8
  • UUUU
    #8
    Igen mert a profi fotosok mobillal mennek fotozni :D Na ne rohogtess mar.
  • M2 #7
    Grat! Tiéd a hét félreértelmezése. :-)
  • Sir Cryalot
    #6
    Fotós egoisták körében.
  • M2 #5
    Fotósok körében kering egy régi mondás: "az a legjobb kamera, ami épp nálad van"

    Így már érted-e?
  • NEXUS6
    #4
    Fotósok körében egy mobil kamera, semmilyen mobil kamera nem több vicc kategóriánál. Többi cégnek vagy van saját értelmes kamera kínálata (Sony, Samu), vagy olcsóbban kb ugyan olyat gyárt, mint az aktuális IPhone (Huawei, duplakamerás Leica-rendszer). Az iPhone ha már kiba drága legalább ebben hozza az elvárható szintet, és ennyi.

    Egy inkompatibilis csatlakozót megrajzolni, meg kínai elvtársakkal legyártatni azért nem rakit szájönsz, maradjunk annyiban.

    Lehet hogy netbúkot ők csináltak valamikor a legvékonyabbat (ki nem xarja le kategória ma már), de jelenleg kismillió kínai gyártó van, akik vékonyabb telót gyártanak mint a Zalma.

    Kijelző dettó. Amikor kijöttek az un retinakijelzővel, annak paramétereit 2 dolog indokolta: SJ kiadta, hogy a teló nem lehet 4"-nál nagyobb kijelzővel felszerelni, mert mi lesz ha valaki a buszon kapaszkodva akar egykézzel csetelni!? (Kíváncsi vagyok hogy velel életének utolsó 30 évében ez hányszor fordult elő?). A kankurencia viszont sorba jött elő a 720-as felbontású telókkal. Pl a GS3, amely fizikailag nagyobb és magasabb felbontású volt (ergo jobban olvashatóbb, láthatóbb), mint a 640-es IP4 kijelző (amely felbontás gyak az előzőgenerációs kijelzők felbontásának duplázásával keletkezett, ami a kompatibilitásnak azért jót tesz, nem csúszik szét a kép). Így SJ megkérte a technikai, akarom mondani a marketing részleget, hogy találja ki, hogy miért jobb egy fizikailag kisebb, alacsonyabb felbontású kijelző. Az Almás marketingesek pedig kiválóak a marketingben, így találtak egyetlen számított technikai paramétert ami kb kutyát nem érdekel, de egy marketing kampányt rá lehet fűzni, na ez a retina. Annyira szar, hogy összefolynak a pixelek, magyarul.

    NO offence, de ez a véleményem erről az egész gagyiságról, amit az Alma képvisel.
    Bocs!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.08.18. 14:34:49
  • Cat #3
    Ez azért így erős csúsztatás, még inkább rosszindulat. Vagy ők fejlesztik vagy nem, de attól még tény, hogy számtalan egyedi dolog van a termékeikben, melyeket más cégek nem alkalmaznak. Például fotósok körében évek óta széleskörűen elismert tény, hogy az iPhone kamerája a legjobb. Miért nem ezt a modult használja a többi cég? A csatlakozótechnológiáik szintén egyediek - nem mondom hogy jobb, mint a többi, de sávszélesség stb. terén a vezetők között vannak. Ugyanígy ők csináltak először brutálisan vékony notebookot (Air), amire az Intel is csak kapkodni tudta a levegőt és kénytelen volt kitalálni az Ultrabook marketing-kategóriát, az ő érdeműk a szuperfinom kijelző használata (retinának nevezik), és hiába hagyta el azóta őket a többi cég, mégis kellett hozzá fejlesztés, hogy alkalmazhassák.
  • VolJin
    #2
    Milyen elemző az amelyik szerint az APPLE hardveralatrészt fejleszt?
  • CairoJack
    #1
    Attól még ugyan olyan kvarcjáték lesz, mint a mostani modellek. Ellenben egy iPad áron árazott, de korrekt felszereltségű Windows-os tablet már nagyon ráférne a piacra.