532
-
#251 Atyaisten mi volt a nő 10000 méteren. -
#250 Igazából tisztában vannak ők a szabályokkal, de ezt ki is használják. Nevezik a maximális számú úszót, így a tartalékok turistáskodnak egyet.
Ez mindig is így ment, hogy neveznek a váltóra egy csapatot akik kb a tartalékok, de a top 4 úszó ússza a számot. Míg a legjobb országoknál pl USA a "gyengébbek" is megússzák a döntőt, majd ott kiegészülve Phelpsel stb zsebelik be az aranyat.
Pont ezért vezették be ezt a szabályt, hogy kötelező legalább egyszer úsznia minden nevezettnek, hogy ne legyenek olyan úszók akik csak turistáskodni mennek ki.
Csak mi ezt fordítva alkalmazzuk, az előfutamban úsztak a legjobbjaink, akik tudni lehetett nem fognak bejutni, de legalább az esély nagyobb volt... Kizárták a csapatot de nem érdekel senkit, mivel úgy sem jutottak döntőbe, de legalább több sportolót tudtak kivinni Rioba. -
SzocsA #249 A k a a bírónak nem hiszem el, hogy a magyart kell megintenie 20 másodpercel a vége előtt..... -
#248 *Kvassay -
SzocsA #247 Az megvan 2 kilométer egyenes szakasz? :D a gubacsi hídtól felfelé jó az a szakasz.lejjebb beszűkül meg kanyarodik. és a szélességes sem biztos, hogy jó. 10 méterre vannak egymástól a bóják, amibe a versenyzők haladhatnak, olyan 100 méter széles ott a zsilip.
Meghát felkéne újítani az egész környéket és nem csak ott, meg befog dögölni pest forgalma emiatt... -
#246 Kassay zsilip, ha ez mond valakinek valamit...
-
SzocsA #245 Amúgy mi ha rendeznénk olimpiát, hol tartanánk meg a kajakos versenyeket? A Dunán nem lehet annak van sodrása nem?
Amúgy mikor jönnek a kajakos versenyzőink? -
DantesHUN #244 Az magyar úszószövetség nincs a helyzet magaslatán nincs tisztában a szabályokkal ,de nagy mellény az van. -
SzocsA #243 Ez most mi?
Elképesztő: Két magyar úszóváltó kizárásával példát statuált a FINA az olimpián! -
#242 Igen, azóta utánaolvastam, hogy emelték a versenyzők számát, és így a kvóták számát is, és így végül ott lett alanyi jogon, szabadkártya nélkül. :) -
#241 Cipős sztori csak a sportemberi nagyságát mutatja, semmi köze a kvótához. -
#240 Gének. Ezért tűnnek fiatalnak és ezért olyan alacsonyak. Eleve nem magasak az ázsiaiak, így a fiatalon még alacsonyabbak. Jó, a 16-20 közöttieknek talán nem kéne ennyire alá lőni az átlag magasságnak (ami 157-160cm), de talán tudjuk be a kiválasztásnak. Meg aztán a kamera is csalhat valamennyit. Viszont náluk is benne van, hogy mindent bevetnek egy kis előnyért...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.08.11. 23:07:15 -
#239 az összes kínai tornászlány 2000 előtti születésű (hivatalosan) -
SzocsA #238 Alacsonyabban van a súlypont, nem viszi tovább annyira a lendület, megtudják tartani az egyensúlyt.
De én elsősöknek tippeltem őket, mármint általános :D Olyan fiatal az arcuk, de most komolyan hány évesek?
Japán nők is akik 40-50 évesek, úgy néznek ki mintha 20 körül lennének, nem öregednek. -
#237 a tornában, inkább a nőknél, az a jó, ha nem túl magas valaki. Szóval az hogy valaki alacsony nem feltétlenül jelenti, hogy 6 éves... -
SzocsA #236 Most volt az m4et tornában vagy miben, egy kínai lány hát ő hány éves volt? meg eléggé alacsony. :) -
#235 Cipojet adta oda, de ugy tudom utana rendesen megszerezte a kvotat. -
#234 Szomorú volt hallani az evezősök interjújában, hogy már most a támogatásokra kell gondolniuk, még véget sem ért a futam szinte...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.11. 21:57:32 -
#233 A tollasozó lány, igen. És úgy emlékszem, hogy emiatt ki is jutott Fair play kvótával, de javítsatok ki, ha tévedek. Talán pont ma játszott ő is. -
#232 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DantesHUN #231 Hja. A végén még érem lesz vitorlázásból. De nagy dolog lenne. -
DantesHUN #230 Ne I. Géza legyen már, mert azt hiszem a királyról van szó. :)
Imre Géza és csapat majd odateszi magát vasárnap , akkor lesz csapat verseny. -
#229 tollaslabdázó -
ManoNegra #228 Berecz Zsombor futamot nyert vitorlázásban a riói olimpián a finn hajóosztályban, ezzel összetettben feljött a negyedik helyre.
Berecz szerdán 5. és 12. helyet ért el, ami után összetettben a 11. pozícióban állt, az ötödik futam azonban az eddigi legjobban sikerült a számára, az első helyen végzett, ezzel már a negyedik helyre jött fel.
Ez volt a második alkalom, hogy az első helyen végzett, de a 2. körben korai rajt miatt elvették a sikerét – igaz, ez az eredménye kiesik. Tíz futamból már öt lement (ezt követően jön a medálfutam), most pedig dobogóközelben áll a magyar versenyző! link -
ManoNegra #227 Hát figyel egy egész ország gondolhatja ezt, vagy úgymond beéget előttük.
