10
  • cateran
    #10
    Nem annyira szar, mint ahogy a review-k alapjan gondolna az ember, de azert valoban szar
  • leveskocka
    #9
    Viszont absz igaza van. Ez egy fos, én nem is néztem végig.
  • albiman85
    #8
    Nekem is bejott a filme, nagyon jok a kuzdos jelenetek, szepek az effektek. A vege szerintem megint nylas amerikai happyend. Ha mar happy endet akartak akkor maskep kellett volna megoldani.

    Will Smith es Margot Robbie alakitasa/altal jatszott karakterek pedig szerintem viszik a filmet. :)
  • balinahal
    #7
    Örülök neki amikor egy Marvell fan ír/írat egy kritikát. Ráadásul negatívat, és úgy húzza le a filmet hogy írd és mond semmi konkrétat nem közöl, csak mocskol, remélem sokat fizettek ezért neked... Nagyon jó karakter kidolgozások, a design meseszép lett. Semmi klissé nem zökkentett ki a filmből mint ami mindig benne van a Marvell álomszerű világában. Ebben a filmben mindenki felvállalja magát, és képesek gondolkozni a szereplők. És nincs benne az a vagdalkozás, hogy nekem van a nagyobb **** puskám. Tényleg összedolgoznak, és ha nem tetszik valami a másikban akkor megmondják a magukét, nem olyan kis anyám asszony katonája "műbalhék" sorozata, mint az Avengers széria.
  • Ender Wiggin #6
    Dekódoltam. Neked tetszett. Tehát szar.
  • kalapos01
    #5
    Aki pedig megnézi és utálja, az azt mondja majd, hogy a kritikusokkal érdemes foglalkozni, mert anélkül az ember lehet, hogy mindent szart megnéz. Talán, ha leírtad volna, hogy miért jó a film, akkor érne valamit a komment, mert ilyen alapon az enyémmel és a tiéddel sem kell foglalkozni.

    Egész egyszerűen a véleményekből dekódolni kell, hogy kinek jönne be a film és kinek nem.
  • Gauge
    #4
    Szerintem jó volt a film.... érdemes megnézni. A kritikusokkal nem kell foglalkozni, az övéké is csak egy vélemény.....
  • cateran
    #3
    Olyan karakterekkel, mint Deadshot, akinek a hatterrtortenete olyan csekelysegekkel van tele, mint
    "Susan tells Deadshot that their son Edward was kidnapped.
    ...
    Edward is trusted to a pedophile named Wes Anselm, who rapes him and accidentally kills him."
    azt nem lehet 16 even aluliaknak szinten jol megcsinalni...(es akkor az olyan "nehezfiukat" mint Harley Quinn meg nem is emlitettem:P)
  • Dewri
    #2
    Egy beteg rosszfiúkból álló csapatról szóló filmet kiskorúak számára nézhetővé besorolni alapból bukta... Sokkal durvább filmet lehetne kihozni egy ilyenből, ha nem finomkodnának. A DC pont ettől lehetne erős, ha nem 10 éveseknek csinálná a filmeket, arra ott a Marvel... Ha ennyi eszük van, így járnak...
  • kalapos01
    #1
    Nem volt ez rossz. Agyatlan marhaság tök jó zenékkel (és dedósa zenére vágott jelenetekkel), de azt nem értem, hogy miért kell ennyire nyálasra és hősiesre venni a figurát, ha ezek rosszfiúk.

    Joker viszont mehet a kukába, semmi értelme a jelenlétének. Vagyis van, de ha csak ennyire futja, akkor gáz.