egyszer nyilvánvalóan átvertek minket, legalább ne csodálkozzanak, hogy elégedetlenek vagyunk. Szívesen lemarnám a képükről azt a vastag bőrt.