Ez azért nem így van. Kijutni az olimpiára, már önmagában nagy sportteljesítmény. Sokaknak arra kell kihegyezni a formát, hogy meglegyen a kvalifikáció.
Ha belegondolsz, úszásban mindig egy-egy név volt aki a nagy sikereket hozta, majd mellette mégy egy-két meglepetéssiker, ami itt még jöhet.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.08.11. 20:22:41 -
SzocsA #226 xd hát igen vannak még ilyen fair play emberek, mint az a teniszező lány is aki oda adta a cipőjét az ellenfélnek, hogy megverje őt. -
#225 "Gézánál, meg elsősorban az edző lehet a hibás, Géza lehet elidegeskedte a végét, beparázott, és valamit tennie kellett volna trénernek..."
Megtehette volna, hogy a szabályoknak ellentmondva közbeszól az edző, őt elküldik, és sárgát kap a vívó, de megnyeri az aranyat. Neked lehet, hogy az az arany többet érne, mint egy becsületesen megnyert ezüst. Lelked rajta.
De I.Géza még annyit sem tett, hogy leguggoljon, és bekösse újra a bekötött cipőjét, mert nem ilyen ember, ez az interjúin is látszik. Egyszerűbb szerintem ezt elfogadni, mint rágódni rajta, nem?
Az meg, hogy 1el több arany helyett 1el több ezüst van a táblázaton, nem mindegy, úgy őszintén? A szurkolásnak a meccs/asszó/stb végéig kellenne tartania, a szurkolónak is addig kell magából kiadnia "mindent". :D Utána meg ünneplés, vagy szomorkodás jöhet, de nem kell megmagyarázni, inkább csak túl kell lépni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.11. 20:18:54 -
SzocsA #224 Hát figyel egy egész ország gondolhatja ezt, vagy úgymond beéget előttük.
Az elég gáz volt, hogy még az elődöntőbe sem jutott be.
Gézánál, meg elsősorban az edző lehet a hibás, Géza lehet elidegeskedte a végét, beparázott, és valamit tennie kellett volna trénernek...
Hát meg úszásnál úgy egészében a vezetés a rossz... -
DantesHUN #223 Én se akarok rosszat mondani, de ha egyszer gyenge a vizilabda csapat...nem lehet azt mondani hogy erős. Nagyon fájó dolog. Mind két csapatot nézve: a nőknél néha jó a védekezés. Ennyi.
Az meg hogy sok az erős csapat...hát könyörgöm, nekünk is fejlődni kell. Ettől a hülyeségtől falnak megyek, hogy hát ez van mások is erősek. Jó akkor ne fejlődjünk, de akkor felejtsük is el az érmeket örökre. Akár egyéni akár csapat, aki érmet akar, fejlődnie kell. Csak a vesztesek vonogatják a vállukat. -
#222 Az már rég rossz, ha valakit mások negatív kommentárja - mert ez nem kritika - motivál.
Vízilabdában én csak azt nem értem, hogy minket miért tudnak kiszorítani védekezésben, és mi miért nem tudjuk az ellenfelet sose kiszorítani? (Szerk: A meccs végén) Mióta nem Kemény D. a csap.kap., azóta vettem ezt észre, és rohadtul bosszantó. Az első 1-2 negyedben még megy, aztán fokozatosan a félpálya harmadáig szorulunk ki. Ha kapunk egy szerencsés kiállítást, akkor beszorítjuk az ellent, aztán ha letelik, megint ki... Mintha nem lenne elég a kondi, ami... Érdekes.
Pulai Bence, György Réka, újabb úszók, akik nem értik, hogy hogy történhetett ez, hogy elmaradnak a nevezési idejüktől, legjobbjuktól a több hónapnyi felkészülés után. Lehet, hogy a riói vízben van valami!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.11. 20:00:38 -
ManoNegra #221 Lehet, nem tudom. Én a magam részéről nem szeretnék rosszat szólni senkiről, de a jogos kritikának elhiszem, hogy helye van. -
SzocsA #220 Gyerekek akárki akármit mondd, kellenek a negatív kommentek, a lehordások, hiszen ezzel is inspiráljuk a sportolót a következő versenyeinél, hogy jobb legyen, hogy megmutassa csak azért is, hogy mire képes, hogy kihozza magából a maximumot, amolyan motivációként hat rá, hogy legyen hova felemelkednie és ettől lesz még édesebb a győzelem. -
DantesHUN #219 Azért nagy szívás ez, mert a 8 között Ausztrália jön valószínűleg akiket legyőzni...bravúr lenne. Kevés az esély rá. De ha sikerülne, utána újra az USA az elődöntőben, ami meg egyenesen lehetetlen. Reménykedni kell az ausszik elleni bravúrban, kisebb csodában, és akkor van esély a bronzmeccsre.
ennél több nem várható.
A férfiaknál meg ennyi se. -
ManoNegra #218 Remélem Cseh Laci behúzza a 100 pillangót. -
ManoNegra #217 Nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de ez ami most volt a lányok meccsén, az botrányos...
Kapás Bogi szép volt! -
#216 Az NDK-ban még a nők férfiasodtak, most meg... -
#215 :D -
#214 Nem csoda, hogy a magyarok jók... -
DantesHUN #213 Ez igaz. Csak épp nehéz lesz kijutni a csoportból és nagyon rossz előjel ez a gyenge teljesítmény. Nem igazán tudok hinni a férfi csapatban.
Ha a nők ma verik a spanyolokat, az remek lenne, mert akkor a kieséses szakaszban már elkerülik az USA-t, és bár nagyon nehéz lenne de elmehetnének a döntőig. -
ManoNegra #212 Csak jussunk tovább. A topformát az egyenes kieséses szakaszban kell produkálni.