14
-
#14 Látom, az iPhone-t sem szereted. Akkor vissza az egész. :D -
T2k #13 Azért mert te nem érted, attól még nem a másik az agyatlan, kis. -
#12 Tehát te vagy az illetékes agyatlanul Androidot fikázó az oldalon. Most már ezt is tudjuk. -
T2k #11 Ezt a baromságot hogy sikerült összehoznod?
Tehát akármi van, előb-utóbb szerinted az egyik rendszer mindenképpen elhúz a többiektől piaci részesedés tekintetében és egy foshalmaz kémprogrammá válik mint amilyen most a lagdroid? És miért, azért mert csak? Amikor éppen fej-fej mellett mentek a rendszerek akkor mi volt, éppen beteg voltál?
A biztonsági katasztrófa lagdroid toronymagasan messze a legfosabb az adatok védelmét tekintve, kizárólag idiótáknak javasolt a használata, de azoknak nagyon. -
#10 2-3 évente veszek telót. Addig jön annyi újdonság, amiért érdemes váltani és addigra be is csúszik abba az ársávba, amit hajlandó vagyok kifizetni.
Ez viszonylag átlagos lehet és már ettől is meg van zakkanva a mobil piac, mi lenne, ha az emberek 5-10 évente cserélnének telót, addig meg csak 2-3 alkatrészt!? Talán jobb a környezetnek, de hogy a piacot kicsinálja az hótziher!
Gondolom ez is érv volt a Googe döntése mögött. -
#9 Akkor idővel más oprendszer kerülne fel az Android elterjedtségi szintjére, és annak lennének ilyesfajta problémái...
Kémprogram? Melyik operációs rendszerről nem lehet ezt elmondani? Maximum olyan Linux disztribúciókról, amiket az illetékesek szerint a kutya sem használ... -
kvp #8 A modularis keszulekeknel egy gond jon elo, hogy nem nagyon maradt mit modularizalni. A proci, a ram es a belso flash ossze van tokozva es ujabban a radios hardver is. A kijelzo, az aksi es a kamerak vannak csak kulon, utobbibol az elolapi mar reg a kijelzobe van beepitve. Hatlapi kamerat, kijelzot es aksit lehetne valasztani a kivalasztott kozponti maghoz.
Viszont ez nem olyan nagy valasztek hogy ne fedne le barmelyik gyarto fixre szerelt termekpalettaja. -
T2k #7 Jó kezdés, a következő lépésben pedig a kugli lemondhatna a kémprogram lagdroidjáról is. -
CairoJack #6 Szerintem a moduláris telefon ebben a formában hülyeség volt. Túl komoplikált lefejleszteni, túl sok a kompromisszum, túl sok helyet vesz el a modulok háza, stb.
Úgy viszont látnám értelmét, ha lenne egy ilyen legós oldal, ahol a user össze tudja magának rakni, hogy mennyi RAM-mal, milyen procival, milyen kijelzővel, kamerával, akkuval, stb kéri, milyen színben (esetleg egyedi festés), anyaghasználat, stb.
A gyárban összerakják, azt kiszállítják. -
Szefmester #5 Én is sajnálom hogy ejtik a moduláris telefon elképzelést. A jelenlegi telefonomban úgy is max a belső tárhelyet cserélném még egy ideig, mert a többi komponenssel elégedett vagyok.
Simán elképzelhetőnek tartom hogy nem a macera miatt nem fejlesztik tovább, hanem kaptak egy kis nyomást a többi gyártótól, hogy egy ilyen készülék mellett ők kevesebb telefont tudnának értékesíteni, emiatt kevesebb jogdíjat fizetnének a Google-nek a droidért.. szóval gondolják újra át a dolgot. Hiszen egy ilyen moduláris telefonra nem a gyártók fognak egy SDK-ban összedrótozni egy GUI-t és kiegészítő rendszereket, hanem mindent a G csinálhatna központilag, és egyes modulokra hosszabb támogatási idővel kell számolni... Ez pedig pénz. Sok pénz... mínuszban.... nekik... meg a többieknek...
:( -
ugh #4 Igen aztan meg bologatsz a sotetzoldek nagy a kornyezetszennyezes szar dumajara ... -
#3 nyilván nem lenne kötelező, de a többieknek miért ne maradhatna meg mint lehetőség? -
#2 jézusom, isten ments hogy még ezzel is az időt töltsem. biztos király lehet, de a számítógépet sem fejlesztgetem évek óta. fogyasztói társadalom, ez van... -
#1 a moduláris telefont nagyon sajnálom :( az egy jó ötlet volt szerintem. meg még valamennyire környezettudatos is, nem kéne az egész telefont kidobni, ha jobbat akar az ember 2 év után, csak lecserélni ezt azt, türelmesebbek kis pénzűek később, akik meg high endet akarnak sűrűbben meg több dolgot.
lehetett volna kompromisszumokat magunk szájízére állítani, kb mint az asztali számítógép terén, nem elhanyagolhatóan hobbi, ezt most kb el is felejthetjük. nyilván egy akkora cég mint a Google nagyobb eséllyel viszi sikerre mint a kis beszállítóik.
nem szeretem hogy az igazán jó és kreatív megoldások mint kb ez, vagy az asus dockphone alig válnak be, perifériára szorulnak szinte azonnal, aztán jön az apple bejelenti, hogy 0,01mm-el vékonyabb lesz az új telefon és mindenki szalad, hogy apple itt a pénzem vidd.