7
  • M2 #7
    Elméletben összeraknak egy nem működő dolgot, majd "nem válna hardvergyártóvá, hanem nyílt platformként elérhetővé teszi" - oh de kedvesek! :-)

    Specifikálom az antigravitációs tv-fotelt, majd nem válok hardvergyártóvá, hanem nyílt platformként...
  • Sir Cryalot
    #6
    Pl. nvidianak mióta NEM megy a 3d üzletág, és ezzel akarnak berobbanni 5-en mások ? "Hogyisvanez? "
  • Sir Cryalot
    #5
    Szerintem ezek ilyen kirúgást előkészítő csoportok a globálcégeken belül, hogy mikor lecseng ez az ömlengősdi és megkapja egy rakás ember az útilaput , addigse valami komoly dologra legyenek beosztva.
  • Wharyoo
    #4
    Nem nagyon követtem mostanában a dolgot, de mi a helyzet a Microsoft Hololens cuccal? Az is AR emlékeim szerint, és ezért duplán nem értem ezt: "A Microsoft máris jelezte, hogy támogatja az elképzelést."
    Hogyisvanez?
  • Sir Cryalot
    #3
    A csúcs erről az indexes cikk ahol a szerző 5 percet nem foglalkozott vele hogy mi az a realsense ( "lencserendszer", lol) , és a többi indexes ezt elolvasván semmi kivetnivalót nem lát benne és lehozzák a cikket . Förtelmes lózunggyár tartózkodik azokban a fülledt, nem kevés ADHD-s drogkipárolgást látott szerkesztőségekben, ahol ezek a modern cikkek létrejönnek nem újságírók.

    "De ez azt jelenti, hogy az eszköz nem alkalmas olyan szintű VR megjelenítésre, amire egy PC + Oculus páros"

    a PC meg az áklüsz se alapoktól kezdve víárrr hanem egy nvidia 3d vision-re "piggy back"-elt hack, és a 3d vision maga is egy "piggy back-elt hack", az igazi vííáárrr az majd talán az lesz ami a "foveated rendering"- től lenne, attól talán visszajön az a teljesítmény ami a felrobbantott field of view meg egyebek miatt elvesz és x360 szintre nyomja le azt a híres neves pécé plusz áklüsz kategóriát. Szóval az még nagyon messze van.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.08.18. 15:17:32
  • NEXUS6
    #2
    "Brian Krzanich, az Intel vezetője a valódi és a virtuális világ ötvözetét kombinált valóságnak nevezte, mindez azt jelenti, hogy összevonták a virtuális valóság és a kiterjesztett valóság technológiát."

    Blablablablabla.
    A marketingesek megint elemükben voltak. A virtuális valóság, ami full szintetikus környezetet vetít az agynak, a kiterjesztett, amikor a valós körnezetet szintetikus elemekkel egészítik ki. Ennek kombinációja nem létezik, mert az is kiterjesztett valóság.

    A VR sisakok nem véletlenül vannak kábelekkel valamilyen egységhez kötve, mert a jelenlegi technologiával így érhető el megfelelő teljesítmény. Az AR eszközöknél a világ jelentős része természetes, így azt nem kell generálni, így ez a képesség kisebb teljesítményű, hordozható eszközökkel is megvalósítható. De ez azt jelenti, hogy az eszköz nem alkalmas olyan szintű VR megjelenítésre, amire egy PC + Oculus páros.

    "A szemüveg operációs rendszere a Windows 10 lesz, amely tartalmazza a Windows Holographic Shell nevű komponenst. Ennek köszönhetően lehetővé válik a 2D- és a 3D-alkalmazások futtatása viszonylag gyengébb PC-ken és szemüvegeken is."
    Hát a W10 nem épp a kis étvágyáról híres, egy QNX, vagy valami más beágyazott realtime OS azért jobb lenne egy ilyen feladatra.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.08.18. 13:53:12
  • TokraFan
    #1
    Nem ártott volna egy link az IDF-es videóhoz, mert a demo trailerből nem sok derül ki a gyakorlati alkalmazásról...